Tomma bredskapslager vittnar om svek från dagens överstepräster och Judas efterföljare

När den Stilla veckan inför påsken, närmar sig sitt slut och Jesu lidande-död- och -uppståndelse står för dörren enligt kristen tradition, då associerar jag till dagens överstepräster och Judas svek, som avslutning på detta inlägg.

Beredsskapslagren ekar tomma, skriver Emma Jaenson i en ledare i Ystads Allehanda. Vänstern skyller nu bristen på sjukvårdsmaterial på avregleringen av apoteksmonopolet, men den förklaringen punkteras snabbt. Eftersom både Norge och Finland har lager av sjukvårdsartiklar, trots en avreglerad apoteksmarknad.

”….Med tanke på att vi är ett av de länder med högst skattetryck i världen är det provocerande att staten inte har åtgärdat sina mest grundläggande uppgifter. Man kan fråga sig, likt många redan gjort den senaste tiden, vart våra pengar egentligen går?…”

Att ta bladet från munnen och säga som det är vågar inte en ledarskribent systemmedia, utan håller det för säkrats att humma lite obestämt.

Glädjande är då att läsa kommentaren från Jari Norvanto, som sammanfattar vad allt fler medborgare nu konstaterar, när beredskapslagren ekar tomma i den humanitära stormakten.

”Sverige – Den Humanitära Stormakten – har bespetsat sig på kvasidebatter och befordrar inkompetens. Jagat järnspöken och ”högerextrema populister.” Prio massinvandringen, islamisering, genus, Klimatet med stort K, gränslöshet både gällande territoriet och i största allmänhet. Hatet mot nationen, exotifieringen av det främmande.
Rättighetsaktivism och alla plikters och samhällsbärande dygders död. Särintresset politikerklassen, det välfärdindustriella komplexet och offerhierarkin har tagit skruv efter några årtiondens eskalering. Oppositionen är en chimär. Till sist måste ju något gå sönder, när ”statsmakten” MSM dessutom underblåser denna urartning och blivit ett med systemet.”

Massmigrationen med Reinfeldts och Lövens folkliga svek är ett brott mot grundlagen får inte skrivas i klartext, för då kanske inte jobbet finns kvar.
Deras hybris med att glänsa på de internationella arenorna, med ryggdunkar och applåder från den globala finansmaffians lakejer i FN och EU får mig att tänka på Judas som enligt legenden i Nya testamentet förrådde Jesus för 30 silverpenningar, vilket underlättade för översteprästerna att gripa honom.

Att många av dessa globala politiker har blivit rikligt belönade för sitt folkliga svek råder inget tvivel om. Kassorna hos dagens överstepräster, den globala finansmaffian, är outsinliga och medborgarna styrs av deras lakejer, gloibala politiker med sin media. Skam, skuld och rädslor är deras medel vare sig det handlar om flyktingar, klimatet eller pandemier.

Källa: https://www.ystadsallehanda.se/ledare/varfor-har-sverige-brist-pa-allt-av-varde/

2 tankar kring ”Tomma bredskapslager vittnar om svek från dagens överstepräster och Judas efterföljare

 1. När ska man publicera årligen om ”vart våra pengar egentligen går?…”
  Detta är väl en självklarhet i en DEMOKRATI att så görs. Hur skall annars folket få veta vems ärenden som de olika partierna går. Är det kapitalet som är nr 1 och folket som är Nr X.
  Att EU imploderar inifrån råder det väl ingen tvekan om sedan den s.k. ”Greklandskrisen”. De erhöll lån på flera tusen Miljarder. Nu passar EU på att tvinga igenom ett gigantiskt stödpaket mot Coronakrisen på drygt 5000 miljarder kronor. Man kan säga att Klimatinsamlingen övergick till Coronainsamling.
  Vilken otur för ”Greta” som inte längre efterfrågas!
  EU är TOTALT slut som företeelse. Man försöker med alla medel och i samråd med ”våra” politiker fålla in Sverige i Euron genom att skuldsätta oss till den grad att Sverige är till salu eller så auktioneras vi ut.
  Nej, när ska det bli en ”konfiskation” av kapitalets tillgångar. De har ju i ALLA ÅR sluppit beskattning efter politikernas ovilja att lagmässigt stoppa dessa skattebefriande verksamheter. Man biter inte den/de i handen som sedermera i livet kommer att ”försörja en”, rejält. Att folket lider p.g.a. av alla värdelösa beslut kommer till slut att ligga i fatet hos varje Riksdagsledamot. Ni är lagligt immuna (enligt er själva), men inte fysiskt immuna! Har ni ens tänkt på det?

  https://op.europa.eu/webpub/eca/special-reports/greek-crisis-17-2017/sv/
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/eu-overens-om-stodpaket-pa-drygt-5000-miljarder-kronor

  1. Det kommer aldrig att hända för det skulle ju kunna betyda vad eliten fasar för mest, nämligen folkstyre. Bättre att mörka och hårdsälja systemet som ”demokrati”, även om det är en maskerad diktatur. Att konfiskera kapitalet försökte man 1983, löntagarfonderna, problemet var att dels stack kapitalet snabbt utomlands och tog med sig jobben, dels var det i praktiken bara ett försök att flytta kapitalismen från privat ägo till en ideologiskt styrd elit likt i sovjet. Lösningen är att distribuera kapitalet, med det vill varken den statliga eller privata eliten veta av. Det förhindras med skattesystemet.

Kommentarer är stängda.