”Nej till EU”, låter bra, men mångkultur vill många Swexit anhängare inte ha

Folkrörelsen ”Nej till EU”  http://nejtilleu.se/

Beskrivning

Folkrörelsen Nej till EU, ofta bara Nej till EU, är en svensk kampanjorganisation som bildades i början av 1990-talet för att förhindra ett svenskt medlemskap i EU. Wikipedia

Så här skriver ”Nej till EU” bland annat:

Det här står vi för:

 • Vårt nej till EU är ett nej till ett odemokratiskt supermaktsbygge och ett ja till nationellt självbestämmande och internationellt samarbete.
 • Vårt nej till EU är ett nej till främlingsfientlighet och ett ja till en human flyktingpolitik och ett mångkulturellt samhälle.
 • Vårt nej till EU är ett nej till nykolonial utsugning och militära allianser och ett ja till global solidaritet och neutralitetspolitik.
 • Vårt nej till EU är ett nej till grundlagsfäst nyliberalism och ett ja till en egen valuta och en självständig ekonomisk politik. http://nejtilleu.se/kontakta-oss/

Angående ”Ett mångkulturellt samhälle” skriver en vän:

”Folkkampanjen Nej till EU började bra. Men jag tror att tillägget ”Ja till mångkulturen” kom in senare i deras program. Det var olyckligt, ty många av EU-motståndarna är nog även emot mångkulturen, då den bevisligen sällan leder till harmoni. Det beror väl bl.a. på just mångkultur ute i världen, som bringar folk att fly.
Så var det för min vän och hans familj (kristna syrianer), ty inom Sverige fick de fly på nytt. Någon som vet, huruvida det finns alternativ till Nej till EU? Har för mig att det fanns ett sådant förr. I så fall må vi göra reklam för det.”

Många bra artiklar finns att läsa under länken ovan, men mångkulturen klarar vi oss utan, likaså landets humana flyktingpolitik, som främst utnyttjas av ekonomiska migranter utan asylskäl.  Majoriteten är unga män, som inte är kända för någon större humanism till värdlandet som tvingas betala för dem.

Hoppas att AfS med Gustav Kasselstrand inte ändrar i AfS:s program, utan  behåller

-Ut ur EU

– Asylstopp

– Repartiering

-Utvisning för grova brott

4 tankar kring ””Nej till EU”, låter bra, men mångkultur vill många Swexit anhängare inte ha

 1. Startskottet för mångkulturens införande var inte det när invandrarminister Birgit Friggebo (fp) och statsminister Carl Bildt (m) besöker invandrare i Rinkeby som Sändes 5 februari 1992, och Birgit Friggebo försöker få alla att sjunga ”We shall overcome”. Är det MODERATERNA med Carl Bildt i spetsen som är DE skyldiga till den misär som DE öppnade för? Landsförrädare, som inte ens kan Åtalas och fängslas. Sverige är ett skämt, sett från vilka politiker vi haft och har. Moderaternas sejour fram till 1992 medförde sådana neddragningar på det svenska välfärdssamhället och det var väl DE som öppnade för en till synes oändlig ström av inkommande s.k. Migranter/asylsölande. Som pågår än idag! Utöver det HALVERADE Carl Bildt antalet utbildningsplatser för läkare! Konsekvenserna ökade år efter år men ingen behöver stå till svars, JURIDISKT! Om man såg till att Sverige skulle haverera då måste Sveriges statsminister ha kontrollerats av annan MAKT. För inte kan väl Carl Bildt åstadkommit detta för att ”Det är bra för Sverige”! Blev det bättre för oss? Trodde att politikerna jobb var att tillgodose det svenska folkets behov i första hand men när så inte är falllet, HUR kan någon rösta på sådana partier? Det är en gåta som heter duga. T.o.m. de Moderata anhängarna börjar inse att man röstat för ett kommande samhällshaveri. Det är väl bara en tidsfråga innan POLISEN ger upp.
  Säger som Harriet: Hoppas Afs håller vad de lovar.

 2. Gunnar Wetterberg och en Nordisk Union (sökord) är läsvärd. Om alla ville ta del av hans tankar, så torde en majoritet kräva en ny folkomröstning om EU, för att omedelbart påbörja bygget av NU. Ty kaka söker maka.

 3. Vid en opinionsmätning, med frågeställningen ja eller nej till ett EU-utträde, där vi samtidigt bildar en nordisk union, ville flertalet tillfrågade lämna EU.

  Men när mätningarna bara frågat om EU-utträde (utan alternativ union) ville de flesta stanna.

  Alltså bör en ny folkrörelse för ett EU-utträde börja med att presentera alternativet Nordiskt statsförbund, eller liknande namn.

 4. Ändrar och ändrar! Gick inte SD ut med tidigt i sitt dåvarande partiprogram att man vill STOPPA Migrationen och det var av den anledningen som man KOM IN I Riksdagen? Hur skulle de annars komma in i ”värmen”? Lurade man det svenska folket? Är avsikten den att man planerar en koalition med M. De bidrar till att M kommer ta över makten och inte kommer det att bli bättre med dem. Man lovar en sak för att få röster, men sedan behöver man inte uppfylla det man gått till val på! Det får man veta efter valet. I Örebro gick Mp ihop med de borgerliga, efter valet! Vad säger Mp:s väljare om sådana ”kursändringar”? Bakom ryggen på sin egen väljarkår? Afs, kanske ska köra en repris efter SD:s mall? D.v.s. Ut ur EU, Asylstopp, Repartisering, Utvisning för grova brott, GÄLLER bara innan valet för att sedan ”rätta in sig i ledet” (som SD)? Afs, borde ha fått större inflytande ,men det är ”de som räknar valröstsedlarna” som bestämmer. Varför finns det inte ett enda Parti som vill återinföra Tjänstemannaansvaret? Det Parti som gör det, de kommer i sådana fall FÅ FLEST RÖSTER. Tyvärr, sätter propagandaapparaten STOPP för sådana initiativ. Utan ansvar, havererar inte allt då förr eller senare? Afs, om NI menar allvar ta då med att ”Tjänstemannaansvaret skall återinföras” i ert partiprogram. Ni skulle då redan nu boka Riksdagsplatser. Törs NI det? Om JA, GÖR DET.

Kommentarer är stängda.