Nyårsönskan, att ”Regeringen från helvetet” får respass under 2020!

Trots små ljusglimatr med att folks kunskaper sätts på pränt och att SD:s brunstämpel inte lägre skrämmer, så är vi många som Katarina Janouch anser att nuvarnade regering från helvetet måste få respass under nästa år.

Katarina Janouch: 2019 är snart slut och det finns framför allt ett kraftfullt bestående intryck av året som gått: Regeringen Löfven är slut som artist. Hur man på relativt kort tid lyckats så katastrofalt vanstyra, förstöra, underminera, krossa, polarisera, splittra och rent ut sagt sabotera Sverige saknar motstycke inte bara i det här landet men troligen också internationellt.

https://newsvoice.se/2019/12/regeringen-fran-helvetet-katerina-janouch/

Skatten måste höjas till ännu högre nivå för att klara ”vården, skolan och välfärden” kvittrar finansministern. Dvs. eftersom folk har övergivit oss, så måste makten säkras genom bidragsmigranter som röstar rätt och rött!

Bildlkälla: Mäki

Vi är många som instämmer i Katarina Janouch önskan.

”…..Inför 2020 har jag ett enda önskemål, och det är att fiaskoregeringen Löfven tvingas bort, och att de ansvariga för Sveriges katastrofala tillstånd ställs till svars. Ingen ville ha JÖK, ingen ville ha den okunniga, slappa, maktberusade Sverigefientliga mesallians som pissar oss i huvudet. Nya lagar måste stiftas, myndigheter måste städas på galna vänsterextrema aktivister. Det här vansinnet måste få ett slut och vårt land måste få börja läka och tillfriskna.

4 tankar kring ”Nyårsönskan, att ”Regeringen från helvetet” får respass under 2020!

 1. Med tanke på den oerhörda fientlighet inom kultureliten, som Katerina Janouch mötte efter sitt framträdande i tjeckisk TV, där hon berättade om Sveriges bakgård, kriminaliteten osv., så det ett under att hon alltjämt orkar stå rak som en Janne d´Arc i den Sverigevänliga kampen. http://www.katerinamagasin.se

  1. Instämmer, citat från länken till Katarinas Magasin:
   “Var inte rädda” sa nån av de välbetalda pk-komikerna för något år sedan och syftade på att vi inte skulle vara rädda för terror, bomber, granater, våldtäkter och förnedringsvåld mot svenska folket. “Var inte rädda” är också en av Bibelns mest använda uppmaningar, enligt uppgift upprepas denna lugnande fras inte mindre än 400 gånger i den heliga kristna skriften. Jag vill nu låna dessa ord och inför 2020 säga till alla er som ännu knyter näven i fickan i förtvivlan över den destruktiva samhällsutvecklingen:
   “Var inte rädda – för att säga vad ni tycker!”.
   Var inte rädda för att säga ifrån när det kokar i er.
   Var inte rädda för att protestera. Var inte rädda för att bråka.
   Var inte rädda för att skriva insändare, dela inlägg, demonstrera.
   Var inte rädda för att gå ut på gator och torg.
   Var inte rädda för att bli lika högljudda som den mångkultur politikerna dyvlat på er.
   Ta ton.
   Ryt, och backa inte en tum. Nu får det vara nog! Ängsligheten måste få ett slut.”
   Ja, under kommande år måste alla Sverigevänner förena sig, högt och tydligt, ”ängsligheten måste få ett slut!”

Kommentarer är stängda.