Kraftiga reaktioner efter Löfvens svammel i Agenda och hans experter vet inte vad våldet beror på…

”Det här duger inte för en statsminister” Patrik Kronqvist i Expressen

https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/det-har-duger-inte-for-en-statsminister/

…………………………………………………………………………………………………

”Varför sitter statsministern och fabulerar i TV?” undrar Håkan Boström i Göteborgsposten

https://www.gp.se/ledare/varf%C3%B6r-sitter-statsministern-och-fabulerar-i-tv-1.20495717

……………………………………………………………………………

”Löfven har tappat all kontakt med verkligheten” skriver Dan Eriksson från ”Det fria Sverige”

Hans åtgärdsplan är den enda möjligheten för att rädda fosterlandet.

Citat: ”………. För att återupprätta tryggheten och gemenskapen behöver vi därför avskaffa det mångkulturella samhällsprojektet, ändra i grundlagen så att det klart och tydligt stipuleras att Sverige är svenskarnas land och att alla beslut ska tas utifrån det svenska folkets intressen. När detta är gjort måste de utlänningar som inte vill eller kan inordna sig i en sådan ordning så snart som möjligt återvandra till de länder de kommer ifrån, alternativt närliggande länder…..”

Han bjuder också in till fest Det fria Sveriges tvåårsfirande den 30 november i Älgarås med internationella gäster.

……………………………………………………………………………………………

I söndagens SvD (17/11) sitter inrikesminister Mikael Damberg och gör sig dum, han och regeringens experter vet inte vad gängkriminaliten beror på???

Flera undersökningar har resulterat i att det är annan hemvist som är utmärkande för brottslingen oavsett om det gäller våldtäkt, rån, sprängning, knivdåd, bedrägerier etc

Men när regeringens sk. experter består av Jerzy Sarnecki och Mattias Gardell med deras underhuggare, så förstår jag att de inget vet.

Vi har således en regeringen som sätter in åtgärder (fler poliser, mer bidrag…) utan att förstå varför de gör det, den regeringen måste avgå eller avsättas omgående.

Tino Sanadaji får avsluta:

Michael Damberg lovar att minska gängvåldet innan nästa val, en lovvärd om än svårgenomförd ambition. Förbluffande nog medger regeringen att deras experter  inte kan förklara gängvåldet.

SVD: ”Innan mandatperioden är slut kommer gängvåldet att ha minskat, lovar inrikesminister Mikael Damberg (S). Han tycker samtidigt att det är ”djupt otillfredsställande” att myndigheterna inte vet varför Sverige nu plågas av skjutningar och sprängningar…

– Vad är din förklaring till att Sverige sticker ut så mycket vad gäller skjutvapenvåld och sprängningar?

– Jag frågar ju polisen och forskarna och de har lite svårt att förklara varför vi i Sverige skiljer oss åt i det här avseendet. Jag har ingen bättre förklaring än forskarna”

Men ”forskarna” avses samma handfull svenska kriminologer, inte forskarvärlden. Svensk kriminologi är ett litet akademiskt bakvatten, i ett fält med tusentals verksamma forskare. Om Sveriges kriminologer saknar kompetens att förklara gängvåldet får väl regeringen fråga runt på Harvard, Chicago, Cambridge, Oxford och be deras forskare ta en titt?

Svenska 68-akademikerna vet inte för att de inte vill veta och betraktar koppling mellan invandring och brott som tabu. Därför utesluts det på förhand som förklaring, även när kanske 80–90% av gängvåld drivs av de med utländsk bakgrund!

Samband avfärdas med strawman, annekdoter, omitted-variable bias, överkontroll och andra statiska felslut. Ofta har de inga studier som grund utan fritt spekulerar, medan de kampanjar om att det inte behövs mer data om invandrares brott. Medan internationell forskning betonar klanstruktur, machokultur, culture-of-honor kring hämd och dylik lever svensk kriminologi i ett kunskapsmörker.

Expressen förklarar varför tre killar mördades i Malmö koppla då norsk polis avkrypterat mördarnas sms. Bråket handlar om tjejer, kränkta män, heder och machoskryt:

”ERA FUCKING KINGGGSSSSSS MANNENNNNNNNNN vilkkkkkkeennnnn klippning !!! Årets klippning lätt. Ska göra er glada walla”…”Sluta skäm ut dig mannen, de e en brud du snacka om, gå ta tag i henne o uppfostra henne istället för o gå till killar hon snackar med (…) va tror du de står på hennes panna ditt namn”

”Men om ni vill bränna oss mer så peppra bara haha då vi muckar till paradiset år 201919192828283 hahahahah”..

Patron hyllar Jawad, kallar mordet för ”årets klippning” och svarar: ”Walla när jag läser de du skriver får bånge.”


Gängen har tagit dessa attityder från sina hemländer, vilket innebär att ökning av mord kopplad till normerna är en långsiktig följd av invandring. Hade inte Ahmad Jawad varit i Sverige skulle knappast Nisse skrivit ”walla mannen jag och min kusiner Emil ska uppfostra din mamma svär på profeten” och mördat lika många i stället.

Akademiker som inte fattar dessa enkla och vetenskapligt vedertagna resonemang är inkompetenta och bör fråntas ansvar för svensk kriminalpolitik.”

https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/en-unik-insyn-sa-kops-och-saljs-mord-pa-unga/

Dessutom måste Löfvens regering med stödpartier fråntas ansvaret för Svea Rike!

10 tankar kring ”Kraftiga reaktioner efter Löfvens svammel i Agenda och hans experter vet inte vad våldet beror på…

 1. Oavsett hur rösterna kommer in så är det ändå ”de siffror” som kommer UT till allmänheten som är det avgörande för regeringskonstelation. In kommer alla valröster, men vem garanterar att det är de rätta valsiffrorna som man presenterar vid/efter valet?

 2. ”Man hade infört elektronisk röstning, som skedde via mobilerna”.
  Hmm, vem är det som har skickat in rösterna, via mobilen. Styret eller folket? När siffrorna skickas i svenska valtider, då står de stilla i timmar! Vi får återgå till manuell räkning under uppsikt, annars har vi ingen framtida DEMOKRATI att prata om. Förmodligen handlar det om att många av Riksdagsfolket måste sitta mandatperioden ut för att få FULL pension. Det kan vara den enda anledningen till att inga Extra val kommer att ske. Politikerna ser ju till sitt bästa i första hand och hur ”styret” ser ut mellan mandatperioderna, det skiter dom i. Tacka vet jag rejäl pension utöver ”sidoknäcken”. Hade politikerna BRYTT sig om Sverige, då hade vi haft Extra val. Då det inte blev visar inte det på att DE bryr sig bara om sig själva och deras ”årliga” mjölkning ur statskassan.

  1. Om det funnits en gnutta solidaritet med sina riktiga uppdragsgivare (ej EU, FN och oligargerna) utan folket, då hade de inte för en tid sedan höjt riksdagsmännens löner med 1500 kr/månad, medan pensionen står still och avgifter och skatten höjs. Skattesänkning har de ju också sett till för sig själva genom värnskattens borttagande. Att höja beloppet för statlig skatt kommer inte på fråga, straffbeskattning för de som förkovrar sig till högre kompetens. Det är socialdemokraternas nya solidaritet, dra benen efter dig under hela livet, och skillnaden i pension är några hundralappar.
   Det känns som landet är ett konkursbo, där allt är tömt. Kanonbra enligt nationstorpeden Soros, för då köper han hela landet och ger Reinfeldt och Löfven en stor eloge med riklig belöning.

  2. Alltså ett bra tillfälle att förklara hur det fungerar. Först, all programmerings kod är öppen källkod, så vem som helst kan kolla hur det fungerar, och tro mig, datanördar i Kina älskar att ”kolla”. Sedan registreras mobilen, och den som röstar måste logga in med samma metod som på banken. Så systemet kontrollerar att den är rätt mobil, och att rätt person håller i den. Sedan använder man samma system, blockchain teknik, som för kryptovalutor. Det betyder att alla röster finns på alla mobiler, det går inte att fuska. Det betyder även att någon som röstat kan kolla om just hans röst finns med och är räknad, och han kan kolla alla andras röster, men inte vem dom är. Sedan använder man ofta inte enkel majoritet, utan kvalificerad majoritet, alltså inte bara 50% plus en röst, utan ofta 2/3 skall stödja förslaget. Sedan är det inte en massa partier som är kandidater, utan som oftast svartvitt, skall X ersätta Y. Ja eller Nej. Får X inte tillräckligt med röster gör man om det, skall Z ersätta Y, osv. Det är precis som i Riksdagen, för eller emot förslaget. Det är betydligt säkrare än gammal manuell röstning. Naturligtvis, svenska politiker skulle hata systemet med hetsig lidelse, det flyttar ju makten till de som röstar, och du kan rösta precis var du än är, även utomlands.

 3. Det pratas om dittan och dattan att VI lever i en Demokrati.
  Eller hur?
  Varför kan då inte det svenska folket begära Extra val/Nyval eller misstroendeförklaring mot regeringen/partier/politiker?
  Kan NI politiker svara på det?
  Är inte det demokrati NÄR folket insett att ingen av ER 7 är kapabla till att leda Sverige, varför har inte folket den makten att kunna begära Extra val eller avsätta t.ex. en regering?
  All makt utgår ju från folket (heter det)! Vilket trams.
  All makt utgår nu för tiden hos DE som kan manipulera valsiffrorna vid nätöverföringen.
  Fortsätter migrationen och anhöriginvandringen, då sjunker hela Sverige. Oavsett regeringskonstellation. Politiker, blir det inte stopp på migrationen förän ”djungelns lagar råder” eller vad är det för agenda NI tänker föra för Sveriges framtida väl och ve, egentligen?
  Vi har tydligen INGEN framtid. Politiker: När är det tänkt att det ska bli ”Godnatt” för Sverige? Eller finns det någon annan ”riktning”?

  1. Folket,demokratins ursprung, borde ha någon möjlighet att avsätta en inkompetent regering som är farlig för medborgarna. En beslutande folkomröstning?
   Det som skrämmer mig är statsministerns okunnighet om verkligheten, när han vägrar se sambandet invandring -brottslighet, trots flera undersökningar, hur okunnig är han då inte i andra frågor som rör rikets säkerhet?

   1. I Kina går det. För inte så länge sedan avsattes och ersattes en ordföranden i Peking på under 24 timmar. Man hade infört elektronisk röstning, som skedde via mobilerna.

    1. Det är mycket som går i Kina, som vi inte har en aning om. Enligt det svenska etablissemanget skall både Putin, Xi Jinping och så den ständige Trump sitta i skamvrån. Solen lyser desto mer på Hongongs ledare Carrie Lam och så Greta Thunberg förstås. Denna ensidiga framställning gör mig misstänksam. Sanningen har många ingångsdörrar, inget är bara svart eller vitt, det mesta grått har jag insett efter 72 års liv.

Kommentarer är stängda.