Löfven och Lööf en katastrof för Sverige.

Här kommer åter en skarp artikel från Olle Ljungbeck  med fokus på Löfvens och Lööfs personligheter där maktbegäret är på väg att krossa fosterlandet.
………………………………………………………………………………

”Om Stefan Löfven får sitta perioden ut kommer socialdemokratin att ha lämnat den ideologi helt och hållet, som under Per Albin, Erlander och i viss mån även under Olof Palme var utmärkande för partiet.

När partiet nu beslutat att man INTE skall underteckna FN-konventionen om förbud mot kärnvapen har man brutit mot en av partiets allra heligaste principer. Detta skulle aldrig skett under Palmes tid som partiledare.

Men tecknen har varit många efter Löfvens tillträde. Sveriges medverkan med flyg vid störtandet av Gaddaffi var ett sådant.

Ett mycket allvarligt brott!

Detta skulle utan vidare klassats som ett krigsbrott och Löfven som krigsförbrytare om krigsförbrytardomstolen inte styrts av USA och övriga västmakter. Partiets allians med C och L är ytterligare ett tydligt tecken på att Socialdemokratin är död.

Allt detta har sin grund i Stefan Löfvens extrema maktbegär för vilket inga moraliska hinder finns.
Sitt sjuka maktbegär har han tillsammans med Annie Lööf.

Dessa båda måste i dag betraktas som de största förbrytarna och landsförrädarna någonsin. I första hand för massinvandringen men till detta kommer Annie Lööfs stöd till den förbrytelse som inneburit att nästa 10000 unga utländska män fått stanna. Detta har skett trots att ett mycket stort antal av dessa är svårt kriminella och redan skadat svenska kvinnor, män, flickor och pojkar på ett fruktansvärt sätt. Även i Annie Lööfs fall är hennes främsta drivkraft maktbegäret.

Självklart är också övriga partier utom Sverigedemokraterna skyldiga till den förstörelse av Sverige som skett sedan 2015 års massinvandring. Men Stefan Löfven och Annie Lööf är det i betydligt högre grad eftersom de fortsätter förstörelsen, medan övriga partier som M och KD vill kraftigt ändra på migrationspolitiken för att rädda Sverige.
Stefan Löfvens och Annie Lööfs brottslighet och landsförräderi fortsätter i oförminskad omfattning.
Medan övriga partier vill minimera invandring och vidtaga åtgärder mot invandrarnas fruktansvärda kriminalitet på alla områden i form av mord, våldtäkter, rån, hedersvåld, könsstympning, barnäktenskap, tvångsgiften, knarkhandel, en fruktansvärd terror mot svenska skolbarn etc bryr sig Löfven och Lööf sig inte det minsta om denna rasering av det svenska samhället och terror mot svenska kvinnor/män, flickor/pojkar!

I stället för att agera kraftfullt mot skändningen av Sveriges folk tar dessa båda upp detaljfrågor som är rent löjeväckande och ett hån mot oss medborgare. Att en stor del av svenska folket och våra barn inte endast mördas och terroriseras av brottslingar utifrån utan också får psykiska men för livet pga av denna terror berör inte Lööf och Löfven det minsta. Detta visar om något deras avvikande personlighet. Makten framförallt. Sedan får det gå med Sveriges folk hur som helst.

Man kan tycka att Löfven och Lööf är två helt olika personligheter, men ser man på deras handlingsmönster så är de mycket lika. Sannolikt har detta att göra med deras sjuka maktbegär. Har man som jag sysslat med personbedömning i nästan 30 år kan man inte undvika att se detta. Lööfs skolbetyg som hon ofta vill framhålla som ”toppbetyg” har ingen betydelse i det fallet. (En mycket erfaren person framhöll i stället om detta förhållande. Han anställde inte gärna personer med med genomgående ”stora”A. I stället tog han den som hade några få toppbetyg. Detta påstod han innebar att de hade en tydlig inriktning för ett speciellt ämne eller yrkesinriktning och därför oftast ledde till en positiv rekrytering.)

Båda två är snabba med att ta ställning i olika frågor. Och den som följt deras diskussioner och utspel i olika sammanhang kan inte undgå konstaterandet att de oftast har ”färdiga” lösningar innan en fråga ens diskuterats. Därför blir oftast deras förslag och beslut katastrofer. Detta är självklart ett uttryck för deras maktlystnad och brist på demokratiskt sinnelag. De tiousen ”pojkarna” är ju ett lysande exempel på just Lööfs sätt att agera.

Såväl Löfven som Lööf kommer att innebära katastrof för oss svenskar om dessa båda får fortsätta sin katastrofala och nedbrytande politik av det svenska samhället. Människor med deras maktfullkomlighet och därmed total avsaknad av känsla för det egna folket har alltid visat sig förr eller senare orsaka katastrofala förhållanden för medborgarna. Vi har genom deras politik redan hunnit långt på den vägen. Får de vara kvar till mandatperiodens slut är risken stor att det är för sent.

Ett exempel. Volvochefen Samuelsson varnade för några dagar sedan att företaget kunde komma att tvingas flytta sitt huvudkontor från Sverige pga av otryggheten som råder från de utifrån kommande migranter, som vägrar att assimileras och får skattepengar i mångkulturens namn för att bygga grunden till sharialag.

Han påstod att det blir allt svårare att få hit utländska experter med hänsyn till skjutningarna, otryggheten på gator, och torg liksom i olika stadsdelar.

Men också pga av den otrygghet som experternas barn tvingas leva under i svenska skolor. Blir då nästa steg att inte endast Volvo som företag lämnar Sverige utan också andra företag?

Kommer Löfven och Lööf lyckas i sitt åtminstone vad som kan synas vara deras ambition att krossa Sverige inte enbart som välfärds- och trygghetssamhälle utan också som en av världens främsta industrinationer och vi därmed återgår till 30-talets fattigsamhälle!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle