Statsministerns magplask!

Så här dan före dopparedagen så behöver vi påminnas om Löfvens ständiga verbala magplask. Bristande verklighetsuppfattning, brister i kunskap, hybris om sin egen rättrådighet, omgiven av rövslickare och själv innehavare av samma åkomma, när han nöjt får skaka hand med EU:s och FN:s höjdare är några av hans egenskaper.

Både i Bryssel och New York drar han generöst fram Svea Rikes plånbok för att bättra på sin humanitära gloria. Problemet är bara, att han inte märkt att den humanitära stormaktens gloria har sprängts och skjutits bort för länge sedan av hans ”berikare,” vilket däremot hans väljare sett, som drabbats av det invandringsrelaterade våldet och EU:s alla friheter.

När inte ens Svenskt näringslivs protester i sin nättidning fPlus får honom att reagera, då förstår vi att det är kört. https://www.fplus.se/har-ar-brottsvagens-nya-offer-kan-sanka-sverige-som-land/a/2G0v3v

Citat: ”Här är brottsvågens nya offer – Kan sänka Sverige som land.
Bilbränder, grov brottslighet, skjutningar och mord. Nu varnar en rad industriföretagare för att personalen inte längre vågar gå själva till och från jobbet. Det här kan sänka Sverige som land, menar ekonomen Carl Eckerdal. ”Se det som ett varningsrop från en fjärdedel av svensk industri”, säger han till fPlus.

Illustration från artikeln.

Allt fler arbetare börjar inse att majoriteten av alla migranter inte flyr för sina liv, utan för att få ett skönt bidragsliv, som Löfven behöver för att få fortsätta sin politik, öka skatten och behålla makten.

Nog är det bittert för honom att se hur hans förtroende rasar och att Annie Lööfs halverats i Novus senaste förtroendebarometer gör mig mycket glad, liksom att SD i flera opinionsmätningar ligger jämsides eller över Löfvens parti.

All makt utgår från folket, men röstar de fel, så blir de maktlösa med besked av väljarkriminalitet genom politikers intriger och fiffel.

Kanske, kanske ändå håller väljarna på att vakna? En bidragande orsak kan vara när BRÅ: s regeringssvassande avslöjades?

Bildkälla: Jeander/twitter

Därför måste rapporten snabbt tryckas tillbaka av Löfvenlojala män på Aftonbladet, DN, i Rosenbad och av alla andra mediala och nationsföraktande predikanter, som nu försöker pulverisera Linköpings Universitets rapport om BRÅ:s tappade förtroende.

En sådan rapport måste snabbt sopas bort.

Forskninges credo ”Sök sanningen! Och förde den dig till helvetes portar så klappa på” bevingade ord från filosofen Benjamin Höijer, som dessa vänsterliberala skribenter aldrig tycks ha hört.
(Citatet återgavs i ÖstGöta Correspondentens ledare den 19 december, vilket hedrar skribenten)

Dick Ericson redaktör för SD:s tidning Samtiden undrar om Löfven har käkat bittermandel igen.

Efter magplasket i Agenda fortsatte det i SVT den 15/12 (SVTplay) där Löfven avslöjar att han inte begriper ett smack om vad demokrati och parlamentarism innebär. Enligt honom råder demokrati, när han får bestämma.

Hör här” fortsätter Dick Ericson; ”Om landet ska kunna styras måste vi faktiskt respektera parlamentarismen.
Detta som kritik mot att oppositionen använder sina mandat – som de fått av väljarna i allmänna och fria val – för att pressa regeringen” och fortsätter
Löfven menar att det är problematiskt när V agerar tillsammans med M, KD och SD, eftersom de ”bara är emot saker – man är inte för något.
Vänta lite nu! Hela januariöverenskommelsen, JÖK, tillkom enbart därför att S, MP, C och L är emot SD. Här råder en uppenbar brist på självinsikt...”

Med sådana nyheter kan julefriden få komma!
Värm glöggen och provsmaka en bit av skinkan på hårt knäckebröd med senap och låt ”en gammeldags jul” får träda in och glöm dessa Löfvens magplask, för jag garanterar att det kommer nya efter jul

Lästips till helgen, Peter Krabbe ger sin framtidsversion.

6 tankar kring ”Statsministerns magplask!

  1. Hur mycket ger slopandet av värnskatten i statsministerns plånbok?
    Jag bara frågar.

    1. En bra fråga som behöver upprepas för rörelsens kärnväljare, som stillatigande ser hur arbetarpartiets segnar ner till oigenkännlighet.

  2. Löfven måste inse att de har hamnat i en väl planerad ”fälla”. Sossarna får klä skott för ALLIANSENS vårdslöshet. Löfven, tänker NI fortsätta i samma anda tills nästa val då är NI slut som parti. Det är ju det som vissa av de ”övriga” har planerat för. Utlys därför Extra Val/ Nyval OMGÅENDE om ni överhuvudtaget skall återfå folkets förtroende någon mer gång. Sedan skall Migrationen stängas tills dess att samhället fungerar ”normalt”, på alla plan. De övriga sitter ju bara och väntar som ”gamar” på att ÖVERTA regeringsskapet och de plundringar som det brukligen medför. I varje fall i en större skala.

  3. Varför utlyser NI inte Extra val/Nyval????????? De partier som inte gör det, de är väl i sådana fall inget att rösta på vid nästa val. De har ju visat att de bryr sig inte om OSS.

    1. Kristersson vet ej vilket ben han skall stå på, nu måste M och KD bestämma sig. Tänker de lite halvlamt opponera fram till 2022 eller kommer de att sätta ner foten? Åkesson behöver inte göra någonting, han kan sitta tryggt i båten. Vi som varit klarvakna i åratal tvingas stå ut med dessa Jökar även nästa år, om inget drastiskt händer.

Kommentarer är stängda.