”Sveriges överlevnad kräver skalpell”

”Kenneth Sandberg arbetade under 1990-talet på Statens Invandrarverk, det som i dag bytt namn till Migrationsverket. Han såg redan då det ohållbara i utvecklingen och larmade genom inlägget i dagspressen om situationen. Resultatet var att han fick sparken från sitt jobb. Nu summerar han utvecklingen sedan dess och föreslår vad som måste göras.” Nya Tider v.8/2020.

För er som inte är prenumeranter kommer här hans förslag på Moder Sveas mediciner. Många av dem har tagits upp i flera av blogginläggen och i klarsynta kommentarer.

Förslagen kunde lika gärna komma från AfS, som tagit upp mycket som SD numera har tagit bort med förhoppning om ett konservativt block.

Kenneth Sandberg skriver också att i dag är det endast AFS och Nordiska motstångsrörelsen som talar klartext, med att det bara är invandringsstopp med ett ambitiöst program för återvandring som är nödvändigt.

 • Utvisning måste följa på alla domar för grova brott
 • Fängelsedomar för grova brott avtjänas i hemlandet alternativt i tredje land (förslagsvis Ryssland eller Baltikum)
 • Grov och upprepad brottslighet av minderårig, ska innebära utvisning av hela familjen. Det är den enda sanktionen som kan få ungdomar att avhålla sig från brott
 • Gängkriminalitet och knarkhandel ska utrotas genom obegränsade medel och resursers för Polis, samt med hjälp av militär
 • Uppsökning och utvisning av alla som i ord och handling sympatiserar med IS och/eller andra islamiska terroristgrupper
 • Stopp för vidare uppförande av moskéer och minareter. Succesiv nedstängning av samlingslokaler för islamistisk propaganda
 • Restriktivitet med framför allt muslimska friskolor
 • Repatriering av invandrare som inte kan försörja sig själva. Stark reducering av alla former av bidrag och utnyttjande av socialförsäkringssystemet för invandrare som aldrig själv betalt skatt
 • Totalstopp för asyl- och anhöriginvandring från länder som inte gränsar till Sverige, enligt Dublinförordningen
 • Omedelbar verkställing av utvisning av personer som fått slutliga avslag på asylansökan. Effektiv uppsökning och utvisning för dem som undanhåller sig
 • Totalt stopp för icke nödvändig arbetskraftsinvandrong, t.ex fusket med LSS-bidragsformerna, samt därtill kopplade anställningar av släkt och landsmän
 • Slopande av flerbarnstillägg för invandrade familjer
 • Stort stöd för svenska barnfamiljer, såsom barnrikehussatsningar á la Alva och Gunnar Myrdals politik utifrån ”Kris i befolkningsfrågan

Genomförandet av den förslagna politiken ovan innebär sannolikt att Sverige måste omförhandla ett antal internationella konventioner……..”


Hur många gånger har vi inte sett hur nöjda statsministern med Morgan Johansson ser ut, när poserar inför pressen och hänvisar till internationella konventioner, för att få alibi för sin strutsmentalitet och sitt svek för medborgarna.

Asylrätten måste förändras, Grekland avskaffar den under denna månad, för att trycka tillbaka invasionsvågen, så nu får vänsterns gråterskor ta sats igen. Självklart protesterar FN:s flyktingorgan UNHCR, deras budget inklusive förmåner med lyxiga konferenser kan ju naggas i kanten.

https://www.friatider.se/greklands-svar-pa-flyktingvagen-avskaffar-asylratten

Jämfört med internationella konventioner så ligger Moses stentavlor med 10 Guds bud i lä!

Nu kommer lagens tavlor enbart från EU och FN, som tycks ha vidarebefodrat dem från den lede själv.
Den finansiella globalistmaffian, fortsätter att berika sina bröder. Dessa bäste bröder utgör bara 1 % av jordens befolkning, tack vare nationers korrumperade och giriga politiker.

Snart, så kanske unga rödfärgade feminister får köpa nya nallar och vara beredda med selfies för att stärka sitt varumärke, när Erdogan öppnat gränsen till Europa. För att pungslå EU på nya miljarder. I främsta ledet står starka, unga män som inte skyr några medel för att komma till Europas bidragsparadis i norr. Fattiga, främst kvinnor med barn blir kvar i undermåliga läger. Erdogan försöker nu utvidga sitt territorium och nita till Putin som stödjer Assad, som snart har kontroll över sitt land. Nu behövs varje ung man för att återuppbygga landet, men deras nationalistiska känslor frodas betydligt bättre i våra förorter, där bidragen regelbundet kommer in på deras konton och med dubbla identiteter och samordningsnummer så blir de lätt fler.

Frågan är om inte många öppna hjärtan nu har slutit sig, när massmigrationens konsekvenser börjat nå ut till gemene man.

Massmigrationen är endast ett medel för nationsförstörelse och upplösning, det har mycket lite med vänsterliberal humanitet att göra.

2 tankar kring ””Sveriges överlevnad kräver skalpell”

 1. I princip skulle man kunna ersätta Sandbergs 11-punktslista med:

  * Ta bort alla bidrag

  Effekten skulle bli att flyktingströmmen/invasionen helt slutar. Och folk som redan etablerat sig men är utan egen försörjning skulle dra vidare.

  Dock skulle man behöva en stenhård polis och rättsväsende under 5-10 år, tills de som tror att de kan råna sig fram till sitt uppehälle också gett sig av.

  1. Ett utmärkt förslag att genomföra rakt av.
   Vill minnas att det var en minister från Afghanistan, som gav råd till Löfven att ta bort alla ”pull faktorer”när unga arbetsföra män behövs i hemlandet och nu inte minst i Syrien. Löfven skyddar sin valboskap till vilket pris som helst, när makten skall räddas.
   När tom ”Frontex”, EU:s bevakningsstyrka, hävdar att ca 80 % inte har asylskäl, då förstår vi att helt andra krafter ligger bakom.
   Vänsterns globala dröm om verkställande av ett nytt kommunistiskt manifest, med den globala finansmaffian vid spakarna, tror jag ligger bakom en ny världsordning.

Kommentarer är stängda.