Vad ska vi med svenskarna till?

Är frågan som Julia Caesar ställer, här förmedlat av fd bloggerskan.

Svaret, att vi endast är finansiärer borde få varenda Svensson att protestera. Men inte här, nationen undermineras tack vare vänsterns skickliga indoktrinering med benäget bistånd från statsmedia. Vilket gör att politikerna i sitt orubbade bo kan fortsätta att ljuga om ”Europas stramaste regler.”

————————————————————————————–

 Julia Caesar  GästinläggMångkulturMediaMigrationSexualbrottSkolan  1 augusti, 20192 minuter

”Mer än 130 000 uppehållstillstånd i Sverige har beviljats per år de senaste tre åren. Detta trots att vi enligt regeringen har ”EU:s stramaste regler”.

Medan politiker och myndigheter ljuger befolkningen rakt upp i ansiktet om ”åtstramning” fylls landet med enorma, ointegreringsbara migrantgrupper från länder och kulturer som på alla sätt är Sveriges motsats.

Det kan aldrig vara en nations uppgift att släppa in andra nationers invånare så att den egna befolkningens säkerhet, ekonomi och kultur riskeras eller ödeläggs. Men det är exakt det som sker i Sverige, och svenskarna låter det ske.

I videon nedan intervjuar Mikael Willgert på Swebb-tv Jan Tullberg, docent i företagsekonomi, samhällsdebattör och författare till boken ”Låsningen”.

Sveriges invandring i procent är större än USA´s under den stora invandringen i slutet av 1800-talet. Men det får svenska folket inte veta.

Svenskarna lever i en tid av lögner och vilseledande, när det saknas konsekvensutredningar om hur olika politiska beslut påverkar samhällsutvecklingen, politikerna är okunniga och drivs av att främst vilja framstå som ”goda”, och media ljuger och lierar sig med regeringens agenda.

Över 90 procent av de som kommer till Sverige saknar identitetshandlingar och behöver inte numera göra sina skäl för att få uppehållstillstånd sannolika. I och med detta har många skaffat sig ett flertal olika identiteter som också möjliggör multipla bidrag.

Enligt en ny lag om anhöriginvandring får även alternativt skyddsbehövande, med tillfälliga uppehållstillstånd, ta hit sina anhöriga. Alternativt skyddsbehövande är personer som tagit sig till Sverige utan asylskäl. I och med Syriens förbättrade säkerhetsläge har flyktingskälen minskat i styrka.

Sverige som nation undermineras på punkt efter punkt.

Svaret på Jan Tullbergs fråga ”Vad ska man med svenskarna till?” är självklart. Det är vi som ska betala.

————————————————————————-

Att våra politiker är okunniga om landets historia och om islam, därom råder ingen tvekan, men deras kunskap är däremot mycket stor om medel till den egna karriären. Lönsamheten är god att under sin aktiva tid som politiker vara springpojkar åt den globala finanseliten. Lanseringen av den humanitära stormakten över folks huvuden renderar ofta till ekonomisk oberoende. Nationens haveri rör dem inte i ryggen.