Framväxt av mångkultur, godhet och änglakör.

Om detta undviker nog Jökregeringens partiledare och deras stödpartier att nämna i Almedalen.

Där får vi mest reda på vilka fina människor de är och sedan berättar de om allt gott de gjort och planerar inför framtiden. Därefter lär det bli en och annan känga åt det enda partiet, som har förstått att drivmedlet till landets förfall är deras förrädiska godhet.

Jag skulle önska ett Almedalen, där Karl-Olof Arnstberg, Tino Sanandaj, Jan Tullberg, Katarina Janouch, Peter Springare m.fl klarsynta och kunniga medborgare, som både i ord och handling visar att kejsar Löfven är naken. De borde tillsammans redaktörer, journalister och ledarskribenter från alternativ media få en timma var att ge sin syn på Moder Sveas tillstånd och förklara varför hon blivit sjuk och vägras botande behandling. Men vi får nöja oss med nätets alster som ligger hästlängder före MSM i fakta och objektivitet.

I nio bloggtexter beskriver Karl-Olov Arnstberg hur mångkulturen vuxit fram i landet. I denna länk kommer nr 2. https://morklaggning.wordpress.com/2019/06/28/jonas-widgren-mangkulturens-sverige-ii/#more-18751

Nedanstående rader är avslutning på bloggtexten, som elegant upprepar det som sagts tidigare i otaliga artiklar, krönikor, bloggar och tom hos några få av systemmedias skribenter, som efter hand brukar söka andra jobb.

”….I sin ambition att ta hand om och vara förstående – en god ambition! – har svenska politiker skapat en särskild sorts varelse: den mer eller mindre oförmögne nykomlingen. Fortfarande kan man höra folk tala om ”våra invandrare” som om de vore husdjur eller fåglar man matade i parken. Godhetsperspektivet genomsyrar integrationspolitiken och skänker tillfredsställelse till dem som hjälper och vill vara goda medmänniskor. Efter solidaritetens död har vi fått en inflatorisk godhet, med fäste i en medelklass, som aldrig riktigt behöver ta konsekvenserna av sin moraliserande syn på dem med mindre goda erfarenheter och därmed mindre goda åsikter. Den strukturella välviljan dominerar.
Karl-Olov Arnstberg”

Godhetssyndromet, änglakören och de ”fina” människornas beteende behöver ständigt förklaras och upprepas.  Förhoppningen är att några till skall vakna och koppla godhetsbeteendet med eskalering av våld, kriminalitet och samhällets kriser.

Fler landsmän måste inse sambandet mellan gravida Annas död och andra vårdsökande, som sparkats ut från akuten, eller dör i ändlösa operationsköer pga. förrädisk bidragspolitik för välfärdsmigranter. Men den ansvarige smörjer kråset med Juncker och om han får skovskav, så kan han direkt halta in på Sophia hemmet för vård.  För på statsministern och hans gelikar skaver inget av invandringes förödande konsekvenser. De bara putsar godhetsglorian, som nu blinkar betänkligt. Att inget skaver beror på att konsekvenserna av deras destruktiva politik, endast drabbar vanligt folk som knegar på och sliter för att få livet att gå runt. Själva banar denna politiska elit vägen till egen bekymmerslös ekonomi, som tack för sin internationella godhet av nationstorpeden Soros och hans gelikar.

Jag frågar mig ständigt, hur kan folk vara så blinda att de inget ser och inget vill begripa??

Jag är dödstrött på gamla förklaringar om indoktrinering, rädsla för utstötning, för anklagelse om rasism, karriär som brister och jobb som kan ryka osv.
Stockholmssyndromet ligger nog närmare till hands, att alliera sig med kidnapparna för överlevnad. Dessvärre finns kidnapparna i hela landet med stor ansamling inom offentliga organ, kyrkan, utbildningsväsendet, systemmedia och inom det civila samhället är det bäst att jamsa med om det lika värdet och främlingsfientlighet, så inte bidragen ryker.

Bifogar länkar om Anna där jag förstår att hennes föräldrar riktar kritik mot vården. Annika Strandhälls ”En vård i världsklass” är ett hån mot allt fler sjuka, som skickas hem från akuten och lider i oändliga operationsköer.

Medan regeringen går fri, som orsakat landets haveri med sin medmänskliga asylpolitik, som innebär omänsklighet och tom död för medborgare som tvingas finansiera den.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/anna-skickades-hem-fran-sjukhus-avled-strax-darefter
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JoL7MX/hoggravida-anna-skickades-hem-fran-sjukhuset–dog-timmar-senare
-https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dOrMVw/jag-kraver-nya-regler-dop-dem-till-lex-anna

Samt lite till i min upprördhet över Löfvens trygghetsskapande Sverige, när jag nu vilat upp mig från inlägg under helgen. Skotten nu viner över hela Sverige, medan Löfven pratar om våningssängar på fängelser, när han och Lööfskan åter öppnat kranen på vid gavel för anhöriga till sina åldersljugande gamla barn.
Kanske att någon miljöpartist kan vakna och inse att det är farligt att leka med elden, som den mördade  kvinnan (MP) i Kil gjorde i sin godhetsutövning. Men om detta fick inte berättas i talet av MP:s nya språkrör Per Bolund. Förnybart och fossilfritt var det för hela slanten och i vanlig ordning saknades medel för att få ner visionerna på marken. Det andra språkröret Isabella Lövin, är helt begravd i sin klimathysteri, för att meritera sig till toppjobb i FN:s regi.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/par-hotades-med-vapen-i-sitt-hem-ranades-pa-vardesaker-och-bil

https://samnytt.se/mordade-kvinnan-i-kil-engagerad-i-ensamkommande/
https://samnytt.se/uddevallabor-varnas-for-att-oppna-ytterdorren-efter-ranvag/

3 tankar kring ”Framväxt av mångkultur, godhet och änglakör.

  1. Efter ha läst om ”Bordellhärvan” då förstår vi ”normala” svenskar VARFÖR man tog bort Tjänstemannaansvaret. Denna artikel borde varenda Svensk läsa och BEGRUNDA om vi ska tillåta att alla dessa politiska kriminella element obehindrat ska få fortsätta med att bedriva korrupta handlingar, 100 % riskfritt? Åker man dit och blir avsatt (internt) då har man ändå sitt ”på det torra” och t.o.m. mer än så! Skattemedlen betalar alla kalas, som brukligt.

    Länk till Bordelhärvan.
    https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/06/28/bordellharvan/

    1. Tack för påminnelsen om Olof Palmes lögner ”Strunt är strunt och snus är snus om än i polisiära promemorior.”
      Leif G tog sedan hämnd med boken ”Grisfesten” och blev som författare stenrik på kuppen. Tyvärr fortsätte grisfesterna med allt högre fart, när inget tjänstemannaansvar är kvar som bromskloss.

  2. Vi, svenska medborgare, måste samla oss till ett landsomfattande upprop där VI KRÄVER att TJÄNSTEMANNAANSVARET skall återinförs med omedelbar verkan. Dessutom skall allt redovisas sedan 1974 (då den togs bort olovandes) där politiker gjort överträdelser, men har skyddats av sin egen ”Immunitetslag”. D.v.s. borttagandet av Tjänstemannaansvaret. Medborgare, skall VI tillåta politiker stå utanför lagen eller inte? Vad det ena innebär behöver väl ingen djupare analys för att förstå. Man kan ägna sig åt ”korruption”, helt riskfritt från fängelse! Är det sådana politiker vi behöver för att styra nationen Sverige? Återinförs inte Tjänstemannaansvaret är det inte då en risk att det bildas MEDBORGARGARDEN runt om i Sverige? Riksdagen kan inte ens skydda sina medborgare! Vad skall vi med dem till? Någon?

Kommentarer är stängda.