Historien upprepar sig -de korrekta kan bli framtidens offer

Om islamismen får fortsatt fäste in i det svenska samhället kan våra korrekta dörröppnare bli deras första offer, när folkutbytet är klart.

Detta borde vara en tankeställare för Isabella Lövin, Annie Lööf, Nyamko Sabuni och Nooshi Dadgostar som efterträder Jonas Sjöstedt i höst.

Men icke de snyftar vidare om medmänsklighet, konventioner och Sverige har råd, så fler välfärds migranter skall få livstids försörjning, precis som de själva (tack vare denna valboskap). Att fler medborgare skall rånas, våldtas, terroriseras, mördas, förvandlas till fattig jon osv. är dem fullständigt likgiltigt.

I Projekt Sanning skriver Yvar Zand om sin mor som flydde från Iran under 80-talet och hur hon nu ser med skräck på utvecklingen i Sverige.

Citat; ”……..När islamisterna blev tillräckligt starka på slutet av 70 talet tog de makten med våld i Iran. De första som blev slaktade var de godtrogna ”kultureliten” i landet dvs. dagens vänsterliberaler i Sverige och de som ”såg inte det komma”. Denna vänsterliberala ”kulturelit” som hejade för kvinnorna i hijab och gav islamisterna utrymme i samhället förstod först vad som hade hänt när katastrofen var ett faktum och blodbadet i gång. I princip medlemmar i samtliga politiska partier avrättades och dödades.//Vi svenskar med iransk bakgrund vet vad som kommer att hända om den farliga utvecklingen med islamiseringen av landet fortsätter. 
Medan vänsterliberalerna hejar på hijab och ger islamisterna mer och mer utrymme, förbereds grunden för Sveriges undergång bit för bit. Svenskarnas naivitet kommer att kosta dem deras land, precis som det gjorde för mina föräldrar.
Iran raserades på grund av att våra vänsterliberala politiker “såg inte det komma”, att folket trodde inte att det skulle hända och viktigaste av allt för att islamisterna var så grymma och hänsynslösa att kunde döda för sin sak, det kunde dock inte mina föräldrar, så de valde att fly. De som inte kunde fly tvingades att välja mellan total underkastelse eller döden.
Svenskar VAKNA. Sverige VAKNA.  Om du tror att det inte skulle kunna hända i Sverige har du dömt dina barn och barnbarn till det som en gång hände i Iran.

Yavar Zand

Se Filmen på youtube som visar hur det var i Iran innan islamisterna tog makten och hur det blev när dessa fundamentalister hade gjort det.

Iran innan revolutionen

Källa: Från en bloggföljare kommer länken
https://projektsanning.com/2020/08/10/yavar-zand-min-mamma-flydde-fran-iran-i-dag-ser-hon-med-skrack-pa-utvecklingen-i-sverige/

En tanke kring ”Historien upprepar sig -de korrekta kan bli framtidens offer

Kommentarer är stängda.