De politiskt korrekta avlivar yttrandefriheten

Frankrike verkar vara regeringens förebild i dess avsiktliga dödande av FN:s artikel 19, som handlar om yttrandefriheten.

Artikel 19.

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel utan hänsyn till gränser”

Så här skriver professor Guy Millière:

”Frankrike : Mer död åt yttrandefriheten”

https://sv.gatestoneinstitute.org/15074/frankrike-yttrandefriheten

  • Att försvara någon som anklagas för att vara en ”rasist” innebär en risk för att själv anklagas för att vara ”rasist”. Intellektuell terror styr Frankrike.
  • Frankrike går från en ”munkavlad press till en munkavlad press som förstör yttrandefriheten.” – Alain Finkielkraut, författare och filosof.
  • Andra författare än Éric Zemmour har dragits inför rätta och totalt uteslutits från all media, för att de helt enkelt har beskrivit verkligheten.
  • I ett samhälle där yttrandefrihet existerar skulle det vara möjligt att diskutera användandet av dessa uttalanden, men i Frankrike har yttrandefriheten idag nästan förstörts helt.
  • Snart kommer ingen i Frankrike våga säga att en attack som öppet inspirerats av islam har någon koppling till islam.

Sverige ligger inte långt efter, med avstängning av Swebb TV, där plattformen YouTube förvandlar statistik till hetsmotfolkgrupp, när veteranen Gunnar Sandelin redogjorde för fakta om demografin och landets migrationspolitik.

Men det är klart att en liten gentjänst vill politikerna ha för alla miljoner som de har strösslat över dessa miljardärer, ägarna till Goggle och Facebook, i statligt etableringsstöd för sina serverhallar i landet.

Där Luleå lockade Mark Zuckerberg att etablera sig i Sverige, nu står Avesta och Västerås på tur. Utöver dessa subventioner så betalar dessa energislukande anläggningar mycket lite för elen. Inte konstigt att den tar slut i södra Sverige, där produktion riskerar att flytta utomlands.

https://www.frojdh.se/2018/08/08/facebook-och-googles-svenska-serverhallar-far-hundratals-miljoner-i-skattestod-du-betalar/

Hoppas att långtidsuppföljning sker av ”mickrovågs” framkallande sjukdomar.

Nu över till PK:isternas härskartekniker.

Där statsministerns tekniker inte längre fungerar, när SD ligger jämsides med hans eget parti, vars enda ideologi ”att ta makten och behålla den”, nu är i gungning.

I K-O Anrstbergs blogg  ”Invandring och mörkläggning” redogör gästskribenten Rolf Oward för PK- folkets härsakrteknik.

Det var den norska feministen Berit Ås som identifierade de sk. härskarteknikerna i samhället, med udden riktad mot alla män. De blev flitigt använda inom vänsterns normkritik och patriarkaliska strukturer 

 Tyvärr har vänsterns kvinnor själva med råge använt dem mot sina meningsmotståndare.

  • Osynliggörande
  • Förlöjligande
  • Undanhållande av information
  • Dubbelbestraffning
  • Påförande av skuld och skam

Vad Rolf Oward lyfter fram är något som vi fosterlandets bevarare väl känner igen. Han skriver om hur PK:folket är mästare på att;

Dölja, avlägsna sakfrågan (ni minns väl hur Löfven fick sexuella trakasserier och  våldtäkter att handla om LAS i en debatt, som fick motståndarna att tappa andan)

Flytta fokus till bisaker

Få till en moralisk ont-gott, rätt-fel diskussion

– Relativisera, förminska problemet, där Löfvens kriminolog Jerzy Sarnecki är mästare ”Sverige har aldrig varit tryggare”

Osynliggöra

Håna budbäraren, mm

Hjälper inget av ovanstående så gå direkt till personangrepp, så alla förstår vilken ful fisk motståndaren är.

Oward tar också upp utstötning och svartmålning inom akademin, här exemplifierat av forskaren Susan Crockford som hade fräckheten att publicera sina rön i den respekterade ”Science” som gick på tvärs med klimatindustrins propaganda. Hon visade bl.a att isbjörnarnas population ökade istället för minskade i Arktis och det gör man inte ostraffat.

Hon fick lämna universitetet och myntade uttrycket”An academic hanging without a trial, conducted behind closed doors.” (En akademisk uthängning utan rättegång, genomförd bakom stängda dörrar).

Många andra forskare har delat hennes öde, t.ex. professor Camilla Stoltenberg och chef för det Norska hälsoinstitutet, när hon i sin doktorsavhandling påvisade ”Giftiga ingiftens” konsekvenser i sina studier från Pakistan.

Vänsterns har aldrig släppt Robert, Henrik Marcuses läror, som jag anser har bildat golv, tak och väggar i dagens åsiktskorridor.

Han var en tysk-amerikansk-judisk politisk filosof och sociolog aktiv inom Frankfurtskolan och idol hos oss 68-års studenter. Han anses vara grundare av den Nya vänstern. Minns att han i sin författargärning tjurade över att arbetarklassen inte ville göra revolution.

I dag är det nationsvänliga partier som startat revolution mot Marcuses västerländska marxism, som nu ödelägger västvärlden, där EU med Tyskland, Frankrike och Sverige i täten visar vägen.

Mordförsöken mot yttrandefriheten är bara ett medel för Europas PK: elit att nå fram till en global världsegering.

En tanke kring ”De politiskt korrekta avlivar yttrandefriheten

Kommentarer är stängda.