Tig eller tyck som vi är medias melodi

Av Olle Ljungbeck
  ”Chefredaktör och insändarredaktör för Gefle Dagblad och Arbetarbladet.  
Ni är värre än jag trodde. När jag som senast, säger några sanningens ord om er sanningslidelse, blir det stopp för insändare och debattartiklar. Därmed visar ni er storhet och lidelse för yttrandefriheten. Men självklart förstår jag er. Ni fick nyligen ytterligare en halv miljard från Stefan Löfven för att tjäna honom blint. Då är det självklart att ni aktar er för att stöta er med er boss. Samma gäller i stort även andra som jag kritiserar.
Senast tog ni inte in min kritik mot kvinnoförbunden. Att ni inte gör det måste bero på endera blindhet eller feghet och en avsky för sanningen. Jag ställer mig ofta frågan, varför sådana som ni valt journalistyrket.
Kan ni själva svara på det?
Men inte tänker jag gråta över er totala avsaknad av journalistisk hederlighet.  Ni måste om ni har någon slags journalistisk sådan, varje dag ni lämnar er arbetsplats ställa er frågan ; ”Varför valde jag detta”?
Om inte saknar ni förmåga att skämmas och känna skam och därför blir allt vid det gamla. Helt enkelt en personlighetsskada.  
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”
—————————————————————————  
Olle Ljungbeck delar persona non grata med undertecknad och tusentals andra som hänvisas till nätet, när våra insändare, debattartiklar direkt åker ner i papperskorgen, det spelar ingen roll hur väl underbyggda de är.
Förtur har repertoaren från ”änglakören”;
”man slår på dem som redan ligger, ”
”klimatet kan inte vänta,”
”barnen är vår viktigaste framtid,
 ”mångfald berikar, enfald fördummar,”
”fattigdom kan inte förbjudas”
osv från det till intet förpliktigande floskelträsket.    Att åsikter måste stötas och blödas för att demokratin skall hållas frisk är givetvis ett hot mot rådande vänsterliberala ideologi, som numera endast är fyllt av självgodhet och despoti.    
 
Karl Wang frågar sig om Sveriges Radio är Sveriges Radio, eller en amerikansk propagandakanal? https://mychinaway.wordpress.com/2020/05/14/sveriges-radio-nu-en-amerikansk-propagandakanal/  
Och bifogar en artikel som behandlar både verifierade fakta om coronaviruset, djurmarknader i Sverige och vilda djur till salu i Sverige, och de rasistiska svenska dreven mot oss i Kina.
https://mychinaway.wordpress.com/2020/05/18/dn-och-bonniers-forstarker-sin-stallning-som-usas-propagandakanal/
https://mychinaway.wordpress.com/2020/05/18/dn-och-bonniers-forstarker-sin-stallning-som-usas-propagandakanal/
 

   

3 tankar kring ”Tig eller tyck som vi är medias melodi

 1. Liksom Olle Ljungbeck är jag själv av den gamla stammen som inte lätt håller klaffen när det gäller. När det gäller Svenska så kallade media, propagandakanalerna, har ni någonsin sett något skrivet rakt på sak i statliga betalda kanaler som Schibsteds, Bonniers eller statliga media att
  –- USA försöker ta över kontrollen av Hong Kong för att likt Taiwan och Guam utveckla det till en amerikansk militärbas för att hota och styra Kina. Metoderna att indoktrinera ungdomen samma som Hitlerjugend.
  https://cdni.rt.com/files/2020.05/article/5ecd45e885f5407b4d368318.jpg
  –- USA beväpnar Taiwan och har konverterat det till en amerikansk kontrollerad militärbas.
  https://www.rt.com/op-ed/489819-china-hong-kong-taiwan-us/
  Hur var det i Hong Kong när Britterna styrde. Jag kan berätta första hand för jag var där. Första gången 1970. Hong Kong var en rå, hänsynslös, autokratisk diktatur. 90% av befolkningen levde i yttersta och vidrig misär, slum och fattigdom. Utbildning och sjukvård var förbehållen britter och amerikanare. Hong Kong var en plats dom kom för att ”fördubbla förmögenheten på två år” som man sade. För de kineser som var lyckliga nog att ha en bostad, då var det en betong-kub på ungefär 16 kvadratmeter, naken rå betong till väggar, fönster och dörrar fanns inte, och bostaden var deras fabrik där man arbetade, åt och sov. Ofta på betonggolvet. Jag besökte en familj som snidade elfenben, som det fanns gott om i Hong Kong på den tiden. En veckas arbete av hela familjen skulle inte räcka till en McDonalds Hamburgare. ”Mänskliga Rättigheter” fanns inte i ordförrådet. Jag var gäst hos en affärsman. Han bodde långt från slummen uppe i bergen, villa med utsikt, pool, tjänstefolk och chaufför. Han tog oss på en tur i sin lyxmotorbåt. Han ringde sin ”Boatboy” som kom och hämtade oss nära Star Ferry och vi körde via Arberdeen. Så har såg det ut, pittoreskt kanske, men det var den vidrigaste slum. Det gällde att överleva, dag för dag.
  http://global-mariner.com/1973-04-065-Web-Aberdeen..jpg
  Svenska folket är precis lika desinformera, missledda och indoktrinerade idag som Tyska folket var mellan 1933 och 1945, med identiska metoder. Vakna.

  1. Tack för erfarenheter från en annan ingångsdörr, än den enda som finns i systemmedia.

 2. Man undrar om Chefredaktör och insändarredaktör för Gefle Dagblad och Arbetarbladet överhuvudtaget har något socialt umgänge av fru, barn, vänner etc.? Vem vill socialt befatta sig med skamlösa individer? Det värsta är att avarterna genomsyrar all media. Hur kan man mentalt överleva sådana fadäser, som inget har hänt? Ni bäddar ju för er eget utstötande från det samhälle ni vistats i! Har ni dessutom döttrar som pojkar då undrar man om NI ens tänkt tanken att ni kan utsätta era ”egna” för smädelser? Förmodligen måste ni vara enstöringar, för ingen annan normal kan bete sig på ett sådant sätt och tro att man agerar för ”den goda sakens skull”. Jag säger som jag sa till Sossepampen och dess like Moderatpampen i Örebro kommunfullmäktige: ”SLÄNG IN HANDDUKEN”.

Kommentarer är stängda.