Läs om detta förnedringsrån, Ni som röstat på Löfven och hans Jökar!

”Den 10 februari gick Ile Kristensson ut på Facebook och berättade vad hennes son utsattes för i lördags. Hon larmades på kvällen om att komma till lekplatsen där de bor. När hon kommer fram möts hon av en scen ”man inte vill se någonsin i sitt liv”. Hennes son stod där ”utan kläder, skräckslagen och gråtandes av smärta….
Utan kläder, skräckslagen och gråtandes av smärta står han där framåtböjd. 3 killar i 16-18 årsåldern har slagit honom i magen, huvudet, piskat honom med hans egna bälte över ryggen och benen. Han har bönat och bett om att de skulle sluta och de svarade skrattande ”vi har bara börjat”.

 Nu går skam på torra land, när pyromanen själv kräver ökat brandskydd.

Liberaler med Nyamko Sabuni skrev i Aftonbladet den 11 januari ”Barnrånen ökar- samhället sviker” med krav på en kriskommission.

Det är så dags nu, när partiet halkat ner under riksdagsspärren och deras nya partiledare aldrig vet vilket ben hon ska stå på.

Om det är några som svikit under årtionden, så är det liberalerna som mässat om öppna gränser med solidaritet och humanitet för ”alla som flyr för sina liv.”

 Liberal media har tävlat i snyftreportage om flyktingar och ensamkommande barn ofta med en trånande medelålders kvinna tätt bredvid sig.

Insändarspalter har fyllts av godhetssignalerande skribenter, som direkt kunde ha skrivit ”Se vilken god och fin människa jag är och vad fula och elaka Ni andra är, som inte håller med.”

För att deras humanitet skulle lysa mera klart, krävdes en mörk bakgrund och då var det fritt fram att svärta ner oss andra, som i möten med invandrare i vår yrkesutövning, tidigt insåg islams olycksbådande baksidor, med stora integrationshinder. Våra debattartiklar och insändare åkte direkt ner i papperskorgen.

Äntligen har fler upptäckt nyliberalismens inneboende förstörelse lusta av fosterlandet med klappjakt på dissidenter, som fått betala ett högt pris för sin rakryggade hållning.

En kommission om vänsterns och liberalernas synder, som knuffat ett fd tryggt och välordnat land utför stupet vore mer på plats.

Omvändelse under galgen är nu mycket populärt bland fd ministrar som lever i ekonomiskt oberoende för att de bände upp landsmännens hjärtan, för kriminella, terrorister och ekonomiska migranter.

Vad värre är, är att en majoritet av muslimer är uppfostrade i förakt och hat mot otrogna, som initialt har dolts utanför moskén, men som nu i kraft av allt fler landsmän blommar ut i krav kombinerat mer hat.

Precis som Koranens verser, de goda och fredliga Mecka verserna, som sedan åtföljdes av de mer krigiska Medina verserna, när Muhammed drog fram med sina mördarskvadroner, som inspirerat IS krigarna, vilka vi föraktade svenskar tvingas föda och göda, efter vänsterliberala ritningar.

Propositionen från 1975:26 där en enig riksdag bestämde att Sverige skulle införa mångkultur, en proposition som många nu vill slingra sig ur och omtolkar till egen fördel, måste omgående upphävas och sopa bort nästa dårskap också. nämligen proposition 1997/98:16 där det bestämdes att integrationen skulle vara ömsesidig.

Så, enligt detta beslut, så är det fritt fram att ta fram kniven, råna och förnedra förortens unga och kanske Mikael Damberg då får upprepa sitt floskelrekord om att vi känner Hopplöshet!

Hopplöshet med förakt känner jag för vår statsminister, som nu skyller invandrargängens förnedringsrån mot Svennar på alliansens tidigare skattesänkningar! Man tar sig för pannan och förstår att karln inte kan vara riktigt klok och efter denna horribla anklagelse lägger han till sitt vanliga mantra, det är inte acceptabelt! Med mej som statsminister glömde han att tillägga.

Vakna nu upp alla Ni som röstat på förövarna till detta sammanbrott!

Glöm inte det, när din avkomma blivit nästa offer för dessa bastarder, som hela 7-klövern närt vid sin barm, samtidigt som de ödelagt landet och svartmålat oss, som tidigt protesterade mot denna undergång.

Relaterade källor

Tag del av Hanif Balis fem förslag för att stoppa förnedringsrånen. Han avslutar sina tweets med
” Aja, det var mina två ören. Men kom ihåg, jag är bara en dum korkad gapig populist som borde blivit tagen i örat och utslängd ur politiken för länge sedan. Tacka vet vi intellektuella giganter som Löfven.” https://nyheteridag.se/balis-m-fem-forslag-mot-fornedringsranen/

https://samnytt.se/mor-larmades-till-lekplatsen-de-piskade-honom-med-hans-egna-balte-over-ryggen-och-benen/

https://detgodasamhallet.com/2020/02/13/mohamed-omar-makt-for-mig-ar-att-svenskarna-ska-se-pa-mig-och-lagga-sig-ner-pa-marken-och-pussa-mina-fotter/

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/wPmPMG/barnranen-okar–samhallet-sviker?fbclid=IwAR3O8cr5eFqmVqiDIviG7LW5Flv1KXZ4OMZFimnb3beToNP-_1GCEsPot3g

https://detgodasamhallet.com/2018/03/25/mangkulturbeslutet-maste-upphavas/

https://www.friatider.se/lofven-skyller-fornedringsranen-pa-skattesankningar

https://www.friatider.se/v-invandrare-ranar-att-de-ar-fattiga

2 tankar kring ”Läs om detta förnedringsrån, Ni som röstat på Löfven och hans Jökar!

  1. Vi tar alltså emot asylsökande/migranter som ”FLYR för sina liv” och som tack för vårt mottagande har de tydligen full rätt att TA VÅRA LIV, eller misshandla oss grovt! Som en ”viss” Polischef sa: De är ju också offer!!! Gärningspersonerna alltså!!! Du som tänker rösta på någon av de 7, kom inte sedan och säg att DU röstade fel, efter det att du eller dina barn bragts om livet av MIGRANTER. Sedan har vi resten som (oftast) tänker: Varför ska jag bry mig, det drabbar ju inte mig! Efter att tittat på IB affären på Svt play där man förmedlat hemlig information, både inhemsk som utländsk, till NATO som till MOSSAD, då råder det ingen tvekan om att de svenska politikerna skall RÖSTAS BORT VID NÄSTA

    https://www.svtplay.se/video/25385887/ib-hemligare-an-sapo

Kommentarer är stängda.