Dubbelgångare i Löfvens regering

Nu börjar Löfven bli desperat, när hans hatobjekt nummer ett, SD ligger jämsides i opinionsundersökningar.

Då har konsulterna gett tips om att dela på sig och därefter smyghärma Åkesson!

Denna vanskliga strategi tillämpar statsministern och hans ministrar med besked.
Så nu har Isabella Lövin och Annie Lööf fullt upp med att först tolka dessa dubbla personligheter, innan de går till attack.

För ett parti som haft maktmonopol > 40 år är det mycket svårt att ta in att ”verkligheten är deras största fiende.”

Det här är några exempel på dubbelgångare från en ledare i SvD.

https://www.svd.se/dubbelgangare-ska-radda-lofven-fran-sd

”…..Men ett regeringsparti som är förbjudet att genomföra viktiga delar av sin politik, kan väl i alla fall få prata om den? ”Dubbelgångarstrategin” går ut på att S-ministrar ska säga vad de tycker – men inte får göra. Den har börjat tillämpas i stor skala under hösten.

”Vi ska inte ha fler flyktingar. Vi ska ha färre”, sa Stefan Löfven till Sydsvenskan för några veckor sedan. Inte alls som statsminister, utan som socialdemokrat försvarade han sig sedan Isabella Lövin hade påpekat att detta inte är regeringens linje.

Och nyligen sa infrastrukturminister Tomas Eneroth till DI att regeringen är öppen för att bygga ut Arlanda.

När Magdalena Andersson nyss kommenterade Riksbanksutredningen i Ekonomiekot lyckades hon tre gånger på 48 sekunder framhålla att hon uttalade sig ”som socialdemokrat……..

…..I augusti sa skolminister Anna Ekström att friskolekoncernernas vinster är ”provocerande”. I september skrev Ardalan Shekarabi, nu socialförsäkringsminister, på Facebook att ”vi måste sätta punkt för marknadsinslagen i vårt skolsystem”. 

Att väljarna har svårt att hänga med är inte svårt att förstå, när statsråden först visar hur illa de tycker om sin regerings beslut i Januariöverenskommelsen och sedan fullfölja den för maktens bevarande. Det är en strategi som kan såga av grenen de sitter på.

När medborgarna dessutom dagligen ser hur regeringen sitter handlingsförlamad i Rosenbad med armarna i kors, trots att deras media numera serverar läsarna hur brottsyndikaten tar över landet, då blir det för mycket, även för deras trogna väljare. Även om brottslingarnas hemvist är tabubelagt, så vet alla, att när det utelämnas, så handlar det om den nya valboskapen i invandrartäta förorter.
Löfvens gamla sväljer inte hans nya strategi med multipla personligheter och det har vi all anledning att glädjas över.

I SvD den 7/11 skrev gamla S-veteraner att de känner stor oro inför nästa val, men allt fler väljare känner betydligt större oro över om Löfven får sitta kvar fram till 2022.

https://www.svd.se/s-veteraner-vi-kanner-stor-oro-infor-nasta-val


Widar Andersson: Avhumanisering av SD är att falla på eget grepp.
https://www.folkbladet.se/opinion/privatisering-av-valdsmonopolet-om6359123.aspx
https://www.folkbladet.se/opinion/over-en-miljon-rasister-om6326822.aspx

2 tankar kring ”Dubbelgångare i Löfvens regering

 1. Hm, undrar hur mångs som kommer att LÄMNA sin Riksdagsplats?
  Det börjar snart att ”brännas” där bak och då är det bättre att TA sina pensioner och fly än illa fäkta. Precis som Lejonborg, Olofsson, Reinfeldt, Bildt, Borg, Persson, Sahlin m.m. gjorde.
  Det värsta är väl att DE känner ingen skam!
  Bara det borde ha fått varningsklockorna att ringa om att denne SAKNAR EMPATI! Hur skall empatilösa politiker överhuvudtaget förstå vad som är det bästa för Sverige. När man hör M-ramsan: ”Det är bra för Sverige”, då vet man att kassakistan är tom när de lämnar.
  Detta sker gång på gång och nu verkar det som att det blir ingen mer gång p.g.a. EU är slut, ekonomiskt. Det är därför vi fick nya ”snarlika” utformade sedlar liknande eurosedlarna.
  Man kommer ÖVER de svenska folkets huvuden införa EURON, efter det man passarat gränsen för vad den svenska kronan tål. Detta gör man med att hela tiden öka på skuldbördan till kronan är ett minne blott.
  Politiker vad kommer hända om så sker?
  Är det er agenda?
  Vill ni Sveriges ve och väl eller inte?
  Välj rätt eller AVGÅ.

  1. Tyvärr tror jag att din profetia om införandet av euron är rätt. Det blir precis som med migrationen, ett beslut över folks huvuden. Genvägen är nu när kronan inget är värd.

Kommentarer är stängda.