När vaknar statsministern upp”?

”Sverige borde ha en borgerlig regering eftersom majoriteten i riksdagen är borgerlig, men så länge de övriga partierna isolerar Sverigedemokraterna saknar varje svensk regering ett äkta folkligt mandat.” uttalande från Pia Kjersgaard (Dansk Folkeparti) här förmedlat av Jenny Piper på sin blogg. https://jennypiper.blog/2019/12/04/nar-vaknar-sverige-upp/

En liten tröst är att SD slår nya rekord med 22,6 % i SCB senaste mätning. Oroande för rörelsen, eftersom SCB: partiundersökning släpps två ggr/år och bygger på ett betydligt större urval än övriga opinionsmätningar (SvD 4/11). Om det beror på utslätning av partiprogrammet eller att folket börjar få nog av lögner om den berikande och lönsamma invandringen, låter jag vara osagt.

Det verkar inte som statsministern längre läser några tidningar, för i samma SvD kunde han läsa om

”Kvinna i Skåne hittades död” misstänkt människorov eller mord.

”Kvinna kastades framför tåg”

”Sinnesundersökning begärd på 22-åringen” som sannolikt mördat och styckat Wilma i Udevalla, att han var kurd förmedlar inte tidningen.

På SvD:s ledarredaktion finns podden ”390 000 personer i spöksamhället” och i GP får vi reda på att landet delat ut 873.000 sk. samordningsnummer utan identitetskontroll. ”Hip, hip hurra för Sverige varje dag” utbrister kriminella aktörer. Pröjsa 1500-3000 på internet så får du sjukvård, kan jobba svart och tryggt fortsätta i skumraskaffärer.

Kanske är det dessa brottslingar som Löfven syftar på med sitt tryggare Sverige och starkare samhälle?

https://www.e-pages.dk/goteborgsposten/2997/article/1044075/2/1/render/?token=401778b033675bdbb634071c2889e77c&fbclid=IwAR0VR0tW2EMCwdlZleAbxZqVB75ohLAsvZqQcGfP8jLIjj5yTMsS8rIvhU8

Sedan kan vi läsa om glädjerusiga rapporter där Sverige i Pisa undersökningen lyft sig över OECD-snittet.

Nu tror jag statsministern drar upp sitt strutshuvud, för ojämlikheten i skolan har ökat, i vilka skolor får vi lista ut själva.

Då får han ett nytt alibi för att krama ut det sista av kommunens skatteintäkter och hälla ut lite mer statsbidrag, på främst elever som hellre vill ägna sig år djävulsskap, än lyssna, lära och läsa. Löfvens bundsförvanter i MP Per Bylund och Annika Hirvonen Falk redan kastat Richard Jomshofs förslag om att sätta stökiga elever på internat i papperskorgen (SvD 3/11). Jag tycker att de i stället vid upprepade grova försyndelser skulle sättas på ett plan med sina vårdnadshavare till sitt hemland.

Ett sånt internat förslag ger anhängarna av det vänsterliberala skolexprimentet kalla kårar. Läraren måste nu öka takten i kamarat pedagog utvecklingen, i stället för att förmedla kunskap med respekt, som i den finska skolan och skolverket laddar nu om med sin utrensningsplan. Våra rötter måste bort, för att vi skall bli viljelösa och flexibla dockor, som behövs i den globala ekonomin.

För att återgå till statsministern, så tror jag att han enligt de globala aktörerna bakom EU och FN är klippt och skuren till den humanitära stormaktens ledare. Hans blindhet och tondövhet är oslagbar för att få en nation på fall.

Kanske han nu tvingas vakna helt, när Ulf Kristersson i går bjöd in Jimmie Åkesson för samtal om kriminalitet, migration och energiförsörjning.

Mitt tips är att Löfven tvingas avgå under nästa år, när paniken sprider sig i på Sveavägen 68. LO-pamparna känner också oro över tappet till SD och samma känsla finns i Rosenbad.