Är loppet redan kört?

”Var är kampen mot postmodernismens mest vulgära yttringar” Frågar K-O Arnstberg vidare i sitt blogginlägg. Han får inte några svar från korrekta vänner om varför vi lämnar över ett sämre samhälle till våra efterkommande och han undrar om loppet inte är kört, som avslutning.

Efter att jag har läst om postmoderna och vulgära yttringar från en rektor och en poliskvinna, så tror jag tyvärr att Arnstberg har rätt, trots att Ulf Kristersson vill byta regering.

Skola
Att flumskolan länge betraktat ansträngning som en kränkning har nu nått nya höjder. Läs hur en rektor förklarar bortfallet av invandrarelever i Pisaskandalen, som äntligen nått fram till media.

-“Om en elev inte bör skriva provet för att den skulle må dåligt – vi kanske sänker den helt och hållet – jag kan inte låta den eleven skriva provet då”.

Så nu vet Ni som dagligen sliter i tunga och krävande jobb, säg bara ”jag mår så dåligt av att tömma sopor, vårda gamla, plocka disk, skura golv ……” så slipper Ni.

Så här skriver Daniel Åkerman, ledarskribent i SvD

https://www.svd.se/pisaskandal-for-det-nya-decenniet-1lcn

”….Därför är det olyckligt att skolan verkar ovillig att ställa tydliga krav på eleverna. En rektor som har uteslutit elever som egentligen borde deltagit i Pisa, intervjuas i Expressen. Hon motiverar beslutet med att “elevens bästa” måste gå först. Det är avslöjande att “elevers bästa” betraktas som att denne aldrig får känna sig nedstämd. Självklart vill ingen att barn ska vara olyckliga, men att må dåligt över ett misslyckat prov bör man nog betrakta som en i grunden sund reaktion….”

Varför inte starta en svensk friskola med en konservativ och nationell inriktning? Det Goda Samhället ställer frågan. https://detgodasamhallet.com/2020/06/06/richard-sorman-vill-du-starta-en-svensk-friskola-hor-av-dig-till-det-goda-samhallet/#more-28374

Polis
Nu verkar polishögskolans fäbless för jämställdhet, genus och PK:ism  ha  fått praktisk tillämpning. En blond poliskvinna knäböjde med en knuten näve högt upp i luften, när hon ansattes av aktivister under onsdagens demonstration i Stockholm, som visade sympati med Black Lives Matter- rörelsen efter Georg Floyds död i USA.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/50x9W6/har-gar-polisen-ner-pa-kna-framfor-demonstranterna-i-stockholm

Texten på ett plakat med ”I can´t breathe” får mig att tänka på alla corona sjuka patienter som legat och kippat efter luft. Att visa sin självgodhet är alibi för dessa aktivister, när de från denna stora folksamling, sedan kan sprida smittan vidare. När aktivisterna, därefter blir uppmuntrade av statsministern, som förstår deras behov, att få uttrycka sin frustration, med ett lite mummel om att i stället göra det virtuellt, då förstår jag att det är kört.

Tänk om karln i stället kunde visa en gnutta av denna förståelse för sina landsmän, som han genom sin oansvariga migrationspolitik utsatt för ökat våld och otrygghet. I stället verkar stämpelfärgen med främlingsfientlighet och rasism aldrig ta slut på regeringskansliet, där det dräller av naiva och verklighetsfrånvända ministrar och andra höjdare som fått sparken för sina talanger.

Så fort en situation blir hotfull, så kanske detta underdåniga knäböjande blir ett nytt inslag på polisutbildningarna, främst för in kvoterade kvinnor i jämlikhetens namn, som genom underdånighet kompenserar för sina brister i pondus och muskelstyrka.

Polisens tidigare korvgrillningar, pizza bjudningar och lekfulla kompisspel har inte givet önskat resultat.

Operations Rimfrosts samverkan med alla samhällets goda krafter, resulterade i fler skjutningar och sprängningar av de mindre goda så nu måste förrådet av förståelse fyllas på. Den nya slogan kan bli ”If you cant beat them, joint hem”.

Tänk om ”Helig vrede” av Nicolai Sennels kunde hamna på polisaspiranternas litteraturlista, men när Dan Eliasson varit högsta hönset för polisen, så förstår jag dess omöjlighet.

https://www.smakprov.se/bok/pocket/helig-vrede-bland-kriminella-muslimer-9789188667021/

Troligen hade denna knäböjande poliskvinna aldrig fått ta del regeringsformens första kapitel under sin utbildning, där trendiga uppgifter kan ha trängt ut kunskap om de viktigaste grunderna.

Domstolar samt förvaltningsmyndigheter och andra som fullgör offentliga förvaltningsuppgifter ska i sin verksamhet beakta allas likhet inför lagen samt iaktta saklighet och opartiskhet.”

Genus, klass, etnicitet, värdegrund och annat postmodernt elände från sumpmarken har troligen trängt ut  både regeringsformen och Svea Rikets lag. https://samnytt.se/uppgifter-knabojande-polisen-nyexaminerad-och-har-sjukt-svart-for-vapen/

Dessa avarter har fått fru Justitia att förlora sin ögonbindel i många domstolar, där sharia lag smyger sig runt knuten och förblindar nämndemän med islam.

Till sist har nu Ulf Kristerson tagit bladet från munnen, i gårdagens Expressen, när han Välkomnade SD in i finrummet, men när han samtidigt hälsar Annie Lööf välkommen tillbaka, då släcks mitt hopp om en mindre dålig regering och troligen är loppet kört.

Bra om fler läsare får tips om Nilssons perspektiv, mejlar en följare. Men fakta får sällan något fäste hos känslostyrda aktivister, tyvärr inte på korrekta politiker heller.

https://www.youtube.com/watch?v=n55J5wiaKl4&list=PLLMvyqX2I6dnH6IwwM81wdXgh95Er7Q5-

Och avsluta med Kasselstrands (AfS) nationstal

https://www.friatider.se/kasselstrand-sverige-har-blivit-som-ett-tattarlager

En tanke kring ”Är loppet redan kört?

  1. LOPPET ÄR KÖRT och det är ännu MER KÖRT med Ulf Kristerson! När han Välkomnade SD samtidigt som han hälsar Annie Lööf välkommen tillbaka, mer (var)ulv i fårakläder får man leta efter! Det enda han saknar till sin ”blåa utstyrsel” är väl ”två blåklockor”. Det svenska folket HAR FÅTT NOG av ER ALLA 7. Inte ens det har ni förstått. Kristerson, gå in i din garderob för gott. Din nuna har det svenska folket fått nog av, för länge sedan.

Kommentarer är stängda.