”Det Fria Sverige” i Älgarås – en god kraft, oroar polis och kommunledning

Nu går skam på torra land, (det gör skam ofta i den humanitära stormakten) när ”Det fria Sverige” en ideell förening som värnar fosterlandet och bl.a. hjälper utsatta och trakasserade kvinnor genom påkallad trygghetsvandring, då protesterar polis och kommunledning mot dessa mörka krafter. Självfallet inte mot de som trakasserar.  Vilka får Ni gissa själva?

Upplysningsvist så finns en flyktingförläggning i närheten och enligt detta etablissemang så råder bara ljus där. Att värna utsatta Älgaråsbor klassas som mörka krafter om det finns fosterlandskärlek med.  Att värna regeringens  globala socialbyrå, går däremot bra och de som protesterar måste genast kallas för mörkrets representanter. Rasiststämpeln trillar lätt av, när allt fler fått ”berikningen” in på knuten.

Om detta goda initiativ skulle spridas till fler, då kunde ju Reinfeldts och Löfvens humanitära stormakt braka ihop, som en misslyckad sufflé och framtiden bli osäker för landets värdegrundsflock, som alltid springer åt samma håll.

 Ordet flykting borde bytas ut till bedrägeriförläggning, eftersom majoriteten av alla asylsökande saknar asylskäl enligt FN konventionens kriterier. Detta konstaterade redan EU:s bevakningsstyrka ”Frontex” för många år sedan, men socialistiska ledare i väst överträffar de tre små aporna, som inget hör, säger eller ser.  Orsaken som allt fler ser är att dessa partier behöver röster, då arbetare har genomskådat deras narrativ, som styrs av den globala finansmaffian.

Klimatetalarmen har stött på patrull, men då kom coronan som en skänk från ovan, för rädda människor är bingo för makthavarna.

Tillbaka till Älgarås och ”Svenskarnas hus” som renoverats av ideella krafter.

”Lokalpolisområdeschefen och kommunschefen i Töreboda går till attack mot det Fria Sverige för vårt arbete med att skapa att ett tryggare Älgarås. Vi tänker dock inte sitta och se på medan droger och otrygghet breder ut sig på platsen där vi bor och verkar……”

Föräldrar är oroliga för droger som florerar, unga kvinnor känner sig trakasserade.

Polisen har kontaktats, men inget händer. Då valde ett par medlemmar att lämna ut sina mobil nummer, som boende omgående kunde kontakta.

Detta uppmärksammades av lokaltidningen Mariestadstidningen , men då blev det fart på både polis- och kommunchef.

Läs och förskräcks!

” Så här ska vi inte ha det i Älgarås” säger lokalpolisområdeschef Jan Hellnevi och syftar inte på att svenska kvinnor känner sig otrygga, utan på att Det fria Sverige ställer upp och hjälper dessa kvinnor när polisen sviker.

Kommunchefen Per-Ola Arnling Hedberg säger att kommunen ”jobbar hela tiden på att vara en motkraft mot de brunsvarta krafter som DFS representerar”.

Om någon tvivlar på att vi bor i Absurdistan, så läs detta en gång till!

Vill du komma i kontakt med Det Fria Sverige? Ring vår telefonväxel på 08-51 97 16 31 eller skicka ett e-postmeddelande.

Länk till hela artikeln
https://detfriasverige.se/vi-gor-algaras-tryggare/?goal=0_b5a0591377-85b8877ade-59034859&mc_cid=85b8877ade&mc_eid=fe677a994f

För läsare som vill veta mer om Det Fria Sverige

3 tankar kring ””Det Fria Sverige” i Älgarås – en god kraft, oroar polis och kommunledning

  1. Egentligen borde VI alla tacka (syniskt sett) för att Lokalpolisområdeschefen och kommunchefen går till attack mot det Fria Sverige. Med det menar jag att tålamodet och förtroendet tar snart SLUT hos den svenska befolkningen och då är vi inte långt borta från att det kommer bildas Medborgargarden, i varje stad som ort. Inte ens det inser ”våra” s.k. makthavare. Istället har man i princip bidragit till att svensken mer och mer NU insett att någon hjälp kommer vi aldrig att få utan VI måste ta saken i egna händer. När bägaren runnit över hos de flesta av oss då är det nog bäst att Politikerna gömmer sig. Nästa steg kan bli att ett eller flera Medborgargarden bildas och som har ”siktet” inställt på både Politikerna som på Polisväsendet. När man tillåter t.ex. gruppvåldtäkter, förnedringsrån m.m. där gärningsmännen oftast får gå fria! De får till och med skadestånd för sina övergrepp! Vi måste gå samman, precis som man gjorde i Ådalen -31. Fast denna gång kommer VI att marschera mot RIKSDAGSHUSET. Frågan är inte om, utan NÄR kommer det att ske. Det svenska folket kokar av ilska men vad händer när det ”kokar över”, Politiker?

  2. ”Så här ska vi inte ha det i Älgarås” säger lokalpolisområdeschef Jan Hellnevi, men kära Jan, så har allmänheten det. Ett råd. Få alla att ladda ner appen WeChat. Det tillåter nätverk upp till 5,000 personer. En kvinna som känner sig hotat eller attackerad kan med en knapptryckning sända ut ett SOS till ett stort antal personer, och appen kan ange positionen med en karta. Appen kan inte avlyssnas av myndigheter. Efter ett sådant larm kan mycket väl några hundra personer infinna sig på platsen omedelbart till fots, på cykel och med bil. Förövarnas mardröm. Jag har sett exempel i andra länder där förövare har ombetts sätta sig ner och vänta på polisen och fått sig förklarat att blinka nu är livsfarlig verksamhet.

    1. En sådan briljant lösning som WeChat skulle säkert stämplats som rasistisk i den humanitära stormakten.

Kommentarer är stängda.