Agenda 2030 är en kommunistisk kupp!

Julia Caesar är en dissident som behöver hyllas för sitt tidiga mod, när många av oss inte förstod vad som höll på att hända.

En bloggläsare bevakar flitigt hennes alster på Snapphanen och delar med sig av länkar, som jag tacksamt tar emot.

”Av Kent Andersen

Bilden kommer från artikeln. ”Kent Andersen, norsk författare, journalist, musiker och politiker.

Översättning från norska: Julia Caesar.

Flera läsare har bett oss skriva om FN:s Agenda 2030, för den politiska plattformen är nu själva drivkraften i västlig politik. Plattformen är känd som FN:s hållbarhetsmål och ska medföra ”grundläggande förändring” för att säkra ”global stabilitet och jordens hållbarhet”.
Men när så många ska få så mycket, vem är det som ska förlora? Och ska det ske frivilligt eller med tvång? Hållbarhetsmålen ser bra ut på ytan, men under ytan lurar ett monster….”

 Författaren tar bl.a. upp

  • Sveket från journalister
  • Utbildningsväsendets indoktrinering av unga
  • FN:s 17 Agenda mål

  • Tre försåtliga avtal med ”hållbarhet” som nyckelord ”…Finns det tillfällen när hållbarhetsmålen strider mot varandra? Om flera miljarder fattiga ska lyftas ut ur fattigdom och göras rikare – vem ska betala för det och bli fattigare?…”
  • Likheter mellan Erna Solberg och Stefan Löfven, båda i FN:s våld, vilket gagnar dem själva, men inte deras folk

Huvudfrågan är vem skall betala för dessa gripande mål, där känslohjärnan går på högvarv 17 gånger om.

”……Det står ingenting om vem och vad som målen stärker och vem som ska ha makten att tvinga igenom dem mot länder och befolkningar som inte vill ge ifrån sig pengar och resurser.
Det står ingenting om frihet. Ingenting om demokrati. Ingenting om upplysning och kunskap. Ingenting om bekämpande av totalitära ideologier. Ingenting om att stoppa diktaturer. Ingenting om att stoppa prästernas makt och lagar stiftade av gudar. Och det mest påfallande av allt: inte ett ord om befolkningstillväxten som underminerar hela planen. Och ingenting om nationella eller kulturella skillnader som gör den här inriktningen omöjlig utan att införa en totalitär kommunistisk världsregering, kanske efter modell från maffiastaten Kina?…”

Inte konstigt att den rödgröna vänstern är euforisk, när ett Nytt kommunistiskt manifest är på väg att förverkligas. Förtjusningen från Löfven och hans ministrar går inte att ta miste på.

Samma förrädare håller i spakarna, precis som med det gamla.

Att den svenska vänstern alltid har negligerat Stalintidens > 90 miljoner offer, jämfört med Hitlers gärningar kan ha sin förklaring i denna artikel ” Communism is Judaism” dvs. ”Kommunism är judendom” från Magnus Johansson i kommentatorsfältet. Här kommer några citat från artikeln:

”Vissa kallar det marxism – jag kallar det judendom.”
Rabbit Stephen S. Wise i American Bulletin den 15 maj 1935

”Revolutionen i Ryssland är en judisk revolution”
The Maccabean (New York), nov 1905, s, 250

”Judet är marxismens mor.”
Le Droit de Vivre, 12 maj 1936

”Judendom är marxism, kommunism”
Harry Waton, Ett program för judarna och ett svar till alla antisemiter (New York: Kommittén för bevarande av judarna, 1939), s. 64

”Den kommunistiska själen är judens själ.”
Harry Waton, Ett program för judarna och ett svar till alla antisemiter (New York: Kommittén för bevarande av judarna, 1939), sid. 143…….m.fl.

Historisk antisemitism eller fakta??

Det jag protesterar emot är att låta folket få ansvar för ledares gärningar, speciellt då det judiska folket genom historien.
Jag vill inte förknippas med vår feministiska regering, inte heller med Reinfeldts öppna hjärtans politik. Det är alltid folket som offras av sina ledare, när revolutionen äter sina egna barn.

Källor

4 tankar kring ”Agenda 2030 är en kommunistisk kupp!

  1. Ingen enskild människa har ansvar för vad som skett i det förgångna, inte heller för sina ledares gärningar. Rädda, tystade medlöpare har funnits både i dåtid och nutid. Det är deras gärningar som dom skall fällas över, inte över dess ras, ursprung.

      1. Jag tror att finns ovärdrifter från båda hållen. Att förfölja människor pga av dess ursprung är lika avskyvärt oavsett varifrån det kommer. De skyldiga, dvs girigheten hos den finansiella golbalistmaffian kommer alltid undan ansvar. Majoriteten av vanligt folk vill leva i fred med sin familj. Det är deras vandel, som ska granskas, inte med utgångspunkt från deras ras och deras politikers gärningar. Många i Israel kämpar för fred och tar avstånd från bosättningarna på västbanken, precis som vi är många i Sverige som kämpar mot regeringens rådande migrationspolitik och Reinfeldts dåd.

Kommentarer är stängda.