Stor invandring = Stor fattigdom för värdlandets medborgare!

”…….Deficiten i statsbudgeten måste begrundas av mängden hysteriska kvinnor och ibland män som papegojaktig skriker sig hesa att ”Sverige är ett rikt land” eller ”Vi har råd”….” skrev Julius Soreff i sitt inlägg om migrationens fakta och myter den 25 juli.

Här kommer fakta från ”Projekt Sanning” just för vänsterns generösa papegojor.

http://projektsanning.com/2020/07/22/svenskarna-fjarde-fattigast-i-vasteuropa-fattigast-i-norden/

Medborgarna i Sverige är fattigast i hela Norden och de fjärde fattigaste i hela Västeuropa. Enligt förmögenhetsrapporten Credit Suisse Wealth Report 2019.

Privatpersoner i både Italien och Spanien är rejält rikare. 
Det är därför som fattiga svenskar, med benäget bistånd från EU:s bästa springpojke Löfven, blev borgenärer till EU:s coronafond och får vara med sponsra dem med 390 miljarder Euro!

Före oss i fattigdomsligan ligger Nederländerna, Tyskland och Grekland, därefter kommer Sverige. Gemensam nämnare är en hög volym ekonomiska migranter. Grekland hade även en misskött ekonomi dessförinnan, men skulle promt in i EU och euron.

Om Carl Bild hade fått fria händer, så skulle vi nu också fått försörja Erdogans Turkiet.

Tom Portugal har passerat oss. . Portugal har gått om oss sedan 2017, när de var de enda som var fattigare.

Nederländernas Max Rutte vek sig för arge Emanuelle Marcon, så han vågade inte annat än krypa till korset, trots att hans medborgare är ännu fattigare än svenskar, men så heter hans parti liberala folkpartiet också.

Var sjutton håller Geert Wilders hus?

Han lämnade ju detta parti och bildade Frihetspartiet (PVV) och varnade tidigt för islamiseringen, där han fått mer än rätt av dess destruktiva följder.

Tyskland har också halkat ner, de fick ta emot fattiga från DDR och sedan allt för länge stå ut med Angela Merkelswir schaffen dass” om invandringen. Det hon menade var att den politiska eliten klarade sig, inte folket.

Ökad invandring från Afrika, Mellanöstern = ökad fattigdom för värdlandets befolkning, så enkelt är det.

Om trycket på våra utanförskapsområden aldrig lättar, utan tvärtom hela tiden ökar, hur ska vi då någonsin få en realistisk chans att rulla tillbaka den allt svårare segregationen, frågar Staffan Gunnarson, talesperson i migrationsfrågor för Medborgerlig samling i Borås Tidning.

”Alla som vistas här illegalt, har begått grov kriminalitet eller tidigare har avvikit efter avslagsbeslut, ska omgående utvisas………Utanförskapet är lika mycket socialt och kulturellt, med dålig anknytning till majoritetssamhället och bristande anpassning till rådande normer och värderingar……..Det som inte har lyckats på 40 år kommer inte plötsligt att gå bättre nu, genom att integrationsskulden tillåts att öka ännu mer.”

https://www.bt.se/debatt/kravs-negativt-volymmal-for-att-klara-integrationen-64015dfd

Men så länge MP klamrar sig fast i Löfvens knä, så finns inga argument i världen, som kan få denne maktgalne statsminister att knuffa ner dem. Nu har de fått en till spännande utmaning från Nigeria, maffian Black Axe.

Jag undrar om de inte också har fått etableringsstöd som Faccebook i Luleå?

Isabella Lövin, Åsa Lindhagen och Amanda Lind har nog redan bytt om till cheer ladies. För Sverige har råd och är ett rikt land….