”Invandringen har förändrat Sveriges befolkning i grunden.”

Detta är en artikel från i fjol, så Ni får plussa på statistiken om befolkningsökningen, liksom sprängdåd, rån, mord, våldtäkter. Författaren menar, att vi inte ser skogen för alla träd, dvs. små förändringar mot muslimska seder med sharialag.

Beträffande massinvandringen, så får hans frågor inga svar, för de får aldrig ställas till statsministern.  

HEDERSFÖRTRYCK

https://www.sydsvenskan.se/2018-12-03/david-ahlin-invandringen-har-forandrat-sveriges-befolkning-i-grunden

David Ahlin: Författaren är fristående skribent och Global director vid Ipsos med bas i Genève.

”…….Oavsett om man är positiv eller negativ till de senaste decenniernas invandring så bör de flesta kunna enas om att en stor invandring från länder med annorlunda kultur, religion och politiska system påverkar det svenska samhället. Många människor som invandrat hit vill fortsätta leva ungefär som de gjorde i sina hemländer. Alla är inte intresserade av att integreras i det svenska.
Invandringen förändrar Sverige. Men förändringen sker långsamt. Processen är utdragen över många decennier.
Vi ser detaljer, men orkar vi se helheten?
Jag undrar om våra politiker nu är redo att bjuda in oss väljare till ett samtal om de kommande 30 åren.
Hur stor ska invandringen vara?
Ska andelen utrikes födda fortsätta att öka i samma takt?
Vilket utrymme ska religionen ha i det svenska samhället?
Det är svåra frågor. Men de förtjänar en öppen och respektfull diskussion.”

Ofta undrar jag vad som är hönan och ägget beträffande landets förvandling till ett mini Bagdad.

Min slutsats är att det främst är obildade, lata, karriärlystna och giriga individer som valt det lönsamma politikeryrket, där många enbart är skolade i ungdomsförbundens rövslickeri utan gedigen yrkeserfarenhet. När de kommit upp sig fortsätter de samma beteende i EU och FN.
Hörde i rapport den 23 augusti hur avgående kommissionär Cecilia Malmström minsann tyckte att Sverige skulle betala mer i EU avgift för att kompensera Brexit bortfallet. Då EU har så många viktiga områden! Hon bäddar nog för fortsatt internationell karriär med bättre månadslön än futtiga > 300.000… https://samnytt.se/eu-kommissionen-vill-att-sverige-betalar-for-storbritanniens-uttrade/

Nu får arbetsmarknadsminister och mångmiljonärskan Ylva Johansson förstärkning i kassan som nästa EU kommissionär.

Minns hur min bror sa om kommunens nya kommunalråd, som många år tidigare hade gått på samma verkstadsskola. ”Den late faen, som aldrig orka böja på knäna och hämta en skiftnyckel, som smet undan från allt tungt, men prata kunde han…”  

I dag är kommunen konkursfärdig, när statens försörjningsansvar för alla nyanlända upphört. Jo, då invandrarna skulle sätta fart på bygden, allt skulle blomstra á la Sandviksrapporten i DN. Stenkastning, bilbränder, hedersförtryck, våldtäkter, rån, bomber fanns inte på den ideologiska kartan, bara berikning med nya maträtter, entreprenöranda och färgstarkt sinnelag, mot oss tråkiga svenskar, som inte kunde spotta i nävarna och starta småföretag….

Nu vet vi i alla fall att invandringen satte fart på både bidragsflödet och kriminaliteten. Nu finns det svart på vitt att det är individer med utomeuropeisk etnicitet som begår flertalet brott, som tack för skydd, värme, mat och generösa bidrag från värdfolket. Det är 2:a generationens invandrare som finns i frontlinjen. Till slut fick tankesmedjan ”Det Goda Samhället”via Peter Engellau Brå att kartlägga ”Invandring och brottslighet – ett trettioårsperspektiv.”

https://detgodasamhalletdotcom.files.wordpress.com/2019/06/rapport-om-invandring-och-brottslighet.pdf

Kanske är det därför som Löfven mässar om ”vi tillsammans” i varannan mening, när han är ute på floskelturné?

Visst har invandringen förändrat Sveriges befolkning i grunden, men förutsättningen för detta haveri är våra politiker som en majoritet av väljarna röstat på.

4 tankar kring ””Invandringen har förändrat Sveriges befolkning i grunden.”

 1. Det är med stor sorg och förbannelse som jag konstaterar dagens tillstånd i vårt land – och har gjort i många många år.
  Betänk att redan 1975 efter 1975:26(O.Palme) överenskommelsen i riksdagen inskrevs bl.a.
  att de – ” migranterna” kan välja mellan assimilering eller att behålla sin kultur.
  -alltså – Valfrihet- samtidigt som vi i ursprungsbefolkningen uppmanas/anmodas att anpassa oss!!! (ett SOU – direktiv) – varför kan inte debattörerna något om detta ?

  Sedan har vi ju Barcelona -avtalet från 1995 – numera UfM ”Medelhavsunionen” mellan EU och i princip Arab-ligan . Signerat av dåvarande utrikesminister L.Hjelm-Wallén(S) Bakgrunden till avtalet är oljan – fortsatt tillgång efter krisen 73-74 .
  Påtryckning från gulf-arabländerna – bl.a. öppna upp Europa för fri invandring från muslimska världen samt underlätta spridningen av islam.
  ”B-avtalet lade grunden för destruktionen av den europeiska civilisationen – islams inflytande och dess framtida övertagande.”
  (Ref. till http://www.s-sanningen.com)

  Därefter har Agenda 2030 tillkommit sept-15 med oöverskådliga konsekvenser för
  oss i Sverige och Europa – något som politikerna och media knappt vågar nämna .
  Dessutom ”Parisavtalet”
  I december 2018 kom” UN Global Compact for safely and orderly migration” till som inte skulle vara bindande men som nu efter EU-läcka visat sig att FN nu påtvingar EU att implementera på medlemsstaterna. H.Fritzon (S) var mycket stolt när hon framförde Sveriges ståndpunkt på FN-mötet i Marrakesh/Marocko 10-dec.18 med orden ”vi är beredda”.
  -Ändå låtsas politiken o debattörerna som om dessa ö.k. inte existerar eftersom de
  hela tiden talar om varje medlems ansvar o.s.v. ja ni vet ….

  1. Så välgörande att åter få en excellent sammanfattning av Dig om politikernas eftergivenhetspolitik till internationella sk. avtal. Därutöver har Sverige i sin humanitära stormaktssträvan sett till att mjuka upp reglerna för att dessa politiker skall få ståta med sitt världssamvete, där pullfaktorerna slår nya rekord, allt medan skotten viner på gator och torg och där kvinnofriden var bättre på medeltiden än i dagens ”absurdistan”. Samvete för sina plundrande skattebetalare finns ej, endast för deras bidragstagande valboskap.

 2. Svenska politiker bör fråga sig varför vissa regioner har låg levnadsstandard och konflikter. Kan det bero på deras värdegrund, som de tar med sig när de flyttar till västländer?

  Det är svårt skapa välstånd i ett länd där kvinnor inte arbetar utanför hemmet och där mäns utbildning är liten eller utgörs av religionskunskap.

  Varje lands befolkning får leva som de vill och med det välstånd deras värderingar medger. I vårt land ser vi den utvecklingens utförslöp i takt med att invandrarna ökar i antal.

  1. Visst är det så, politikerna importerade sin valboskap, deras medeltida värderingar fick de på köpet. När kriminella gäng med invandrarbakgrund tagit över stora delar av landet, då, minsann ska vi arbeta tillsammans för trygghet. Vi som har arbetat med invandrare och tidigt insåg hopplösheten med integrering, efts en allt för stor del av migranterna endast öppnar sig för bidrag och vill fortsätta att leva som i hemlandet, mycket praktiskt och skönt. Vi som hånats och bespottats för främlingsfientlighet skall plötsligt bli solidariska med Löfven. För den karln är utan personligt ansvar för allt djävulskap som han iscensatt för att få ryggdunkar av Merkel och Marcon för sin humanitära stormakt.

Kommentarer är stängda.