Massövervakningen skärps – i Kina, nej i Sverige!

Att få information utifrån är nyttigt. I Sverige öppnas bara en dörr till ”sanningen,” vilket gör att den glider undan. Faran med ett land, där makthavarna har placerat sig på en moralisk piedestal är att de inte ser bjälken i sitt eget öga.

Här kommer några citat från Karl Wang, som manar till eftertanke.

Citat: Ibland måste man ruska på huvudet när man läser svenska media för att övertyga sig att det in skramlar. Människor i Sverige är ju redan världens mest hårdövervakade folk för att säkerställa att befolkningen inte planerar att resa sig mot maktens förtryck. Sverige kallar sig för ”demokrati”, men skillnaden mellan diktatur och demokrati är inte antalet partier eller att folket får rösta, utan vilket inflytande på maktens beslut folket har.

Precis som i det forna sovjet får man i Sverige rösta, men man röstar på partier, som sedan i hemliga möten gör upp om makten, som JÖKen, och i hemliga möten utan insyn sedan utser personerna för att genomföra den ofta dolda agendan. MP har ju en markant oproportionerlig stor maktposition i förhållande till antalet röster. Folket har varken insyn eller inflytande och speciellt inte på hur makten utövas, alltså på besluten.

Statens styrda media, MSM och statliga media, är placerade som ett informationsfilter mellan innevånarna och makten. De som försöker använda andra media, som webben, för att uttrycka sig otillåtet kan hamna i fängelse, något som över 500 personer fick erfara förra året, tack vara angiveri systemet med den statliga Näthatsgranskaren. Sverige har alltså blivit en av världens strängaste diktaturer…….”

Läs mer av inlägget.

https://mychinaway.wordpress.com/2020/01/30/massovervakningen-skarps/

—————————————————————————————————-

En tanke kring ”Massövervakningen skärps – i Kina, nej i Sverige!

  1. Var är ALLA EU förslag om HUR man ska komma åt ”KORRUPTA POLITIKER”, genom massövervakning? Tydligen har man infört en statliga Näthatsgranskare som ska ”jaga” medborgarnas ÅSIKTER! När får det svenska folket en ”Egen” Politisk Korruptionsgranskare som granskar politikerna med ”okular”, om så behövs? Politikerna ”jagar” sitt eget folk, men folket FÅR INTE ”jaga” Politikerna! När ska/kommer de korrupta politikerna att handgripligen bli utslängda från Riksdagen? En Skydds-Lag för Politiker medan LAGBOKEN endast gäller för det svenska folket!!! Rollen som politiker har man själva tagit död på. Det är väl bara en tidsfråga innan folket kommer att rösta in NYA partier i Riksdagen. Har ni ens tänkt på det, Riksdagsledamöterna?

Kommentarer är stängda.