HMF = Hets mot meningsmotståndare

Saxat från nätet: Vidarebefordrat från en bloggföljare.
”Ni politiker borde SKÄMMAS”
I sociala medier rasar många över Lööfs och Strandhälls attack och syn på verkligheten i landet.
En person skriver, ”ni politiker borde SKÄMMAS” medan en annan skriver skämtsamt, att hon känner sig mycket tryggare nu när Lööf har slagit fast att bilbränder, våldtäkter, rån överfall, dödsskjutningar, attacker på blåljuspersonal, gängvåld, tortyr av djur och stormningar av sjukhus bara är högerextremt fake news.
”Ska genast ta en kvällspromenad i min hemstad Uppsala.”

Att gummiparagrafen HMF (hets mot folkgrupp) innebär hets mot meningsmotståndare står sedan länge helt klart för mig och bekräftas nu genom polisanmälan mot Gustav Kasselstrand efter hans tal i Almedalen i år. Det som upprör mig mest är att anmälan skedde av polismannen Shari Tingman, vänsteraktivist och som fick åklagaren Vida Paridad av samma skrot och korn att ta sig an fallet. Därefter firades det med besked på Visbys gator. Tyvärr är videoklippet av talet numera borttaget från nätet, men läs utdraget i anmälan via länken till Samnytt.
Ett berömvärt tal vars innehåll kända och mindre kända skribenter har fört fram i otaliga inlägg i sociala medier och tom i systemmedia. När allt fler landsmän instämmer i Kasselstrands tal, då börjar det bli farligt för den vänsterliberala eliten inom politiken och omprioritering måste ske av polisens begränsade resurser. Att jaga sanningssägare får högsta prioritet, där ligger uppklaringsprocenten i topp, till skillnad från skjutningar, mord, rån, våldtäker, för att inte tala om den bedrövliga inbrottsstatistiken, där drabbade privatpersoner och handlare har gett upp.

”Det senaste knepet från etablissemangets sida för att tysta obekväma kritiker är att säga detta (hämtat från nätet):
Dagens migrationskritiker kan vara morgondagens Vit Makt-rörelse.
Vem vågar utsätta sig för den misstanken? Bäst att tiga.
En tänkbar diskussion på regeringskansliet; Bloggar som beskriver verkligheten, ofta på basis av polisens rapporteringar, medverkar till att folk blir förbannade, dvs de blir upphetsade. 
– Jaha, hetsade alltså? Ja, ja, sådant måste självklart beivras. Sådan hets kan ju lätt övergå i hets mot folkgrupper. 

Varvid regeringen kan beordra sina medarbetande krafter att stänga samtliga bloggar av detta slag.”

Denna information skickade en alert och mycket samhällskunnig vän. Om vännens fiktiva konversation på regeringskansliet blir verklighet för alla samhällskritiska bloggar, då blir det tyst utanför åsiktskorridoren.

När landet utsätts för den eskalerande kriminaliteten från norr till söder, så har polisen mage att skryta om hur de skyddar demokratin genom att anmäla sanningssägare på löpande band, där AfS:s partiledare Kasselstrand nu står i skottgluggen, då Åkesson numera har trängt sig in i politikernas finrum för att fjäska in sig hos Kristersson och Busch Thor.

”…Polisen berömde sig på sin hemsida för att vid årets insats under politikerveckan ha satsat på fler utredare med ”hatbrottskompetens”. Man sade sig även ha spetskompetens inom området demokrati…”

Men någon spetskompetens för att jaga mördare och våldtäktsmän finns ej, eftersom de är av fel etnicitet. Denna vänsterröta inom rättsväsendet är kopia på hur DDR behandlade sina dissidenter. Polisen Shari Tingman och åklagare Vida Paridad vet mycket väl att de har samma beskydd av den feministiska regeringen som handlare har av den invandringsrelaterade maffian. Skillnaden är att näringsidkare tvingas till solidaritet, medan vänsteraktivister är regeringens förlängda arm. Men beskydd är inte gratis, ett sönderfallande rättsväsende och folkets förakt får regeringen betala för sitt stöd till dessa samhällsförstörare.

Men vad bryr sig Löfven om det när makten skall bevaras till vilket pris som helst. Grenen han sitter på blir allt mer murken, men han faller på mjukt underlag, när den gått av som tack från den globala finanseliten för att han rear ut Sverige och förstör nationalstaten.

2 tankar kring ”HMF = Hets mot meningsmotståndare

Kommentarer är stängda.