Advokat-godhet för nya migrantströmmar ger klirr i kassan!

Här ger Olle Ljungbeck svar på tal till en advokat, vars skrå sjunger mycket högt i ”änglakören” och där falsk godhet frodas.

  ”Replik till advokat Tryggve Emstedt; ”Sverige ställer upp på denna moraliska härdsmälta” i Gefle Dagblad.

Tryggve Emstedt jag tror inte alls på din ”moraliska upprördhet” över vad som nu sker i gränsen mellan Turkiet och EU.
Jag tror helt enkelt att din upprördhet mer handlar om ekonomi och din möjlighet att ”sko” dig på en vansinnig invandringspolitik.

Och vet Du varför jag tror att det är så. Din falska medkänsla med de människor som kom hit 2015 och de som nu försöker ta sig till Europa är inte moraliskt äkta.
Jo, av den anledningen att Du inte någon gång berörs eller brännmärkerde individer som sedan 2015 mördat, våldtagit, rånat, terroriserat men också bränt och sprängt hus och bilar för svenska folket – som tagit emot dem.
Vilka också våldtagit ett så stort antal svenska kvinnor som historiskt aldrig förekommit tidigare. Ja t o m urinerar i offrens mun när de slagit dem till marken och rånat dem.

En människa – bl a Du – som trots de hemskheter av brottslighet och kriminalitet ett stort antal av dessa begått mot oss svenskar, så har jag aldrig hört dig använda ett enda ord för att fördöma dem.
Du har i stället aldrig brytt dig det minsta om vad dessa invandrare gjort mot svenska folket, vilket också visar att Du i verkligheten är en känslokall individ som tolererar nästan vilka brott som helst  bara Du får tjäna pengar på dessa individer som borde utvisas och inte försvaras.

Det finns många myntade ord för denna slags falska humanism som ni ständigt ger uttryck för.
Några är Godhetssyndrom, Snällism, Tycka-synd-om-ism. De står med andra ord för en total falsk godhet. En falsk godhet med vilken ni vill lura oss andra att ni är de överlägset mest humana människorna. Det utmärkande för dig och de övriga är att ni aldrig med ett ord eller känsla berör de tiotusentals svenskars lidande som i flertalet fall drabbats av dina ”goda” invandrare. Denna falska godhet är något som kännetecknar en stor del av de grupper vi kallar Politiskt korrekta. PK.
Nedanstående kan mycket väl bli verklighet om sådana människor som Du får inflytande på ”flyktinginvandringen”.
av Houari Boumediene i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:

”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn”. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder”.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


https://samnytt.se/eu-kommissionar-ylva-johansson-erkanner-arbetar-for-omfordelning-av-migranterna-i-eu/
https://samnytt.se/jimmie-akesson-i-turkiet-vid-gransen-till-grekland/

4 tankar kring ”Advokat-godhet för nya migrantströmmar ger klirr i kassan!

  1. Tack för den historiken bakom ordet asyl alltid bra att känna till de ursprungliga tankegångarna

  2. Ordet Asyl kommer från latinets ”asylum”, som betyder tillflyktsort, skydd eller fristad. Begreppet går tillbaka tusentals år och fanns i traditionell judisk lag, i Japan under feodaltiden, och i Romarriket. Det har inte exklusivt med krig att göra. I Kamakura i Japan, om man följer den gamla vägen mot Edo, nu Tokyo, väster om den stora Buddhastatyn, ligger på vänstra sidan av vägen ett tempel. Hit kunde kvinnor som misshandlats i äktenskapet fly och gömma sig. Efter 7 år ansågs äktenskapet upplöst och dom kunde återvända till samhället. Asyl betyder inte någon rättighet att fritt slå sig ner i någon ananas land och leva på andras arbete, som många vill tolka det. Idag utnyttjar över 90% asyl i bedrägligt syfte. Det är ofta terrorister, deras finansiärer och supporters, efterlysta, bedragare, tjuvar och kriminella på flykt undan rättvisan som just tillåts bruka Sverige som en tillflyktsort eller fristad för att undgå rättvis behandling av rättsväsendet i deras hemländer. Sedan säger svenskarna att dom kan stanna för dom kan behandlas illa om dom skickas tillbaka. ”Behandlas illa” här är bara att undvika att ställas inför rätta och undvika ett rättmätigt straff. De verkligt krigsdrabbade finns kvar i de lokala flyktinglägren för dom har inte råd att betala smugglarna de 100,000 dom begär. Rikta hjälpen mot dom, på plats, inte mot lyx och bidragsturismen.

    1. När tom Frontex, Eu:s bevakningsstyrka, säger att > 80 % inte uppfyller asylskälen, då har våra ”öppna hjärtans” politiker infört ömmande och humanitära skäl, så nästan alla får stanna och de som inte får det gömmer kyrkan och får advokater som överklagar in absurdum. USA:s knähundar, dvs. våra politiker ligger sannerligen i för att hålla tätplatsen om den humanitära stormakten och predikar ständigt om det lika värdet, som värdlandets medborgare har förlorat för länge sedan.

Kommentarer är stängda.