Vill Du stödja fd Vidarklinikens återkomst?

Vill Du stödja alternativ vård?

Vidarkliniken, har nu återuppstått under namnet Phoenix, är ”en unik kombination av skolmedicin och antroposofisk läkekonst.”

Politiker i alla lägren pratar sig varma för valfrihet inför olika alternativ. Riskkapitalbolag går bra i alla former. Att välja skola går bra, likaså sjukvård, men när det kommer till alternativ vård då är det tvärstopp. Vinstdrivande skall all business vara, för att få politiker intresserade. Big Pharma, som har stor styrförmåga över läkare och politiker, får ej irriteras och vinsten får ej riskeras.

Ni minns väl hur bristfälligt och partiskt underlaget var, som politikerna gick till beslut på. Resultatet blev att flertalet regioner slutade att skicka patienter till Vidarkliniken. Lojala Big Pharma styrda ledamöter i utredningen, som krävde vetenskap, trots att evidensen var god, då blev det dålig journalföring som avgjorde. Att det sker > 3000 dödsfall varje år pga av biverkningar från läkemedelsbolagens skafferi, var utan intresse.
Nu har Vidarkliniken återuppstått under namnet Phoenix och hoppas på fler medlemmar, som då betalar 300 kr/år för att kunna hålla nere avgifterna, så fler får råd.

Här följer en infotext från föreningen i något avkortat form.

”Kära medlemmar i Föreningen PHOENIX!
Så har äntligen de formella kvarnarna malt färdigt och vi är stolta ägare till både ett organisationsnummer och ett avtal med banken.
Som medlem kan du nu betala medlemsavgiften för det första året.
300 kr per individuellt medlemskap inbetalas gärna så snart du kan.
Tänk på att det är viktigt att ange förnamn och efternamn som meddelande till betalningsmottagaren.

Det finns tre möjligheter att betala:
-Bankgiro 5470-5371

Överföring till bankkonto clearingnummer 6615 konto 598 347 631
-Swish 1232532307
Varmt välkommen att kontakta oss med frågor och synpunkter – och framförallt än en gång välkommen som medlem!
E:post: medlem@foreningenphoenix.se

———————————————————————

Nu kommer uppgifter från Kina att stora doser med intravenöst C-vitamin kraftigt förbättrar coronadrabbades status, till skillnad från de som blivit utan.

Citat från artikel i NewsVoice;

”Dr Andrew Weber, specialist i kritisk vård vid Northwell Health, har börjat ge sina intensivvårdspatienter 1,500 mg intravenöst C-vitamin, tre till fyra gånger per dag. Enligt läkaren baseras behandlingen på kliniska studier som genomfördes i Kina i år. En av dessa inleddes den 14 februari på Zhongnan Hospital i Wuhan och förväntas vara klart i slutet av september.
“Patienterna som fick C-vitamin blev betydligt bättre än de som inte fick C-vitamin… Det hjälper enormt mycket, men det lyfts inte fram eftersom det inte är ett tilltalande läkemedel.” – 
Dr Andrew Weber…..”

Om någon läsare eller anhörig skulle drabbas svårt och behöva sjukvård, så påminn läkarna om detta billiga alternativ!

Billigt, skrämmer Big Pharma, de kan gärna plocka ur naturens skafferi, men för att ta patent, då måste kemiska tillsatser i, som kroppen ofta protesterar emot. Då måste ytterligare mediciner in, ett riktigt Perpetuum Mobile, som ökar vinsten från skattebetalarna.

Länkar till alternativens försvar

https://schlaug.blogspot.com/2019/03/hade-det-lagts-ner-om-det-var.html

https://www.youtube.com/watch?v=0Y-RcuCSl4A

4 tankar kring ”Vill Du stödja fd Vidarklinikens återkomst?

 1. Tag gärna del av Mohamed Omars artikel ”Politisk korrekthet dödar” i bloggen
  Det goda samhället. (27/3) I samband med första världskriget överförde amerikanska soldater en allvarlig smitta, med förödande konsekvenser som kom att benämnas ”Spanska sjukan” av påhittade anledningar.
  Spanien var neutralt i WW 1. Historien upprepar sig på olika sätt..

 2. I Nerikes Allehanda kan man läsa om ”Hon startade coronahjälpen i Örebro för att hjälpa utsatta: ”Det absolut viktigaste är att ingen blir lurad”!! Vem är det som är lurad egentligen? Varifrån kommer alla dessa ”luftexponeringar”?
  Vad syftar de till? Ska en enda person hantera detta ”luftslott”?
  Det visar bara på hur media är kontrollerat för att gå Kapitalets intressen och vilseleda medborgarna. Något om det lokala folkets behov av ett förebyggande beredskapslager, det finns det inte ETT ORD OM.
  Trots att man i Kommunfullmäktige klargjort att man är inte är intresserade av att inneha ett sådant lager vid kriser!
  Inte ens 3 månaders förnödenheter vill man ha! Tja, tjänar man 69.000 kr i månaden (pluss annat smått och gott) då är man väl mer intresserad av sin ”position” än att vara lokalbefolkningen behjälplig.
  Man skäms inte ens!
  Till nästa lokalval är det nog godnatt för många i Örebro Kommunfullmäktige. Nu har de visat sin rätta sida och inte är det att man företräder den lokala befolkningens behov. De företräder sig själva! Punkt slut.

 3. Juridiskt är det inte Vidarstiftelsens verk. Utan det är enskilda medarbetares skapelse. Men vi kan ju kalla det en återuppstånden Vidarklinik ändå, för känslomässigt är det ju så

Kommentarer är stängda.