Ylva Johansson i Agenda; lagom asyl och lagom gränsskydd

Från en bloggföljare:

Jag lyssnade på Agenda och Ylva Johansson söndagen den 8 mars. Hon tyckte Grekland har rätt att skydda sin gräns. Men de har inte rätt att skydda den för hårt (???).
Om någon från Turkiet tar sig in i Grekland, underförstått pga att Grekland inte har skyddat sin gräns för hårt, så har han/hon rätt att söka asyl. Alltså, man har rätt att hindra personer från att söka asyl, ja lite lagom då. Men man har inte rätt att hindra personer från att söka asyl, om man i första steget inte har lyckats hindra dem från att söka asyl pga att man inte får skydda gränsen för hårt.
Om personen ifråga nu mot alla odds lyckats söka asyl och sedan fått avslag, så måste han/hon lämna landet. Fast inte om V och MP får bestämma, som dock är för reglerad invandring, men motståndare till riksgränser som behövs för reglerad invandring. De är också positiva till att människor som fått avslag tre gånger, alltså enligt reglerna för reglerad invandring, ändå får stanna om de demonstrerar och strejkar tillräckligt mycket. (Strejkar, från vad?) Om du tycker det hela ser lite luddigt ut, så beror det på att du inte har förstått.

Bildkälla: Fria Tider.se

Det är främst unga, arga män vid EU:s yttre gräns, som gränslösa Sjöstedt och Lövin vill ta bort. Att ordna skyddade zoner i närområdet, finns inte på deras karta. Framtida röster väger tyngre än att krigshärjade länder byggs upp igen. Där hade den humanitära stormaktens otaliga migrantmiljarder gjort verklig nytta, men makten framför allt är vänsterns allenarådande budskap.

11 tankar kring ”Ylva Johansson i Agenda; lagom asyl och lagom gränsskydd

 1. Ylva Johansson är ett typiskt exempel på en vänstervriden brödpolitiker. Hennes lön m.m. i EU utgör mer än lönerna för tio sjuksköterskor. Detta är samhällsekonomiskt befängt och felaktig hantering av skattemedel. Var finns självkritiken? Ett av många sakliga skäl att lämna det odemokratiska och penningslukande EU – en ekonomisk cancersvulst. Liknande exempel inom politiken finns mångstädes i överflöd.

  1. Tyvärr kommer hennes insatser knappast att nå upp till hälften av en sjuksköterskas lön, som vårdar i stället för att rasera.

 2. Nu ser inte jag längre min tidigare kommentar om Ylva Johansson och Erik Åsbrink; den borde ha visats här med en varningstext om att den inväntar granskning. Vad är det som händer?

  1. Baklagar att kommentarer på bloggen krånglar ibland, får bara skylla på min dataokunskap. Jag skall höra med min svärson (datatekniker) om något kan rättas till, när han kommer på besök.
   Kommentarer är det som ger extra liv åt en text, ros eller ris lika nyttigt.

 3. Ylva Johansson är gift med juden Erik Åsbrink och har ett uppdrag att förvilla. Erik fanns med på hemsidan judarisverige.wordpress.com som judarna nu har förmått WordPress att stänga.

  Högern är dessvärre lika judekontrollerad som vänstern.

  1. ”Jude” har blivit ett skällsord för alla judar, dvs antisemitism, som riktas mot alla judar, även de som önskar fred och motsätter sig occkuperade bostättningar på Västbanken. Vilket jag beklagar.
   Antisionism, att man motsätter sig ett sionistiskt rike och Israels regerings strävan att utvidga sitt territorium, för de anser sig ha historisk rätt till området, är helt fritt för var och en att få tycka om.
   FN:s resolution 242 som kräver tillbakadragande bosättningar, åtlyder ej de styrande i Israel.
   Tyvärr skiljer man inte på antisemitism och antisionism i samtal, skrift. Jag anser inte att Israels regerings dåd rättfärdigar angrepp på ALLA judar här hemma eller någon annanstans. Det finns många likhetstecken mellan sionism och islamism i både synagogor och moskeér.
   Därutöver styrs bankimperierna av stora judiska släkter, ”money makes the world go around”, är det mammon, girigheten som gör att dessa klaner kan offra sitt eget folk?

   1. Antisemitism är ett oegentligt ord eftersom det betecknar en aversion mot just judar och inte mot andra semitiska folk som samarier, syrianer eller araber. När Bobby Fischer blev beskylld för antisemitism brukade han svara att han inte hade något emot araber vilket visade att han förstod att ordet är oegentligt.

    När Kári Stefánsson tyckte att Bobby Fischer oriktigt lade skulden för judiska övergrepp på alla judar, frågade Bobby: ”Where are all the good Jews? Why aren’t the good Jews screaming against the bad Jews?”

    1. Citatet ”Where are all the good Jews? Why aren’t the good Jews screaming against the bad Jews?” får mig att byta ut judar mot svenskar. Är det samma krafter som verkar till tystnad?
     Kanske jag får nöja mig med att fler röstar på SD i opinionsundersökningarna, anser att Åkesson ändå leder det minst dåliga partiet.

     1. De goda svenskarna skriker redan högljutt mot de onda svenskarna, så jag kan inte se någon anledning att byta ut judar mot svenskar i Bobbys citat.

      SD är helt kontrollerat av judarna; partiet är bara falsk opposition som ska lura svenskar att rösta på ett parti som inte kommer att rädda Sverige men istället vårda och bevara de judiska lögnerna och bedrägerierna.

   2. ”Därutöver styrs bankimperierna av stora judiska släkter, ”money makes the worlds go around”, är det mammon, girigheten som gör att dessa klaner kan offra sitt eget folk?”

    Mammon är uppenbarligen judarnas egentliga gud. Jag kan citera Bobby Fischer även angående detta: ”He [the Jew] will also destroy other Jews if they are less destructive and evil than he is if they get in his way.” (Ur Bobbys ”A few Notes on the Jew”): https://www.bitchute.com/video/x5hKcgEFubzT/

    En annan viktig video med Bobbys syn på judarna är: https://www.bitchute.com/video/32FVeq4vES3B/

Kommentarer är stängda.