Nytt år med mer fart i utförsbacken!

Statsminister Löfven med fru frotterar sig med andra högdjur på Wiens nyårskonsert, vilket resulterade i att musikupplevelsen på nyårsdagens förmiddag framför TV:n blev mindre njutbar.

Det känns precis som under Kalla Anka på julafton, när Långben, Muss Pigg och Kalle turistar med husvagn i bergen och Musse Pigg frågar: Vem är det som kör?

-Det är jag som kör, säger Långben som sitter käkar majs. I Disneys värld fick färden ner ett lyckligt slut, men Sverige kommer med Löfvens nationsförrädiska politik att studsa ut!

Inga åtgärder finns på agendan för att stoppa förfallet av en välfärdstat som tidigare beundrarats världen över, men som nu har förvandlats till ett land som ingen vill ha. Turister varnas för att besöka landet och personer med kompetens, som landet behöver, de vänder i dörren och möter där alltför många medborgare som lämnar det sjunkande skeppet.

FN:s barnkonvention har nu blivit lag och bensinpriset har åter höjts, mer om dessa stolligheter i morgon. Det är julafton varje dag för verklighetsfrånvända miljöpartister.

Portarna öppnas på vid gavel för anhöriga och nya ankarbarn rustas för färd mot bidragslandet och svensken skall hålla tyst, bita ihop och jobba ihop till Jökarnas ökade dårskap.

Landet har blivit en uppsamlingsplats för migranter som deras hemländer gärna vill bli av med och migrationsverket gör allt för att utvisa de som jobbar och sköter sig, bara för att ett kryss i en ruta är fel och att semesterdagar inte stämmer.

Utomlands har Löfven sina spenderbyxor på sig. 8 miljarder studsade upp till FN:s miljöfond och nu får vi hoppas att han inte mötte Ursula von der Leyen i pausen på nyårskonserten och där lovade, att 15 miljarder till i ökad EU avgift var en självklarhet för att hålla detta monsterbygge flytande, när  Brexit äntligen slutförs.

Oppositionen sitter säkert hemma och jamsar med, för detta karriärtempel kan komma väl till pass om det går snett här hemma.

Ingen håller i ratten och landet fortsätter sin färd i utförsbacken, tyvärr är detta min trista profetia inför det nya året.