Minns förintelsens minnesdag och inse att 30-talet går igen med islams framfart!

Nu försöker Löfven och hans alltför många vänner att misstänkliggöra alla nationalistiska krafter för nazism. Han riktigt myste nyligen i morgonsoffan på TV4.

Fler poliser ska det bli, trots att majoriteten som söker in, ratas för att de inte klarar kraven, sedan skall polis och åklagare bli ännu hårdare mot svenskar som begår åsiktsbrott. Jag kan tänka mig att Tomas Åberg får löneförhöjning av oss skattebetalare. Vänsterns kikarsikte är enbart inställt på sk. nazister, helst från Borlänge, medan majoriteten av deras väljarboskap i förorten hamnar under denna radar. Majoriteten skall fällas för petitesser, medan en stor del av förortens minoriteter får skända våra gravplatser, skrika död åt otrogna, hylla IS barbarer och låta hatet välla fram över synagogor, utan att något händer.

Så fungerar landets lika värde i praktiken, genom att vänsterns låtsas liberaler sopade det medborgerliga värdet under mattan och hyllade den kulturella identiteten, oavsett dess medeltida avarter.
En skam utan dess like!

Nu riktar statsministern blåslampan mot alla av fosterlandets försvarare och förvandlar oss till en antisemitisk mobb. Ni hör själva, nazist rimmar ju på nationalist!

Total blindhet råder för kommunismens otaliga offer under Stalins välde, där > 90 miljoner avrättades och de som överlevde fick leva i ständig skräck för sin nästa, som kunde överleva en tid på angiveri, tills det blev deras egen tur. Men om detta vill ingen berätta, eftersom dagens förföljelse av oliktänkande har rötter ner till kommunismens diktatur.

Inga konferenser, inget muséum finns i sikte bara ett streck över denna mörka tid från vänsterns politiker.

Samma nedtoning råder nu om islamiska statens fruktansvärda illdåd, utslätning av bestialiska avrättningsmetoder genom förbud mot bildåtergivande och hjärtknipande reportage av IS kvinnor med barn i lägren, som nu vädjar om att få komma hem, till ett land som de spottat och stampat på.

Här har vänsterns liberala skribenter tappat bort människans ansvar både för sina val och gärningar, som annars, så idogt hyllar.

Vi skall självklart hedra och minnas alla som fick lämna livet i Hitlers förintelseläger, men vi får inte blunda för att nazismens tvillingbröder heter kommunism och islamism!

En tanke kring ”Minns förintelsens minnesdag och inse att 30-talet går igen med islams framfart!

Kommentarer är stängda.