Olika ideal ödeläggs av de korrektas alla lika värde ”lag”

Samhällets olika discipliner brukar ha ett nyckelord, som ideal.
Forskning strävar efter kunskap, rättsväsendet efter rättvisa, kyrkan efter helighet, företag efter vinst och politiker efter makt och folket vill ha frihet från förmynderi.

Det räcker att nämna Jerzy Sarnecki, professor på BRÅ, Antje Jackelen, ärkebiskop med sitt valspråk ”Allahu Akbar,” Södertörns genusvetare, rättsväsendets shariadom i Solna, skolinspektionens handfallenhet för muslimska friskolor och Stefan Löfvens maktberusning för att förstå att ödeläggelsen inom  landets kunskapsområden är stor.

Tyvärr håller område efter område på att raseras av mångkulturens nyckelord med allas lika värde som styr myndigheter, utbildningsväsendet, föreningar och all opposition ut i minsta vrå.

Om landet skall kunna räddas från mångkulturens förfall, då måste dessa områden återgå till kärnan och sluta svassa efter korrekthetens mall. Men så länge som majoriteten väljare inte ser, inte förstår vad som sker, så kommer landets utförsbacke att fortsätta. Ett litet hopp har tänts när Volvochefen varnade för kompetensbrist, när eftertraktade medarbetare vänder i dörren, när de tar del av mångkulturens konsekvenser. De vill inte utsätta sin familj för boende i ett laglöst land, som vi andra tvingas till.

Relaterade källor

I vanlig ordning skyller ansvarig kommunpolitiker tillsammans med polischef ifrån sig och hänvisar till att nätet vilseleder, när de blundar för verkligheten och skyddar karriären.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/volvochef-kritiserade-goteborg-far-svar-pa-tal