Olle Ljungbeck kräver statsministerns avgång

Han frågar sig hur denne man, som enbart är fylld av maktbegär kan få fortsätta att vara statsminister?

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/profile_mask2.png
Stefan Löfven

”Mannen – Statsminister Stefan Löfven – som definitivt nått stadiet för att vara så mentalt sjuk att han är oförmögen att vara statsminister.

Statsminister Stefan Löfven är Din; ”slutliga lösning” gällande våra äldre, ett sätt att bereda plats för de månghundratusen utomeuropeiska barbarer Du tagit in och som Du nu ger företrädesrätt före oss svenskar?

Den kände geriatrikprofessorn Yngve Gustafsson går t o m så långt att han påstår att våra äldre inte behandlas mot covid-19 utan i stället direkt får palliativa läkemedel. Han säger tom så här: ”Att rutinmässigt ge äldre med lunginfektion andningshämmande läkemedel, är aktiv dödshjälp, för att inte säga något ännu värre”.

Med din psykopatiska personlighet och ett maktbegär som präglas av en känslolöshet och cynism för andra människors lidande är Du självklart farlig för andra.

Infektionsläkare Erik Salmaneck; ”Kriminellt – gjort sig skyldig till dråp”.

Han fortsätter; ”Det är oansvarigt – och det har lett till död”. ”Det är dråp som jag anser att regering och myndigheter är skyldiga till”.

Eftersom Du Stefan Löfven är högst ansvarig för vården av de äldre är Du också skyldig till dråpen på våra äldreboenden varför svenska folket omgående bör ställa dig inför riksrätt.

Det är hög tid att avslöja att Du inte är den individ Du påstår dig vara.

Den vokabulär Du använder mot SD och andra är något som inte stämmer på dem, men väl på dig själv.

Så agerar den samvetslösa människan.

Ett stort antal av de utomeuropeiska analfabeter som enligt dig skulle berika oss är i praktiken de som bär skulden till dråpen på våra äldreboenden.

Deras brist på svenska språkkunskaper i förening med en kultur som inte passar i vårt land har deras arbete på äldreboenden kommit att leda till död istället för vård av de äldre. 

Likheten mellan dig och Goebbels är slående. Men Du kan inte mycket längre lura det svenska folket. Du kommer att få din dom.

Här några exempel på vad dina propagandistiska uttalanden står för i klartext.

–  I ditt inlägg på Facebook menar Du Stefan Löfven att Coronapandemin används för att ”skada och slå split mellan människor och grupper” och att det riskerar att förhindra regeringens arbete mot medborgarnas rasism. Du är inte lite fräck i detta påståendet. Du påstår att de svenska medborgarna står för rasism!

Något mer förljuget uttalande får man leta efter.

Detta säger Du, när dina flera tiotusentals barbarer från utomeuropeiska länder sedan 2015 sammantaget mördat, våldtagit, rånat, trakasserat, bränt, skjutit och sprängt tiotusental såväl svenska medborgare som deras ägodelar. 

Ovanstående har Du fräckheten att påstå trots att Du knappast kan hitta en svensk medborgare som skadat någon av dessa icke civiliserade mördare, våldtäktsmän etc. Det Du inte säger öppet är att Du förbiser med dessa barbarers brott och därför inte kommer att straffa dem om de röstar på dig.

– Det Du påstår i följande är så lögnaktigt och förljuget att man häpnar.

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet nuet och hopp inför framtiden”.

Något mer förljuget har aldrig någon svensk politiker uttryckt sig tidigare.

Du påstår ju motsatsen till vad Du själv står för. Det kunde om det stått på tyska vara ett direkt citat av Adolf Hitler.

Något mer osant med hänsyn till hur Du raserat allt det som Sverige stått för går inte att finna någon annan stans i svensk historia.

Men så arbetar och har alltid de maktgalna psykopaterna agerat.

Inte minst dagens förslag om att krossa den svenska arbetslagstiftningen tillsammans med MP, L och C visar på en psykopatisk maktgalenskap som gjort dig blind för verkligheten och därför lämnat allt ansvarstagande gentemot svenska folket.

Kvar i din personlighet finns nu endast ett sjukligt maktbegär som är vad diagnosen angår fullt i nivå med vad som gällde, Hitler, Stalin och deras mest lojala  krigsförbrytare. 

Dina lögner år så uppenbart avskyvärda och skändliga men också så tydliga att ingen tvekan råder om att de just är lögner. Därför kommer Du inom en snar framtid att stå där avklädd inför hela världen.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Detta krav på statsministerns avgång har den 27 maj skicktas till en rad ledarskribenter i systemmedia, företrädare för SVT, till politiker, fd politiker, kvinnoförbund m.fl.

To: agenda@svt.se ; Anders Holmberg ; Anna Hedenmo ; Belinda Olsson ; Cecilia Gralde ; Claes Elfsberg ; Elisabeth Marmorstein ; Jan Josefsson ; Jan Nylander ; Jon Nilsson ; Karin Mattisson ; Katarina Sandström ; Lina Makboul ; Linda Nilarve ; Lisbeth Åkerman ; Lotta Bouvin ; Mats Knutson ; Nike Nylander ; Pelle Nilsson ; Pontus Mattsson ; SVT Aktuellt ; SVT Forum ; SVT Gomorron ; SVT Opinion ; SVT Rapport ; Ulf Johansson ; Uppdrag Granskning ; Åsa Avdic ; Anders Kraft ; Anna Lindmarker ; Bengt Magnusson ; Helena Gissén ; Lisa Grenfors ; Per Skoglund ; Peter Lindgren ; Stefan Borg ; TV 4 Nyheterna ; TV 4 Nyhetsmorgon ; Björn Wiman ; DN Debatt ; Ewa Stenberg ; Patrik Engellau ; Brännpunkt ; Ivar Arpi ; SvD Gudmundson ; Svenska Dagbladet ; Tove Lifvendahl ; Alex Schulman ; Anna Dahlberg ; Jens Liljestrand ; Lotta Gröning ; Lars SkD ; SkD ; Aktuella frågor ; Sydsvenskan Ledare ; Åsikter ; Alexander Vichoff ; Claes Carlson ; Kvällsposten ; Lars Kvällsposten ; Lars-Olof Strömberg

 Stefan Löfvén ; Mattias Karlsson ; Oscar Sjöstedt ; Ebba Busch Thor ; Annie Lööf ; Magdalena Andersson ; info@centerpartiet.se ; Patrik Jönsson ; Magdalena Andersson ; Jimmie. Akesson ; Kenneth Sandberg ; Richard Jomshof ; Ibrahim Baylan ; Mikael Eriksson ;   ; Ylva Johansson ; Björn Söder ; Stefan Jakobsson ; Folkpartiet ; Henrik Vinge ; Kent Ekeroth ; Anders Ygeman ; Anna Kindberg Batra ; Margot Wallström ; David. Lang ; Mikael Damberg ; KD-Info ; Stefan Löfvén ; Gustav Fridolin ; SAP ; Vänsterpartiet ; Ylva Johansson ; Moderaterna ; SD Info ; Morgan Johansson ; Jonas Sjöstedt

Ett lands äkta humanitet visas i behandlingen av gamla och här avslöjas hur falsk den självpåtagna svenska humaniteten är, i fall någon tror att den är riktad mot värdlandets befolkning.

Äkta är den för terrorister, ekonomiska migranter, kriminella och en liten, liten del riktiga flyktingar. Sveriges sk. pullfaktorer är orsak till tusentals döda på Medelhavet, som lockats ut på denna livsfarliga resa eftersom de hörsammat t.ex. Annie Lööfs exalterade rop för flera år sedan på en partistämma ”Kom till oss…”  

Stefan Löfvens löfte om att här bygger vi inga murar, hade också en stor lockelse för migranter att välja bidragsparadiset till destinationsmål.

Orsaken till massinvandringen är maktbegär och internationell karriär. Ny valboskap måste importeras, när den gamla insett att Löfvens löften ingenting är värda.

Tyvärr får jag också en otäck känsla av att det finns någon djävulsk beräkning bakom dödsfallen på våra äldreboenden. Platser frigörs, pension slipper att utbetalas, vilket skapar utrymme för ökad valboskap.

Ylva Johansson är en pålitlig partner till Löfven nere i EU med sin tvingande solidaritet. Hon har blivit en nickedocka till den globala finanseliten som styr både EU och FN.

Allt för många läkare verkar totalt ha glömt etiken om att bota, lindra och trösta. I många fall har det i stället handlat om att döda, kväva och ljuga.

5 tankar kring ”Olle Ljungbeck kräver statsministerns avgång

 1. ”Något mer osant med hänsyn till hur Du raserat allt det som Sverige stått för går inte att finna någon annan stans i svensk historia”. Jo, det var när ALLIANSEN såg till att vi gick från att ha varit en Fredsbevarande Nation till att bli en Krigsförande Nation.

 2. Jag rekommenderar “STARKT” att man lyssnar på swebbtv:s intervju angående ”Nyanlända går före våra gamla Fjärde statsmakten 49 med psykiater och läkare Anita Nilsson” . Hon berättar vad som sker i behandlingen bland äldre hur de förflyttas för att ge utrymme åt nyanländas behov av boende. Man fråntar den mångåriga tryggheten man haft på sina äldreboenden. Många dör enbart på grund av den massförflytning som NU pågår. Hon har forskat i ämnet och man kan inget annat än säga att det är för jävligt hur man ”tömmer” massor av äldreboenden och att många dör enbart av det.
  https://swebbtv.se/

 3. Partiledare, statsminister Stefan Löfven. Etik och moral handlar bland annat om: ”Som man bemöter andra, kan man förvänta sig att bli bemött själv”

  ”Jag är ledsen att säga det, men jag är 100 procent säker. Vi håller på att avveckla demokratin.”

  Håkan Juholt, Sveriges ambassadör på Island, i en intervju med SvD.
  (Före detta partiledare för socialdemokraterna)

 4. ”Allt för många läkare verkar totalt ha glömt etiken om att bota, lindra och trösta. I många fall har det i stället handlat om att döda, kväva och ljuga”. Hm, är det Migrant läkare som banar vägen till sina egnas behov av bostäder? En svensk kommer aldrig få en bostad/lägenhet i framtiden. Den 31 december 2018 stod 635 730 personer i bostadskön, enligt Bostadsförmedlingen i Stockholm. Nu får MIGRATIONEN stoppas med omedelbar verkan, eller skall POLITIKERNS hus behöva sättas i brand innan ”polletten ramlar in”? Svenska politiker är en skam för ”sitt eget folk”. Därför ska DE ALLA 7 BORT, vid nästa val. Ingen av er tillgodoser det svenska folkets behov i 1:a hand och NI skäms inte ens. Är ni under total ”mind control av Mossad”, allihop?
  https://bostad.stockholm.se/statistik/summering-av-aret-2018/

  1. Tyvärr kan jag inte frigöra mig från misstanken, att det finns någon dold överenskommelse mellan vissa läkare som ordinerar palliativ, dvs dödshjälp i stället för att skicka corona drabbad gamling på äldreboende till lediga intensivvårdsplatser, som framkom i DN i går. Här måste jag ge DN en eloge, som har många kritiska artiklar om regeringens corona hantering. Platser frigörs, pensionsutbetalningar upphör, omvandling av äldreboenden till ensamkommande bostäder kan öka takten, men dessa slutsatser drar dock inte Wolodarski på DN.

Kommentarer är stängda.