Viktigt meddelande inför EU valet

Från en vän kom detta mejl.

”Hej Harriet!

Inom EU finns krafter som vill skapa en EU-armé. Som om det inte skulle räcka med Nato.

SD har tydligen inget emot att samarbeta med Nato, om jag tolkat Åkesson rätt. Men han vill inte att vi ska bli Nato-medlemsstat. Bra så! Men värdlandsavtalet har jag aldrig hört att SD skulle ha kritiserat.

Avtalet är en smyganslutning, eftersom det kan ge USA rätt att sätta upp stridsspetsar på vår mark.

Som stormakt skulle de antagligen strunta i att vi har förbud mot införandet av kärnvapen i landet. Därför är det dubbelt viktigt att vi håller oss borta från det sällskapet.

Kolla länken, där Mikael Jansson berättar om just detta, vikten av att hålla oss fjärran från EU och dess planer på en armé! Han ger även mycket annan info, som jag aldrig hört från SD. Hela mötet som inleds av Gustav Kasselstrand, tar 3½ timme. Så för min del styckar jag upp det i tre ”akter”, med pausar mellan.

https://www.youtube.com/watch?v=BD42-qsponA

Detta är också en viktig länk.
https://youtu.be/mmbFo4rmG3o

Den leder till Swebb-tv:s intervju med Anders Klarström och Mikael Jansson, SD:s två första ordföranden. Jag tycker att deras kommentarer till SD:s nutida åsikt om Nato är särskilt viktigt att ta del av. 
Detta, att SD inte tar klar ställning mot Nato bådar inte gott. Det var också synen på Nato som gjorde att Jansson kom i konflikt med Åkesson och bringades lämna SD. Han arbetar nu för AfS.
Klarström är däremot partilös, så vitt jag vet. Att han slutade i SD berodde på att han blev utbränd.
Det framgår av hans biografi Prima Victoria.”
………………………………………………………………………….
Att få ta del av vad som hände i går är förutsättning för att förstå det som händer idag och kan ge karta till framtiden, men Löfven känner inte till någonting, som kan rubba hatet mot hans landsmän, som vill värna sitt land. Kartan får han av EU:eliten.