Mer makt till Löfven förskräcker!

Att ge mer makt åt en psykopat och landsförrädare innebär katastrof för landet och dess invånare! Skriver Olle Ljungbeck i detta inlägg och fortsätter;

Landsförrädaren – Stefan Löfven – har begärt att riksdagen skall ge honom totala befogenheter så han inte behöver begära riksdagens godkännande utan ensidigt kan besluta i frågor rörande Coronans verkningar!

Att ge en psykopat total makt innebär en demokratisk kapitulation men självklart också ett allvarligt hot mot landet och dess invånare.

Stefan Löfven har hittills i så gott som alla frågor visat sig totalt oduglig. Han är ansvarig för massinvandringen och den katastrof den lett till på så gott som alla områden. Då frågade han inte folket utan tog besluten i strid mot Grundlagen.

Massinvandringen är det största brott som någonsin begåtts mot svenska folket.

Ett medgivande om ovanstående fullmakter innebär att övriga partier blir medskyldiga till vilka beslut som Löfven än fattar.

Stefan Löfven har haft 6 år på sig att skapa en beredskap och beredskapslager för oförutsedda kriser, men inte brytt sig det minsta! Inget i konstitutionen har hindrat honom från detta. I stället säger grundlagen att det är hans skyldighet.

Han har skrutit med att ha lagt ett stort antal förslag om utredningar som skulle innebära förbättringar på en rad områden. Problemet är emellertid att dessa utredningar aldrig blir klara och därför blir det heller ingen lösning på aktualiserade problem. Detta är kännetecknande för Löfven. Många stora ord, men aldrig handling.

Bl a denna handlingsförlamning gör att Sverige i dag, i en av de värsta kriserna någonsin, står totalt utan några som helst resurser för att möta Coronans verkningar. Självklart är det då hans skuld att såväl smittade som vårdpersonal dör i en omfattning som han är orsak till.

Skyldigheten att sådan beredskap skall finnas är inskrivet i Sveriges främsta lag – Grundlagen.

När han nu begär extra ordinära befogenheter är detta enbart svepskäl för att därmed försvara sina tidigare misstag och till korta kommande genom påståendet, att om han haft större makt redan tidigare hade kriserna inte uppstått!

Så är det självklart inte. Regeringsformen ger redan nu honom de befogenheter han behöver och behövt.

Hans begäran är inget annat än svepskäl för att han längre fram skall kunna försvara sin oförmåga på alla områden och när Coronan ebbat ut av sig själv; ”att om han hade fått denna makt tidigare skulle han kunnat handla på ett mera konsekvent och riktigt sätt”.

Till alla er som då har medverkat till att ge denne usling diktatorisk makt vill jag säga följande. När Coronan så småningom klingat ut av sig själv kommer Stefan Löven att säga; ”Ja där ser ni. När ni gav oinskränkt makt åt mig räddade jag er från epidemin”. Därefter kommer alla inskränkta och lättlurade medborgare att rösta fram denne usling en period till!  

En annan fråga som tål att fundera över. Varför får tidningarna ett stöd på fn 200 miljoner. Jo därför att de så gott som till 90 procent skall fortsätt att ge sitt stöd åt honom.

Hur kan man ge detta stöd till tidningar inom 2 koncerner som sammantaget äger större delen av Sveriges medier? En av dem Bonniers som verkligen inte saknar resurser får sålunda bidrag medan ett stortantal av Sveriges småföretag går under?

Till det parti jag är medlem i – Sverigedemokraterna (SD) – vill jag klargöra. Stödjer SD fullmakter åt denne usling – Stefan Löfven – kan partiet inte längre räkna med min röst.

Det finns ingen anledning att utvidga regeringens befogenheter. Det som behövs för att klara Sverige ur krisen finns redan.

Om det är sant att M inte tänker rösta för de fullmakter Löfven begär hedrar det dem men borde vara en självklarhet för alla de som påstår sig vara demokrater.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

………………………………………………………………………………….

Medborgerlig Samling kommer med många vettiga förslag, till skillnad från Ulf Kristersson, som sällan sätter ner foten, utan ofta jamsar med. https://medbloggen.se/2020/04/04/en-farlig-lag-i-strid-mot-grundlagen/

6 tankar kring ”Mer makt till Löfven förskräcker!

 1. Ena gången säger en läkare i radio att viruset är luftburet.
  Andra gånger säger en läkare i Expressen TV att viruset är droppburet.

  Ena gången ska de gamla och svagaste skyddas.
  Andra gången ska de som bedöms vara botbara få första tjing till hjälpen.

  Hela tiden dubbla budskap.

 2. När man läser om: Denmark has passed a law that will “ALLOW THE AUTHORITIES TO FORCE PEOPLE TO BE VACCINATED” for #Coronavirus (länk nedan).
  What could possibly go wrong?
  Ska även VI testas med kontaminerade tester. Sedan blir det väl tvångsvaccinering och vad denna vaccination innehåller vet väl ingen. Som vanligt finns det inget ansvar, bara falskt pladder.
  Tänk om det är 5 G som är den STORA boven och som orsakar symptomen/dödsfallen, fast man lägger skulden på Corona! Senaste utbrottet var väl under Alliansens tid när svininfluensan kom. Paniken var total. Reinfeldt gick ut i Tv om att VI ska skaffa vacciner åt ALLA!
  Senare framkom det att ”Dödligheten låg på samma nivå som en vanlig influensa”!
  I Wikipedia kan man även läsa: ”Äldre personer som har genomlidit flera influensor har normalt sett ett bättre skydd. Men åldringars immunförsvar kan vara nedsatt och resultera i ökad risk för följdsjukdomar som lunginflammation”.
  Ska vi få uppleva samma PANIKHSTERI som vid svininfluensan? Den kanske var ett test för att se hur mottagliga vi är för en TOTAL vaccinering av oss alla, utom eliten förstås. Att be eller få samtliga Partiledare till att intyga på heder och samvete att man inte går bakom ryggen på den svenska befolkningen, är väl det minsta vi kan KRÄVA AV ER! Eller hur ALLA medborgare?
  Vems ärenden går de svenska politikerna egentligen?
  Det svenska Folket eller utomstående/annan?
  Vi skulle egentligen ha ett vaccin ämnat till politikerna så att de inte byter skepnad till att bli ett välbetalt ”buksvin”, livet ut. Tänk om VI kunde vaccinera BORT icke önskvärda Politiker. Det är ju de tillsammans med KAPITALET som orsakar alla problem på denna jord.

  https://beforeitsnews.com/awakening-start-here/2020/03/denmark-has-passed-a-law-that-will-allow-the-authorities-to-force-people-to-be-vaccinated-for-coronavirus-what-could-possibly-go-wrong-13028.html

  https://sv.wikipedia.org/wiki/H1N1-pandemin_2009

 3. Om Löfvén får den fullmakten så kommer han helt enkelt att med Coronasmittan som ursäkt, att ta snabbare och större steg mot att fullfölja åtagandet om Agenda2030 samt påskynda marchen mot Globalismen och att etablera NWO såsom världens första nation.

  1. Risken är väl stor att han även går islamisters och vänsteraktivisters krav på att alla migranter/asylanter nu skall få stanna pga av corona viruset, med motivering att det inte är humant att skicka dem åter till länder med dålig sjukvårdskapacitet. I så fall blir det gräddfil till respiratorerna och vi pensionärer får förbli hemma..

 4. Vi behöver inte Löfven och hela kopplet. Här har ni ett exempel på hur Kina fungerar. Man sitter inte och rullar tummarna och väntar på att byråkrater och politiker skall utreda, debattera och fatta beslut och dela ut order med hot om böter och fängelse. Sara Lei, som är läkare, är från Kina, och är Sektionschef för Internmedicin på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, och är sedan bara några veckor ansvarig för de specialistläkare som vårdar de svårt sjuka coronapatienterna inom akutverksamheten, bad andra kineser i Sverige att helt enkelt kontakta sina vänner i Kina och fråga om dom kunde leverera lite skyddsutrustning för behovet var stort. På några dagar hände det. Två flygplan lastade med material anlände med 40 000 kirurgiska munskydd, 12 000 munskydd med skyddsklass FFP2, 5 000 visir och 2 000 skyddsglasögon. Samtidigt sitter Löfven och hans horder av byråkrater och mässar på TV, men inget händer. Där har du skillnaden mellan Sverige och Kina. I Kina gör man något, i Sverige gäller ”yttrandefrihet” och ”demokrati”, i Kina gäller handling och få något gjort. Vilket föredrar du själv. Vad som hände under epidemin i Kina var att de kompetenta skickade råd och instruktioner direkt till medborgarnas mobiler på WeChat, inga journalister som mellanhänder, en utmärkt app som den svenska eliten gör allt för att stoppa användandet av i Sverige, för då går det inte att massövervaka som på de amerikanska apparna. Det tyckte folk var en utmärkt ide, så då gjorde man så. Jag har inte ens sett en polisbil under epidemin, även polisen undvek att gå ut. Inte en enda polisbil.
  https://samnytt.se/lakare-tog-saken-i-egna-hander-ordnade-massleverans-av-skyddsmaterial-fran-kina/

  1. Sara Lei ”Men vad har jag gjort” stod det i SvD:s reportage om detta föredömliga initiativ (5/4), när hon insåg vad hon hade gjort. Men denna gång blev byråkratins chefer tysta.
   Tänk om det kunde komma fler efterföljare..

Kommentarer är stängda.