Polisens blodiga vardag orsakas av Löfvens pladder utan handling

”Om några timmar skall jag gå till jobbet igen. Jag skall ta på mig mina delvis nedblodade arbetskläder och åka ut igen. Ut i yrket där tragik är vardag. I yrket där mänsklighetens mörkaste rum är våra kontor. I yrket där man får hantera ett avrättat barns kvarlevor. I yrket där man utsätts för hot och våld för att man skyddar samhället men inte får skadestånd eftersom samhället anser att vi skall tåla det. I yrket där samhället ger oss 26 000 kr i månadslön innan skatt.”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wPkqjP/malmopolis-skriver-sjalv-om-sin-blodiga-vardag

Berättelserna eskalerar från golvet, där polis, sjukvårdspersonal, brandmän m.fl kämpar varje dag med konsekvenserna av fd arbetarpartiets svek mot befolkningen. Under 80-talet blev vi som först klagade och berättade svårigheterna om hur tidskrävande och krävande invandrare var i möten inom offentliga organ, förklarade som kulturinkompetenta.

Nu sprids en trött polismans brev på facebook och har nu nått fram till politiker.

Vad regeringens sänke Isabella Löfvin svarade, när hon fick det under näsan vet jag ej, men säkert samma tomma floskler om fler poliser, förbättrad integration med flera miljarder till och krav på amnesti för hennes omhuldade lögnhalsar till förvuxna barn. Beska sanningar går bara inte in. Miljöpartister verkar ha en extra skyddande hjärnhinna mot verkligheten.

Inte konstigt att kommun efter kommun hänger på fallrepet. Kall mat och sänkt värme till gamla som behöver värme och näringsrik och vackert upplagd mat på tallriken. Det är väl det minsta man kan begära efter deras långa arbetsliv, som Vihelm Moberg vackert sammanfattade i ”Svensk strävan” Försörjningsstödet till alla invandrare utan potential till egen försörjning får kommuner på knä, men SKL bara hojtar om tillskott på mångmiljarder, för att klara välfärden, för majoriteten av migranter som fuskat sig in. Där regeringen har rekord i hjärtnupenhet med sina humanitära skäl.

Att spara och skära bort onödiga tjänster kommer inte på fråga, skattebetalarnas förening undrar nog vad Uppsala kommuns 87 kommunikatörer gör?

Det är bara att höja skatten och sänka den för de med allra högst lön, (dvs för dem själva) i stället för att höja bas- beloppet för statlig skatt, för andra som utbildar sig och strävar till skillnad från majoriteten av riksdagens politiker. Många har där insett att med ”rövslickeriets” konst kan man komma långt.

Nu börjar det bli svårt att få flosklerna att fästa från Rosenbad, när auktoriteter, talar om ”krigszoner” och gör jämförelser med Afghanistan och Mali.

Löfven, Lövin och Lööf borde inse att utvisning nu måste ske för att deras skyddslingar inte skall utsättas för våld, förföljelse och tortyr i värdlandet om deras ”medmänsklighet” vore sann. Medborgarna har de vänt ryggen till för länge sedan.

Att bli skjuten, rånad, våldtagen och få sitt hus sprängt i bitar är smällar medborgarna får ta för att nationalstaten skall gå i stöpet, för att den nya världsordningen skall träda in.

Smolket är nu att globalistmaffians försöksland inte klarat av det, när Sverigebilden nu rasar överallt.

Nu är det bara något område i Sydafrika som har något fler våldtäkter än Sverige/capita.

Den respekterade professorn i underrättelseanalys Wilhelm Agrell skrev nyligen i SvD att ”samhällets våldsmonopol, själva kännetecknet för en suverän och fungerande statsmakt, har bit för bit gröpts ur och finns inte längre.”

Men upphovsmännen till denna utveckling jobbar oförtrutet kvar. Reinfeldt föreläser för 100.000/timma och vad Löfven gör vet jag inte.

Danmark har infört gränskontroller så inte ”svenskar” främst med annan etnicitet skall köra över bron och djävlas med deras befolkning och rikspolisen har nu utlyst ”särskild händelse.”

Det svårt för Löfven att avfärda dessa uttalanden och företeelser som konspiration från illasinnande medborgare med brun färg.

Men i Agenda i går kväll fanns en rabblande och stressad statsminister , som hävde ur sig den ena dårskapen efter den andra. Nej, nej själva invandringen har ingen koppling till att det skjuts, sprängs, våldtas och rånas varje dag i vårt avlånga land. Det beror på arbetslösheten, för om svenskar bodde i utanförskapsområden då skulle utvecklingen vara densamma…. det är så man dånar av.

Bilden kommer från Jenny Pipers blogg. Så skönt att fler tycker detsamma om Löfvens meningslösa pladdrande.

Förstärkning av polisen och miljardrullning till förebyggande arbete är Löfvens modell, alltså mer av det som inte fungerar.

Då skillnad i värdegrund, religion, kultur och seder inte får nämnas, för då rubbas det lika värdet.

Sen stängde jag av, orkade inte höra om Nyamko Sabunis förklaringar till att ingen röstar på liberalerna. Med hennes ”förortslyft” skall alla utsatta områden försvinna på 10 år, men hur det skall gå till, när det stormar så fort hon nämner om stramare invandring, begriper jag inte. Erik Ullenhags vänner vädrar nu morgonluft.

Trumps tidigare ”Last night in Sweden”, behöver bytas ut mot ”last hour in Sweden..”

När skall respekterade personer börja söka efter den grundläggande orsaken till folkutbytet undrar jag?

 Globaliseringens maffiakungars ständiga profitjakt med FN och EU som största medhjälpare är ännu tabu att nämna, liksom Europas vänsterliberala politikers roll som nyttiga idioter.

På Sveavägen förstår man ingenting hur deras Stasiliknande parti nu knackar i fogarna.

Steget Efter från Twitter hör hur tongångarna går bland Löfvens gamla väljare, som inget förstår.

Åkesson behöver inte göra någonting för nu skördar SD frukterna av den humanitära stormaktens haveri, liksom hans systerpartier ute i Europa.

Nu måste gemene man ta vara på den sista chansen att i valbåset rösta bort dessa nationens förrädare, innan det demokratiska styrelseskicket går i graven.

8 tankar kring ”Polisens blodiga vardag orsakas av Löfvens pladder utan handling

 1. Visst måste VI medborgare beundra de Poliser som har sitt eget liv som insatts, dagligen!
  För 26.000 kr/mån innan skatt! Man ska t.o.m. skydda korrupta/kriminella politiker!
  Hur ställer sig Polisen till det? Ena dagen fängslar man medborgare för att de begått LAGBROTT för att nästa dag SKYDDA politiker som begår LAGBROTT!
  Till Polisen vill jag säga: STÄLL er på folkets sida i tid eller TROR NI att ni skulle beskyddas av politikerna?
  Glöm det. I politikers ögon är ni Poliser utbytbara, när NI inte passar de politiska syften som skall expedieras av ER.

  1. På regeringskansliet dräller det av avdankade och omöjliga generaldirektörer, som i bästa fall vänder på lite pappaer med löner mellan 88.000 -160.400 kr/månad.
   https://www.svd.se/chefer-saknar-uppgifter-far-skattemiljoner-i-lon
   Fusk, fiffel och stölder är bara meriterande på ”elefantkyrkogården”.
   Att jobba med livet som insats 26.000 i månaden före skatt!! Absurdistan förnekar sig aldrig, för säkerhets skull får dessa ”elefanter” också rejält med sänkt skatt! Men Löfvens väljare sover sin Törnrosa sömn och tänker aldrig på att risken är stor, att fundamentalister kommer att väcka dem.

   1. Den så kallade solidariteten är som bortblåst nu har några finanshajar gjort ett försök att mjölka pensionsfonder på pengar med avancerade skatteupplägg och går det som vanligt blir de fällda i tingsrätten och efter åratal av harvande
    blir de frikända i högsta domstolen till advokaternas stora glädje och välfyllda plånböcker

    1. Frikännande och belöning för fusk, fiffel och båg, samma upplägg som finns på regeringens ”elefantkyrkogård.”

 2. Tydligen ligger avgörandet vid nästa Riksdagsval, om det svenska demokratiska styrelseskicket skall hamna i graven eller inte!
  Vi kan endast vända på den politiska nedmonteringen av den svenska demokratin genom att INTE RÖSTA på partier som skadar Sverige.
  De flesta klagar, men förstår inte att DET är de själva som har röstat på de partier som är skadliga för Sverige, slentrianmässigt! År efter år!
  De 7 måste ges en näsbränna ”som heter duga” vid nästa val.
  Detta kan man göra genom att RÖSTA med FÖRNUFTET och inte slentrianmässigt, som brukligt (oftast).

  1. Du har helt rätt, majoriteten av Löfvens väljare röstar slentrianmässigt. De inser inte sitt suicidala beteende, men tröst är ändå att SD ökar, trots allt är det, det minst skadliga partiet fn. Så får vi hoppas att AfS tar sig över 4 % spärren.

 3. Jag befarar många kommer rösta för högre bidrag och krafttag mot kriminalitet, d. v. s. allt förblir som tidigare. Många förstår inte att de som det är synd om då bekomme , är de som skapar utanförskapsområden och fyller våra fängelser. Det beror på socioekonomiska faktorer som uppstår genom att man fyller på med bidragstagare. Det sambandet är det ännu många som inte inser. Därför kommer folk fortsätt resa från hela jorden för att få del av svenska skattepengar. Ödeshögs kommun har beslutat höja skatten med 1 krona!
  Skattebetalare flyttar ut och ersätts med bidragstagare tills svenskarna fått svälta sig till ekonomiskt förstånd.

  1. Så sant! Bidragstagare = segregation! För Löfven finns bara sambandet bidreagstagare = röster!

Kommentarer är stängda.