Eftergivenheten för islam – en ödesfråga för vår framtid

När vice rikspolischefen Mats Löfving tar bladet från munnen, då går vänstern självklart till attack. De försvarar sin väljargrupp dvs. sig själva, med näbbar och klor.

Jag har i tidigare inlägg under kategorierna forskning och fakta återgett vad många respekterade forskare publicerat om islam. Jag har även skickat dessa forskningsrön till den tidigare migrationskommittén, men självklart för döva öron utan återkoppling. https://word.harrietsblogg.se/2016/02/13/verklighet-vackra-ord-och-fakta/

Nu är det Muhamed Omar som i ”Det Goda Samhället” återger från forskaren/professor Samuel Hungtingtons publikationer. Överallt där islam drar fram åtföljs denna religion av förföljelse, inbördes strider och krig.

https://detgodasamhallet.com/2020/09/12/mohamed-omar-arsdagen-av-11-september-attackerna-2001-invandringen-ar-var-tids-odesfraga/#more-32685

Bildresultat för islam

Bild: Kaba, den svarta stenen

”WIKI: Kaba (arabiskaالكعبة al-Kaʿbah, ”kuben”) är en byggnad som ligger i Mekka i Saudiarabien och är muslimernas viktigaste helgedom….//Varje muslim bör om möjligt en gång under sitt liv delta i vallfärden (hajj) till Mekka och där gå sju varv moturs runt Kaba och helst röra eller kyssa den svarta stenen. Vallfärden är en av islams fem pelare.”

Muhamed Omar:

Citat: ”…..Det pågår en civilisationernas kamp mellan väst och islam och genom massinvandringen har denna kamp flyttat in i våra egna länder. Den amerikanska statsvetaren Samuel Huntington skriver i boken Civilisationernas kamp 1996 att ”islam har blodiga gränser”. Dessa gränser går inte längre mellan länder utan inom länder, ja, till och med inom städer när områden och stadsdelar helt slits loss från majoritetssamhället och blir något annat. Det finns ingen gräns mellan islamvärlden och västvärlden. De två har flutit ihop.
Attackerna 2001 utfördes av en extremistisk terrorgrupp, men konflikten är inte över för att man slår utan denna eller liknande grupper, förklarar Huntington:

”Det underliggande problemet för Västerlandet är inte islamisk fundamentalism. Det är islam, en annan civilisation vars folk är övertygade om sin kulturs överlägsenhet och besatta av sin underlägsenhet i makt. Problemet för islam är inte CIA eller det amerikanska försvarsdepartementet. Det är västvärlden, en annan civilisation vars folk är övertygade om att deras kultur är universell och som tror att deras makt, om än avtagande, förpliktar dem att utsträcka denna kultur över hela världen.”
Etablissemanget i Sverige, både höger och vänster, påstår sig vilja stävja islamismen. Men med sin invandringspolitik gör de tvärtom. Med rådande invandringspolitik, så är det inte partiernas program som kommer att forma framtidens Sverige, utan den nya demografin. Partierna säger sig till exempel vara emot sharia och hedersförtryck, men är för öppna gränser så att sharia kan spridas och hedersförtrycket breda ut sig.…”

Som avslutning får Ni en hälsning från Olle Ljungbeck som oförtrutet kämpar vidare med plakat på stán, en gammal man som är värd all beundran.

O

”Hej.
Från gårdagens (12/9-20) besök på Stortorget i Gävle.
Stort intresse i dag. Detta foto tog en svensk torghandlare.
När samlar vi oss för en folkdomstol?
Efter att nu Stefan Löfven erkänt att det är de invandrade barbarerna som stått för de mest bestialiska brotten och raseringen av Sverige borde en
folkdomstol vara en självklarhet.
Domstolen måste granska konsekvenserna från ”Den humanitära stormakten” och dess ansvariga politiker, som utan att höra folkviljan infört Europas mest destruktiva sk. flyktingpolitik, utan tillstymmelse till konsekvensanalys.
Efter hans erkännande måste alla även Löfven inse att han är ansvarig för de illdåd som begåtts av dessa ickeciviliserade individer.
I en rättsstat kan man inte låta detta bero. I en rättsstat måste den som är ansvarig (denne behöver nödvändigtvis inte ha utfört dåden fysiskt) alltid ställas till svars..
Många av de tyska nazisterna som avrättades eller fick livstids fängelsestraff var liksom Stefan Löfven enbart administratörer, och organisatörer av våldet. De deltog inte i själva dödandet, det fysiska våldet och de begångna illdåden. Samma gäller ju Stefan Löfven. Han är den högst ansvarige för det som skett och måste därför dömas därefter.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591, Gävle

3 tankar kring ”Eftergivenheten för islam – en ödesfråga för vår framtid

  1. Tillägg. Såg reprisen av agenda idag 15/9. Inrikesminister Damberg sa ordagrant: Det är mitt ansvar att väcka Polisen! Totalt avsaknad av självkritik. Denna socialist är förbrukad. Har de fått befogenhet att vara riktiga poliser? Hoppas polisledningen hoppar i taket tillsammans med stor del av poliskåren.

  2. Inrikesminister Damberg menar nyligen att Polisen inte varit närvarande i klanområdena. ”Såg det inte komma-klanen” har sovit för länge! Yrvaken tycker förmodligen Damberg att Polisen behöver väckas. Girigheten tar aldrig semester och dumheten har inga gränser. I Svd den 11 september skriver Ivar Arpi att regeringen svänger 180 grader IGEN och Susanna Silverskjöld skriver på samma sida att Stefan Löfven dribblat bort ansvarsfrågan. Stefan Löfven har målat in sig i flera hörn och man undrar när färgerna kommer att torka. Men var finns ansvaret?
    I dagens Agenda. Tack Mats Löfving för tydliga klargöranden.
    Tack Olle Ljungbeck för ditt mänskligt uppriktiga och viktiga plakat.
    Angående eftergivenheten inför Islam. Backa aldrig. Lita aldrig på islam. Muslimerna bakom 11/9 verifierar det kroniskt bakhållsmässiga och diverse förmedeltida konstigheter och paradoxer. Hör inte hemma i den västerländska demokratiska civilisationen. Slutsats: Korana non grata

Kommentarer är stängda.