Lars Bern, måltavla för elitens härskartekniker

Senast var det i Expressen, där Lars Bern svartmålades för ”tankebrott” beträffande klimatalarmisternas agenda.

Att inte sjunga i klimatalarmisternas kör gör man inte ostraffat.  Att det finns fler  faktorer än CO2 till den sk. ”växthuseffekten”  får inte nämnas.  FN:s lobbyorganisation IPPC är en bibel för klimatets domedagsprofeter, att AL Gores profetior inte visat sig stämma och att forskningsfusk har uppdagats måste förtigas.

Varför inte svartlista och förfölja alla ”solförnekare”, som den globala eliten gör med sk. ”klimatförnekare”?
Ingen förnekar klimatet, men etablissemangets förnekelse av andra faktorer än fossila är svårslagen.

Lars Bern ”Allt är bara ett instrument för att skrämma människor till underkastelse under en elit.

Min teori för klimatalarmisternas genomslag är insikten hos välbeställda att väderförändringar varken gör halt utanför deras grindsamhällen eller securitasvakter.  Nu har även eliten insett att samma gäller för rån, skjutningar, sprängningar och då får vänstereliten med systemmedia allt svårare att övertyga med sin bortförklaringsagenda.

När det handlar om klimatet då skall vi vara rädda, men inte när skotten viner om knuten och balkongen rasar ner efter sprängning och när kvinnor inte vågar gå ut. Då har landet aldrig varit tryggare enligt Löfvens expertis…

Citat från Lars Berns blogg: Anthropocene, som förmedlats av en bloggläsare.

”Under mina studier av kommunistiska samhällen kom jag till slutsatsen att målet med kommunistpropaganda varken var att övertala, informera, eller upplysa, utan att FÖRÖDMJUKA; och därför, ju mindre den svarade mot verkligheten desto bättre var den.
När människor tvingas hålla tyst medan de utsätts för de uppenbaraste lögner, och än värre om de själva tvingas upprepa lögnerna, förlorar de oåterkalleligen sin känsla för anständighet.
Att acceptera uppenbara lögner är… att på sätt och vis själv bli ond. Förmågan att motstå eroderas, och till och med förstörs. Ett samhälle av kastrerade lögnare är lätt att regera. Jag tror att om man undersöker politisk korrekthet har den samma effekt, och det är också avsikten.”
Theodore Dalrymple

Att Lars Bern måste sättas åt beror på hans meritlista, som gör klimatalarmisterna rädda.

https://anthropocene.live/

Utbildad vid Chalmers i teknisk fysik. Författare. Utveckling alternativa drivmedel på Volvo. VD på: Svensk Metanolutveckling, Ångpanneföreningen, Svenska Miljöforskningsinstitutet IVL, Incentive (Gambro). Rådgivare i miljöfrågor åt ABB. Ledamot i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin och tidigare Kungliga Vetenskapsakademins miljökommitté. Ordförande och styrelseledamot i en lång rad företag och organisationer tex i Det Naturliga Stegets Miljöinstitut och vice ordf. för Cancerfonden. Läs mer om Bern på Antropocene. Bern skriver om: Hälsopolitik, makropolitik, miljö- och klimatfrågan.

En annan välmeriterad herre, förre Sandvik vd:n, vägrar backa om att klimathotet är en bluff. I Veckans Affärer skriver han att det har blivit en religion. Vänstern med naiva liberaler i släptåg måste nu intensfiera klimathotet, eftersom allt fler svenskar bittert fått inse att lönsamheten och berikningen var en bluff.

Regeringen sitter med armarna i kors och tjatar om fler poliser om några år. Men de vaknar snabbt till, när plastskatt står på dagordningen.

Våldsbejaknade fundamentalister hyllas som hjältar i Gävle och Västerås. Utvisning får ej verkställas för att dessa imamer och IS fanatiker kan riskera förföljelse, som de själva lustfyllt utövar med skattefinansierade medel mot befolkningen och eldar på regeringens export av IS mördare till Mellanöstern, där kristna flyr för sina liv, till skillnad från majoriteten av låtsasflyktingar, som i bidragsparadiset erhållit PUT.

Källor:

https://newsvoice.se/2019/11/lars-bern-uthangd-expressen/

Se video i Expressen: Lars Bern: ”Jag tror inte på IPCC”

https://anthropocene.live/2019/10/31/min-vag-till-dissident-och-klimatfornekare/#comments

https://www.va.se/nyheter/2015/10/09/per-olof-eriksson/

Till sist bluffen om plastpåseskatt! Men det hade Ni väl redan räknat ut, att Löfven behöver ha skattepåfyllning för fortsatt generös invandring och hans nya ledartröja för klimatet är heller inte billig!

https://www.fplus.se/experter-sa-mycket-okar-utslappen-med-plastpaseskatten/a/nanzqQ

En tanke kring ”Lars Bern, måltavla för elitens härskartekniker

  1. Vi måste gå ut ur EU, annars får vi aldrig ned ”politikerna på jorden”. De har svävat färdigt och en stor utrensning måste ske på alla plan. Hur ska vi annars ”sträva” vidare?

Kommentarer är stängda.