Socialdemokraterna har kopierat nazismens propagandametoder

Om Annika  Strandhälls uttalande om mordet på John Hron, reflekterar här Olle Ljungbeck.

Annika Strandhälls uttalande om den av nazister mördade John Hron
har fått många att förvånas.

Mig också.

Men inte för att detta i sig skulle vara fel. Mordet var fruktansvärt och begånget av nazister och något vi aldrig bör glömma. 

Nej det är för att hon tar upp ett 25 år gammalt mord men tiger  om de dagliga morden, våldtäkterna, rånen, terrorn, skjutningarna och bränningarna i tiotusental åtminstone de senaste fem åren, utan att med ett ord nämna vilka som begått dem!

Hennes omnämnande av morden har en helt annan innebörd än att visa sympati för den mördade.

Omnämnandet är ett sätt att förminska de fruktansvärda brott som i dag sker i närtid i vårt land Sverige.

Hennes uttalande utan att nämna de senaste fem årens grova brottslighet och dödande är nämligen en kopia av nazismens, facismens och kommunismens propagandametoder för attt dölja det egna våldet de skapat och låter ske.

Det rör sig nämligen om det våld som migranter från i första hand stater utanför Europa står för och där islam ofta är statsreligion.

Annika Strandhäll som är en framträdande partimedlem har med detta sitt uttalande visat hur socialdemokratin för att dölja de brott de bär ansvaret för nu överträtt och lämnat den demokratiska individens skyldighet att agera lika varifrån brottsligheten än kommer. Hon sanktionerar med andra ord dagens fruktansvärda våld från utomeuropeiska individer därför att hennes parti ser dessa som kommande partimedlemmar.

Samma tillvägagångssätt stod såväl Hitler som Stalin för. Man kan nu påstå på fullt allvar att socialdemokratin överträtt det vi kallar politisk anständig- och hederlighet.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Bildresultat för nazism
Nazism
Socialism
Socialism

Tonåring knivhuggen till döds i Huskvarna, under torsdagen den 20 augusti. Kommentar önskas av Annika Strandhäll och Morgan Johansson!

https://www.friatider.se/tonaring-knivhuggen-till-dods-i-huskvarna

5 tankar kring ”Socialdemokraterna har kopierat nazismens propagandametoder

 1. Socialdemokraterna och de övriga partierna har inte kopierat nazismens propagandametoder, p.g.a. att alla våra s.k. partier står under nazismens kontroll sedan 1960 talet! Det är i den amerikanska ”djupa staten” som nazismen överlevde där man förankrade sina rötter som även växt till att kontrollera vår (som många andras) ”lilla kapitalistiskpolitiska djupa stat”. Nazismen överlevde genom ”operation paperclip”. Amerikanarna tog hand om de mest framstående nazisterna efter andra världskriget. Man gav dem andra namn och trodde de skulle få nytta av dem. George Busch Sr och junior gick under andra världskriget under sitt riktiga nazistiska namn, Scherff. Amerikanarna har alltså haft 2 Nazistiska presidenter förutom muslimen från Kenya! Med andra ord har vi inte kopierat nazismens propagandametoder utan dess metoder har man cementerat in i vårt politiska system sedan chauffören sköt JFK 1963. Sedan har vi muslimen från Kenya som även han har ställt till det för oss med det muslimiska brödraskapet som hos många andra.

  Titta vid sek 43 – 45 när chauffören avlossar skottet med sin vänstra hand. Från Zapruder film.
  https://www.youtube.com/watch?v=Zmz4lz6l8Fs

  Under Islam, a child is ALWAYS the religion of the father. Under Judaism, a child is a Jew through the mother, regardless of whether they convert later or not. A Jew is a Jew is a Jew. Same with Islam.

  https://beforeitsnews.com/religion/2015/11/vnn-exclusive-report-obamas-real-birth-certificate-2498732.html

 2. De personer som företräder S och som omnämns ovan finner jag enbart motbjudande. Klent omdöme och knappast några föredömen. Har aldrig fått lära sig hur man uppför sig.

 3. Eftersom det är KAPITALET som styr och bestämmer över politikerna ÄR DET DÅ INTE DAGS ATT VI ALLA SKAFFAR OSS VAPEN TILL ATT FÖRSVARA OSS MED? Om våra liv inte anses politiskt vara värt besväret att beskyddas vad har vi då kvar att förlora. Vi ”normala” borde inse att det är bättre med ett eget REJÄLT försvarsvapen i sin egen hand än en kniv i magen från en som anser oss svenskar till att ”vara orena”. Ge migranterna adresserna till de som har pengar, för då skulle vi vanliga kanske klara oss allesammans.

  1. ”Vi normala” som jobbar sliter, betalar skatt och lyder vår grundlag (till skillnad från våra styrande politiker) får inte ens protestera, några vredgade ord på nätet, då kan rättsväsendets resurser tas i anspråk…medan mördare går fria eller lätt tar sig ut från sin ”semester” i ”förstående” ungdomshem, där permission är rehabilitering.
   FN:s barnkonvention underlättar bekväma rymningar, mobil, dator måste de små liven ha, för de är ju baaaarn….https://samnytt.se/barnkonventionen-bakom-fler-rymningar-och-upptrappning-av-vald/

Kommentarer är stängda.