Det rödgrönrosa styret i Stockholm fortsätter godhetsknarkandet

Kanske får de snart tänka om, om SD befäster sin framgång i valundersökningar som det största partiet?

Trots att röda, gröna och rosa politiker sjungit så länge i ”änglakören” att lyssnarskaran tröttnat och vill höra andra mer jordnära sånger, så fortsätter de som om ingenting hänt. De vill inte ta in att stockholmarna, äntligen börjar nyktra till. Att vara mångkulturell är svårt, när sonen kommer hem utan jacka, mobil och har knivsår under näsan, när förortsgängen krävt respekt. Och när villan plundrats på värdesaker kan tron på den fria rörligheten svalna.

”Jag vill också ha nästan gratis tandvård och sjukvård” skrev min gamla väninna som arbetat och betalt skatt under hela sitt strävsamma liv.

Själv fick jag punga ut med nästan en tusenlapp hos tandläkaren sist, 50 riksdaler hade suttit bra.

Vård som inte kan anstå, kan ofta vara vård som kan det, beroende på vårdgivare. Fusket är stort, för här handlar det om lättförtjänta skattepengar.

Jag begriper inte hur > 80 % av väljarna kan svälja denna orättvisa. Att sköta sig, betala sin skatt och spara pengar till sin ålderdom är numera värre än sitta med Löjliga familjen i kortspel.

Tyvärr får jag nog beteckna att 7- klöverns väljare ingår i den familjen. När familjefadern Reinfeldt fick applåder på moderaterna stämma i Västerås, då förstår jag att det är kört för verklig förändring av politiken, med denne natinonsförstörande man styrande i kulisserna.

Vi gamla tillhör en förlorad generation, vilket glädjer vänsterliberala identitetspolitiker, som enligt debattör Per Hagenäs ”ser världen ur ett förtryckarperspektiv, där varje skillnad på gruppnivå bevisar detta förtryck enligt deras enkla logik.”

Alltså är det vi bakåtsträvare som skall klämmas åt.

4 tankar kring ”Det rödgrönrosa styret i Stockholm fortsätter godhetsknarkandet

 1. Visst tycker många svenskar att samhällets service är orättvis men vi får inte glömma att de flesta röstat på partier som beslutat så här.

  Saknar vi mod för förändring får vi skylla oss själva!
  Vi måste våga rösta annorlunda än vi och våra föräldrar gjort.
  Partier svenskar röstade på förr var partier för de svaga. När svenskar fick utbildning och bättre betalt passar de inte för de gamla partierna. Dessa måste därför fylla på med nya svaga för att politikerna skall få sitta kvar. De struntar i att det blir sämre för hela landet.

  1. ”Partier svenskar röstade på förr var partier för de svaga. När svenskar fick utbildning och bättre betalt passar de inte för de gamla partierna.
   Dessa måste därför fylla på med nya svaga för att politikerna skall få sitta kvar. De struntar i att det blir sämre för hela landet”.
   Exakt så är det.
   Nya siffror om våra pensioner är att den som jobbat hela sitt liv får som medelpensionär 1300 kr mer i plånboken varje månad, jämfört med den som legat på sofflocket. Garantipension med max bostadsbidrag har ökat, medan pension för de som arbetat står still. Så frågan,”Varför skall man egentligen arbeta?” är mycket adekvat.
   https://www.svd.se/varfor-ska-man-egentligen-arbeta
   Denna utveckling styrker Jan Ivarsons budskap; deras nya väljargrupp måste hållas på gott humör.

 2. De gamla bör fundera på hur de röstat och hur de kommer rösta.
  En majoritet av svenskarna har röstat på partier som skapat politiken vi lider under.

Kommentarer är stängda.