Ödets ironi

Olle Ljunbeck skriver här om det sista sveket för de gamla, som slitit och strävat under hela sitt liv.
Äldreboenden omvandlas till migranter och sköra gamla körs ut till andra boendeformer eller nekas plats på kommunens äldreboenden. Många befintliga har omvandlats till lägenheter för migranter, som fått stanna av humanitära skäl. Löfvens regering har världsrekord i beviljade uppehållstillstånd, eftersom maktstöd kostar eftergifter till både miljöpartiet och Annie Lööf strax utanför.
En gammal människa behöver lugn och ro. En drastisk omställning kan kosta dem livet, lika väl som att känna rädsla för ensamhet och olyckor i sitt hem.

Kanske är det syftet från godhetskramande politiker, som omfamnar de som inte har rätt att vara här?

Fulla av cynism anser de inte att de riktigt gamla är mödan värd att lägga resurser på. Att fjäska för förortens ledare är en större röstvinnare.
……………………………………….……………………..

”I Gävle skall ett stort antal äldreboende av olika slag dras in. Politikernas påståenden att de inte behövs är svepskäl.

De vill nämligen ha dem till andra boende som de inte talar om. Med andra ord. De behöver dem för att få bostäder till de som de genom en vansinnig massinvandringspolitik tagit in utan att höra folket och de som nu behöver  vård på ålderns höst.

Då offrar man utan vidare många av de äldre som byggde det här landet. Men också  ett samhälle för att de äldre, sjuka och våra barn skulle få ett liv som var bättre än deras eget.

Jag uppmanar nu alla er att agera som anser att de grupper jag här nämnt skall ha företräde framför utifrån kommande. Den som tycker att detta är egoistiskt får gärna göra det. I stället för sådana tankar borde ni i stället utkräva ansvar av de politiker som utan någon som helst konsekvensanalys tagit in hundratusentals individer utifrån och gjort vårt land till ett av de brottsligaste i världen..

Ni borde agera för utkrävande av ansvar av dessa politiker med Stefan Löfven i spetsen. Det är inte nog med att de skapat ett så gott som laglöst land där sammantaget tiotusentals svenskar mördats, våldtagits, rånats, terroriserats fått sina bilar och hem förstörda genom sprängningar och bränder.

Skall de nu ovanpå allt detta göra de sista åren till ett helvete för dem som en gång skapade världens tryggaste och främsta välfärdsland?

De olika äldreboenden är synnerligen värdefulla och bör snarare bli fler än färre. Jag vet detta genom en nära anhörig.

Det måste bli ett slut på att utifrån något slags missriktat godhetssyndrom offra det egna folket, som de är på god väg att göra.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle 88 år.”

2 tankar kring ”Ödets ironi

  1. Den övre bilden visar flyktingar som i gammelmedia omtalas som små barn som flytt krigets fasor.
    De är unga män som övergett kvinnor och barn i sitt hemland för att få del av västerlandets välstånd och erövra ny mark Där de bosätter sig hävdar de det är deras område där deras värderingar skall gälla även för ursprungsbefolkningen.
    Om nuvarande inströmning fortsätter är de i majortiet och Sverige är ett muslimskt land.

Kommentarer är stängda.