Absurdistan vilar inte på hanen!

Nästa exempel på absurdistans aktiviteter skedde också för drygt en vecka sedan. Lite eftersläpning råder i semestertider.

”När lammen tystnar” är en feelgood film jämfört med vad som händer i Sverige just nu, skrev Maads Lundgård från Danmark på Facebook, när absurdistan åter var i tagen.

Lite snyft från denne unga mördare, belönades med permission från snälla och förstående vårdare. ”Vi bedömde att det fanns betryggande omständigheter för den här korta vistelsen”, försvarade sig Ola Karlsson med ansvar (dock utblivet) på statens institutionsstyrelse (Rapport 24/7).

”……….Vårdarna åkte med dig till köpcentret fullt med barnfamiljer precis som du berättat för polarna att du fått personalen att ta dig till. Fan så jävla perfekt de kommer inte kunna göra något. De visar diskret sina vapen och du åker lugnt i väg med dem.
Vårdarna vågar såklart inte göra något de vet att du och dina vänner med, antagligen avrättat mänskor redan.
Fan vilka faking guzzar de är. Ni skrattar i bilen.
Ni som tror att V, MP, S, L, C, KD eller M som gjort detta möjligt kommer att reda ut det.
Glöm det!………”

Vad tror Ni straffet blir, jo en varning från Absurdistan!

3 tankar kring ”Absurdistan vilar inte på hanen!

  1. Ett MEDBORGARGARDESPARTI skulle nog få de flesta av de ”svenska” rösterna vid det kommande valet. Kan NÅGON komma på VILKEN nytta vi ”svenskar” har haft av De 7? Jag kan inte komma på något under de senaste 50 åren. Kan DU?

  2. Svetsarlärlingen S. Löfven leder vadå? Knappast någonting begripligt. Förhandlare? Kom ihåg när Jimmie Åkesson i partiledardebatt frågade S. Löfven varför man inte utvisar kriminella invandrare. Han började svamla om LAS (lagen om anställningsskydd). Studiopubliken skrattade och Jimmie Åkesson skakade på huvudet. Sveriges statsminister! En doja i rossen, samt hatt, rock och portfölj på gatan rekommenderas denna ynkliga tjomme.
    Det umbärliga Migrationsverket avvecklas till 100%. Ersätts med en ny verksamhet som speglar den demokratiska folkviljan och god samhällsekonomi.

    1. Tyvärr stupar dina goda förslag, de kommer inte igenom korrekthetens vägg i Rosenbad.

Kommentarer är stängda.