Symptom får nämnas, men dess grundorsak måste lämnas

”Forskaren Amir Rostami ser inte en tillräcklig motreaktion från samhället – polis, politik, civilsamhälle när det gäller gängbildningarna i förorten.
Vi bör titta söderut för att förutspå var övriga Sverige är på väg när det gäller gängkriminalitet. Det menar Amir Rostami, polis och sociolog som forskar i ämnet, efter händelserna i Rosengård…” så inleder Sanna Ryman i Dagens samhälle en artikel om hur Malmös gäng ligger före övriga Sverige.

Tyvär ser jag ingen reaktion alls från ansvariga politiker, mer än lögner insvepta i floskler.

https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/malmoes-gaeng-ligger-nagra-ar-foere-oevriga-sverige-16303

Trots väl underbyggda artiklar om det ökade våldet, så blir jag allt mer trött över detta tassande, ingen av råttorna vågar hänga bjällran om halsen på katten.

Alltid lite fint gnäll om att pengar saknas till avhopparverksamhet, fler fritidsgårdar varvat med lite utsatthet, ja så är det klart. Om grundorsakerna skulle lyftas fram i ljuset, då sinar forskaranslagen och karriären ryker.

En förödande invandring från dysfunktionella länder med en värdegrund som står i motsats till vår egen, har på denna blogg upprepats till leda. Nationsförrädiska karriärpolitiker har vänt folket ryggen, när ekonomiskt oberoende hägrar. Medlet för den humanitära stormakten är pullfaktorer indränkt i flyktingvurm och aldrig får ”giftiga ingiften” nämnas och låga IQ:n på omhändertagande nivå. Våldskultur, uppfostran i klanens värdegrund med kvinnoförtryck från vaggan till graven, hur ofta ska det behöva upprepas, utan att någon politiker reagerar?

I det nya spännande Sverige praktiseras sharialag varje dag, denna gång i Oskarshamn, där två unga kvinnor blev portade för att handla i en affär pga av fel klädsel! Tänk om det varit romer då hade pressarna gått i gång och Löfven krupit fram ur sitt gömställe och fördömt.

http://www.ostrasmaland.se/oskarshamn/kvinnor-fick-inte-ga-in-i-butik-ansags-ha-fel-kladsel/

Nu försöker statsministern desperat få klassamhället i fokus, när klimatalarmet inte räcker för att dölja hans nationsförrädiska politik. Eldunderstöd får han av sina ministerfans, som twittrar så man kan bli tokig över deras mentala förfall och S:märkta kommunpolitiker drar sitt stå till stacken, när de ljuger ihop sitt känslotrams med alla tillsammans.

I Malmö råder tävlan i slöseri med skattebetalarnas pengar, nu ligger Angereds Kamelcenter i lä. Johan Gustavsson, slöseriombudsman konstaterar att 1,4 miljarder skulle kunna sparas om dessa röda kommunpolitiker kunde besinna sig och lära av andra. Det är knappt så jag orkar läsa om deras aktiviteter och känner förtvivlan att allt bara fortsätter som förut, med landet allt närmare stupet.

Bomber och skjutningar är nu vardagsmat även i min hemstad, där cyklar proppfyllda med sprängämnen är på modet. Tyvärr räknade visst insatsstyrken fel på innehållet, för en av polisens gamla byggnader gick upp i rök. Så nu får vänstern snyfta vidare om utanförskap och statsministern upprepa sitt ”detta är inte acceptabelt” med sina doaflickor i regeringen runtomkring.

Källor

https://www.fornuft.se/ledare/vem-eller-vilka-bygger-bomber-i-mopeder-eller-cyklar-i-linkoping/

https://www.expressen.se/kvallsposten/debatt-kvp/malmo-tavlar-i-sloseri-med-skattepengar/