Barn eller vuxna män får inte diskuteras!

Vänstern höll länge benhårt fast vid ensamkommande BARN, sedan övergick de till bara ensamkommande, när lögnen blev för uppenbar. Men det händer allt för ofta där lismande karriärtjänstemän, journalister och ledarskribenter använder barn för att få hjärnans känslocenter att gå igång.

Här är det barnet Ahmed som fyller år, kanske finns det någon skum åldrandesjukdom från Mellanöstern efter att ”giftiga ingiften” givit förändringar av avkommans DNA ? ?
Men här är jag tvärsäker på livstids försörjning, för ”barnet” och dess ökande skara av anhöriga, som nu glädjs över den lyckade ankarstrategin.

Fler barn väntas nu in, där det åldrande barnet först kan ha egna och hans familj kan vara mycket produktiv, så vänstern kan nu glädja sig åt tryggt, framtida röstunderlag. Att resurserna inte finns och att denna befolkningsökning är en stor belastning på miljö och välfärdens skatteunderlag är utan betydelse för miljöpartisterna och deras doaflickor, dit räknas över hälften av journalisterna på SVT.

Men UD vilar heller inte på hanen, på ambassaderna kungörs alla rättigheter med bidrag, men inte ett knyst om skyldigheter och krav.

” LEDARE i Dagens Industri från okt 2017. Skribent PM Nilsson. Tveksamt om pullfaktorerna nu har dämpats, med Löfvin som håller i ratten och med Lööf som kartläsare eller om det är tvärtom?

Om man går in på den svenska ambassadens hemsida i Amman kan man klicka sig fram till rubriken ”10 things that make Sweden family-friendly”. Texten går att läsa på engelska, arabiska, ryska och kinesiska………”

UD kanske inte vågade skriva muslinvänligt, men det är vad det handlar om.

”……Om sexbarnsfamiljen som ambassaderna skriver om skulle asylinvandra hit är den berättigad till en inkomst på cirka 33.000 kronor i månaden, (försörjningsstöd, barnbidrag, bostadsbidrag), skattefritt. Nivån gör att familjen lever ganska hyggligt, vilket är värdefullt, men den samlade bidragsnivån gör också att de ekonomiska incitamenten för att skaffa ett jobb är låga, eller till och med negativa. Om man inte kan språket och har låg utbildning överstiger bidragsnivån ofta de löner som står till buds. Och ambassaderna bör ta bort bidragssajten. Danska ambassader informerar till exempel absolut inte om sitt välfärdssystem, däremot att man ska betala skatt och göra militärtjänst. Bara en sån sak.

https://www.di.se/ledare/pm-nilsson-bidrag-ar-fel-satt-att-marknadsfora-sverige/

När jag tar del av detta och andra deprimernande alster, så stärks bara min övertygelse om att det är den globala finanseliten som fixar kartorna till våra politiker! De vill till varje pris upprätthålla den humanitära stormakten, historiskt kunskapslösa som de är. Karriär och girighet borde Löfven erkänna i stället för att låtsas vara naiv.

Inga händelser eller företeelser sker i ett vaccum, som vissa skribenter tycks tro, när de anklagar mig och andra blogginnehavare för att sprida konspirationsteorier om en ny världsordning, för det är precis vad som håller på att ske. Att tömma språket på innehåll är endast ett av många folkförrädiska medel, att överstimulera hjärnans känslocentra är ett annat, som varit mycket framgångsrikt.
En tröst är att överstimulering kan övergå i likgiltighet, vilket oroar rödgröna journalister. De försöker då bre på ännu mer om ”barnens” livsöden, utan nämnvärd effekt.

En spade får inte kallas en spade och en vuxen får inte kallas vuxen, utan är ett barn, när vänsterliberala relativister är i farten.