Big Pharma, drogboss för opiatkrisen

Läkemedelsjätten Johnson&Johnson;  en drogboss för beroendepidemin. Äntligen, har en läkemedelsjättes förehavanden nått fram till en domstol i delstaten Oklahoma.

Det började med en värktablett och slutade i död för 53.000 människoliv i USA bara under 2016!

Under 80-talet så hyllades de sk. opiaterna, starka värktabletter, för att ge ett liv i smärtfrihet i vetenskapliga tidsskrifter. Vad ingen av dessa sk. medicinska experter nämnde var att dessa medel var starkt beroendeframkallande, med svår abstinens  som kunde leda till andningsstillestånd och död.

”Amerikaner åt de beroendeframkallande tabletterna, utvecklade tolerans och ökade sina doser. Om deras läkare vägrade förnya recepten sökte de sig till den svarta marknaden.
På 1990- och 2000 talen började människor dö i tusentals överdoser av främst morfin tabletter, heroin eller dess kraftfulla syntetiska kusin fentanyl”

Att läkare, som är tvilling till den profit drivna Big Pharma industrin, mer talar om effekter än biverkningar, har nog flertalet av oss insett. Överbehandlingar är vanligt, inte minst efter cancer operationer, där döden inte beror på cancern i sig, utan på en biverkningsfylld och försvagad kropp. Gamla är fina fisken för läkemedelsindustrin, där professor i geriatrik Yngve Gustavsson slåss förgäves.

Att även öppna sig för alternativ och biverkningsfria naturläkemedel finns inte på kartan och här jamsar kunskapslösa politiker med våra så kallade experter, som är Big Pharmas profitgaranti.

Hur skulle annars Astra Zenecas Vd Pascal Soriot kunna tjäna 358.000 om dagen, dvs. 131miljoner varje år i det Wallenbergsägda läkemedelsföretaget (SvD 4/6 2019).

I Sverige klassades fentanyl som hälsofarlig först under 2017 och nyligen fälldes fentanyl försäljare på svarta marknaden för dråp av Linköpings tingsrätt, efter att 11 personer dött av överdoser via nässprayflaskor, där drogen var förpackad.

Men hur det går med domen i Oklahoma återstår att se. Företagets stjärnadvokater brukar lätt köra över plakaten, som förtvivlade anhöriga bär till minne av sina förlorade barn. ”In memory of Kevin Didick ” står sig slätt mot Big Pharmas makt.

John Virapen, fd VD för ett stort läkemedelsbolag i boken ”Piller och Profit:
”Jag var ett redskap åt en läkemedelsindustri som dödar många människor.”

För nya läsare finns många inlägg under https://word.harrietsblogg.se/category/vard/

9 tankar kring ”Big Pharma, drogboss för opiatkrisen

 1. Henning sysslar med fakta och därmed är det sanningen som gäller, men inte för politikerna och kapitalets toppar. Henning är advokat och vet vad som gäller. Förresten får han ju sitt material från andra! Eller tror någon att han är överallt och ”fiskar”. Har politiker stängt hans sida på uppdrag av en viss Wall En Berg eller om det gäller Estoniaavslöjanden, då måste vi slänga ut de ”båda” eller placera dem i fängelse. Syrien skulle passa alldeles utmärkt för en del. Wall En Berg suktar väl att komma till sin ”ammunitionsfabrik” i Saudi. Kristersson ska väl till Kina och förklara var ALLA adoptivbarnen tog vägen. Andra skall väl till Afghanistan som man vurmar så gott om, eller är det bara vi som har plats för alla andra?

 2. Det stämmer att man stängt whitetv.se!! Fattas bara att man har ”likviderat” honom enbart vad beträffar hans engagemang av sprängningen av Estonia. Han representerade ju de anhöriga! Även flera ”Palmeutredare” var med när Estonia sjönk. Som vanligt hade vi en Moderatregering denna gång som sedermera lät sossarna ärvda deras förödelse. Eller är det Wallenbergarna som sett till att han blivit avstängd? Vad säger Wallenbergarna själva? Politikerna då? För mig är det en gåta att man inte som Polis BYTER yrke när man får det klart för sig att man är till för att skydda de politiska som kapitalets lönnmördaragendorna. Allt för pengarna och maktens boning. Poliser, t.o.m. er egen ”högsta Tupp” går i första hand Politikernas ärenden medan ni inte ens finns med på listan. Polisledningen är toppstyrd av Politikerna. Eller kanske Rikspolischefen Anders Thornberg själv kan redogöra för vilka som går i första hand. Politikerna eller alla dina underställda kollegor inom Polisen?

 3. Läste nyss på svt text där man skriver:”Öka förbud mot alternativmedicin”!!
  Varför finns det alternativ medicin? Kan det vara som så att de mediciner som finns INTE kan åstadkomma motsvarande effekter som dessa alternativa mediciner? Big Pharma, vill inte ha konkurrens. Speciellt om en kommande massvaccinering/likvidering finns med på Cabalernas agenda. Vilket det högst sannolikt gör.

  Whitetv.se ”hade redan 2014 publicerad bevis att Ebola är ett amerikanskt biovapen. Nu har vi risken att viruset kommit till Sverige och fulmedia sprider lögnen att det inte finns ett botemedel. Eftersom Ebola har framställts i det amerikanska biovapenlabbet Fort Detrick i Maryland, så har de också ett botemedel, ifall en av deras forskare blir smittat. Precis som med AIDS, som också togs fram av Dr. Robert Gallo i Fort Detrick, så ser man till att ha ett motmedel, så att även höjdarna inom etablissemanget kan skydda sig.
  Dessutom har den amerikanska staten patentet på Ebolaviruset: patentnr: US20120251502 A1
  Aids och Ebola har tagits fram av rasistiska själ för att mörda så många svartafrikaner som möjligt. Familjerna Rothschild och Gates ser dem som useless eaters.
  Ebola uppstod samtidigt på olika och just dessa regioner i Guinea, som hade haft vaccineringsprogram för att ”hjälpa” invånarna mot andra sjukdomar. Ebola har precis som AIDS spridits av främst vaccinkampanjer inom ramen för amerikansk utvecklingshjälp i Svartafrika”.
  Länk: http://whitetv.se/sv/doem-inte-efter-kroppen-utan-sjaelen/2238.html

  1. ”Account suspended
   Account for domain whitetv.se has been suspended.” Konspiration eller sanning som behöver tystas?

 4. Läste på beforeitsnews.com om ”Pro Vaccine Reporter Changes Tune When Cameras Go Off! Boom!”.
  Då 2 bröder från mina anhöriga där deras båda barn fick svår autism. Sannolikt var det den tidiga vaccineringen som orsakade dessa skador i spädbarnsåldern.
  Själv funderade jag på om deras barn blev vaccinerade av samma läkare, Vårdcentral etc. Tydligen är det föräldrarnas uppgift att ta reda på vilka typer av fabrikat och vilket innehåll som deras autistiska barn erhöll under spädbarnsåren för att sedan försöka göra jämförelser med andra som blivit/är autistiska i spädbarnsåldern. Här kan man snacka om att ”gräva guld” enbart på medicinering av den autistiske, livet ut! Sedan tillkommer allt annat inom sjukvården, avlastning o.s.v. Svininfluensan är väl ett praktexempel hur man skapade en ”falsk flagg” genom media/propagandaapparaten skapade en hysteri genom politikernas försorg (Reinfeldt & Company) som såg till att alla skulle få vaccin mot svininfluensan. Vad var det vi fick egentligen? Finns det ingen granskning om vad alla dessa vacciner innehåller och om ”vissa” är direkt förödande?

  Nedan kanske det finns uppgifter för er som har autistiska barn och som funderat på vad som orsakat det hela. Skulle inte förvåna mig om läkarna säger att det är ärftligt, trots att INGEN vet om det är vaccinerna som är ”grundbulten” till att bli autistisk.

  Länkar: https://youtu.be/XiRe52inU94
  https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3686286.html

  Behind the Scenes cameras catch Fake News reporter Josh Rushing basically admitting vaccines have major problems and agreeing with Del Bigtree that they haven’t been tested. He knows he’s telling LIES about vaccines for a paycheck! When he thinks the cameras are off he admits his next door neighbor got vaccines for their kids and one of them was autistic! Then he goes on to say how this neighbor now strongly believes the vaccines caused it and gave Josh the material from Del Bigtree!

  Then Josh AGREES with Del Bigtree that it’s completely reckless to recommend vaccines when they never went through a safety study! So this fake news scumbag who does hit pieces against people who tell the truth about vaccines KNOWS there is a problem with it but he’s so evil and greedy he just takes a paycheck to kill and maim people for life by putting out lies that they are totally safe! Get this everywhere patriots! Send it to all your friends to destroy the lies of the fake news monsters who take their blood money to hurt kids!

 5. När ska det ske en ordentlig oberoende utredning om Wallenbergs ekonomiska förehavanden med politikerna? Wallenberg gjorde apoteksaffär-klipp när ALLIANSEN styrde. En säker vinst på nästan 400 miljoner, RISKFRITT!
  Kan det vara ”återbetalning” från Moderaternas förmodligen störste bidragsgivare?
  Vad betalar Wallenberg i skatt?
  Wallenbergarna var också inblandade i den s.k. ammunitionsfabriken i Saudi m.m. Nog finns det 1000 skäl att GRANSKA Wallenbergs förehavanden från tiden efter 1932, när Ivar Kreuger likviderades i Paris.
  Jag håller helt och hållet med whitetv.se som skriver ”Wall Street Journal rapporterar (se ovan) att Wallenbergbanken vägrade att ge Raouls familj tillgång till Wallenbergarkivet med argumentet, att arkivet enbart skulle stå till förfogande för seriös forskning.
  Det är dags att Riksdagen stiftar en lag som tvingar Wallenbergarna att offentliggöra hela deras arkiv. Då kommer många dammiga lik att falla ur garderoben!
  En länk till Filmen som är producerad av världens ledande Ivar Kreugerforskare, Nikola Majstrovic.
  http://whitetv.se/sv/kreugermordet/1917-nikola.html

  ”Bildade människor visste redan under 1930-talet att häradshövdingen Marcus Wallenberg (bland vänner kallad den store krokodilen) gav uppdraget till mordet på Ivar Kreuger och att det var han som fick den största ekonomiska fördelen av mordet. Mindre smarta förstod i alla fall att Kreuger blivit mördad och att DN:s lögner om självmord var bara Wallenbergpropaganda.
  De flesta journalister spred dock plikttrogen desinformationen att Ivar Kreuger inte blivit mördad, även idag för mer än 80 år sedan. De är rädda för Wallenbergfamiljen eller har det tomt mellan öronen.”

  1. Att få riksdagen att stifta en lag om offentliggörande av Wallenbergas arkiv, finns nog inte på dagens karta. Tänker på hur lycklig Löfven var när han fick åka i Wallenbergs privatplan till ett Bilderberg möte, nu är det Ulf Kristersson som ler.

Kommentarer är stängda.