Swedbanks skurkfasoner följer bara Rotschilds traditioner

Detta inlägg inspirerades av min vän fd. bloggerskan som sände länken om historien bakom bankvampyrerna.

”Sätter man sig in i hur pengar skapas och vilka som kontrollerar förstår man att Abraham Lincoln och John F Kennedy blev mördade. Båda blev skjutna i huvudet! ” skrev Helena Palena på sin blogg  http://parnassen.wordpress.com under 2016.

En tysk bankman, Mayer Amschell Rotschild kom till USA 1790. Hans plan var att få kontroll över nationens pengar.

Georg Washington (1732-1799) var då USA:s första president.
Precis som i EU fanns det lobbyister kring USA:s mäktiga män. En av dem var Alexander Hamilton (1755-1804) tack vare hans hjälp lyckades Rotschild få igenom den första centralbanken, ”Federal Reserve” i privat ägo, vilket lade grunden för bankirfamiljens rikedom.

 Ett par årtionden senare 1811 röstade kongressen ut banken, för att i stället få den i nationens ägo.
Därefter följde maktkamp om ägandet och rätten att ge ut pengar. Krig, depression och konspirationer slutade med att bankirfamiljen Rotschild stärkte sin makt, genom att kontrollera och ”skapa” pengar.

Tre presidenter har sedan försökt skapa en nationell bank som Thomas Jefferson 1828, Abraham Lincoln 1862 och John F Kennedy 1963. Denna kamp förlorade de alla och de två sistnämnda blev  mördade, troligen av bankirer, miljardärer och deras maktlobbyister som hade skickat fram en lättpåverkat stackars sate, som gärningsman. Golvet, för deras maktimperium är deras privata bankkartell och måste skyddas till varje pris.

Abraham Lincoln  (1809 -1865) försökte återta makten över pengarna, blev som sagt skjuten, samma öde mötte John Kennedy (1917-1963) JFK försökte, precis som Lincoln att överföra makten över pengarna/penningutgivningen till USA:s statskassa med en monetär (penning-/myntrelaterad) finansierad ekonomi till skillnad från Federal Reserves röveri. JFK:s vapen blev  ”Executive Order 11110,” som kallades för ”Silvercerifikatet.”
Vilket innebar att pengar som trycktes skulle vara bundet till landets silverfot och inte fick tryckas hur som helst.  En lag som vice president Johnsson sedan blixtsnabbt upphävde.
Kanske var han mer rädd om sitt liv?

Ädla metaller som guld och silver, har som penningenhet under århundranden kommit och gått i världens länder allt efter härskarnas mått.

I dag är en centralbanks ekonomi i västvärlden, som direkt eller indirekt styrs av Rotschild och Rockefeller med efterföljande bröder, en- lånebaserad ränteekonomi vars motsats är en -monetärt finansierad ekonomi. Alla banker påverkas av Rotschildsdynastins privata bankkartell.

Senare, när ekonomin växte blev förråden av guld/silver otillräckliga som säkerhet. Pappersvalutan blev ej längre växlingsbar i mynt, nu kom marknadens förtroende i blickpunkten, som vi vet kan styras, manipuleras hit och dit.

Swedbanks penningtvätt gjorde att banken tappade 52 miljarder i värde under endast två dagar!

Styrelsen gav alla i ledningen ansvarsfrihet utom VD Birgitte Bonnesen, som fick bli offerlamm. Därför har VD:ar så ohemula löner och avgångsvederlag, för att de får vara ”målvakter” åt de andra skurkarna, som då kan fortsätta som förut.
Någon guldreserv finns inte längre, som motsvarar den tryckta penningmängden. Om banken lånar ut 100.000 kr, som det finns säkerhet till, så kan den genast trycka upp 1 miljon till i fiktiva pengar och därefter göra enorma vinster på ränteinbetalningar från andra låntagare.

Om nu den ringa säkerheten i landets guldreserv på 126 ton är så säker i Fort Nox och Bank of Englands kassavalv tvivlar jag på.

Det enda som jag säkert vet är att kriser, krig, depressioner, lågkonjunkturer innebär fortsatt omfördelning av pengar från fattiga till rika. För när dessa bankirer och miljardärer har ladorna sprängfyllda, så kommer något nytt djävulskap, som till exempel surprimelån vid den senaste storkrisen.
Vid subprimelån ges lån i förhållande till värdet på de tillgångar som belånas, men ingen bedömning görs av låntagarens kreditvärdighet.
När räntan sedan höjdes och obemedlade som lurats in i skuldfällan fick gå från hus och hem, som banken då lätt kunde sno hem.
Subprime-krisen var startskottet till Finanskrisen 2007–2008, där den stora mängden lån, sedan packades om till oigengänlighet i flera led, tills allt brakade ihop. Sant som amen i kyrkan är att de längst ner på samhällsstegen alltid drabbas värst.

Så fortsätter det med kriser i en slags evighetsmaskin, när ett lands tillgångar/förmögenheter bara ägs av några få procent av befolkningen.

Den globala finanseliten, ägarna av krigsindustrin och de multinationella företagen plundrar ut både människor, natur och djur i sin hunger efter mer makt och profit. Massmigrationen till väst är nödvändig för fortsatt omfördelning i en bakvänd Robin Hood politik med nyliberalismen och postmodernism som smörjmedel.

När Asiens ledare har rest sig, då hamnade blickarna på Afrika och Mellanöstern, där klan- och religionsmotsättningar var perfekt mylla för krigsindustrins söndra och splittra politik, där naturtillgångar måste säkras till varje pris. Av biståndets billioner har större delen gått till mottagarländernas korrupta ledare, som glatt inhandlat vapen, gömt resten i privata bankkonton och svarta pengar tvättas vita i bankernas effektiva tvättmaskiner.


Samtidigt får den globala finanseliten spakare fackföreningar och arbetare i väst, när massmigrationen äter upp vad folket slitet ihop och konkurrensen om jobben ökar. Reinfeldt, Löfvens vapenbroder, lurade skjortan av folket med sina öppna hjärtan.

Massinvandringen till väst är en riktig win win situation för diktaturers ledare, privata bankkarteller och den globala elitens bröder.

Därför är hatet och förföljelsen så stor mot oss som vill bevara och rädda nationalstaten från EU:s federalism, som styrs av bankdynastin.

Tyvärr vill inte majoriteten av väljarna inse att har vi en fd fackpamp, som bytt sida och numera är en av springpojkarna till bankirernas krig mot folket.

 Ni minns väl hans resa med Wallenberg och näringslivstoppar till Saudiarabien, där vapenaffärer stod högst upp på agendan, givetvis bakom lyckta dörrar!

Att kungadömet Saudi tillämpar sharialag stör inte den humanitära stormaktens feministiska regeringen ett dugg!
Deras globale springpojke vill bara hålla sig väl med USA som allierat sig med Saudi i sin strävan att störta Syriens ledare Assad, som nu tycks gå om intet, när Putins försvarsmakt satte krokben för ISIS och fick USA att vilja lämna detta nederlag precis som i Vietnam.

Vad president Trump tänker och gör vet jag inte, kanske han nu firar att påståenden om att den ryska inblandningen var fake news från hans fiender. Att dränera The Swamp är svårt, när man själv, som miljardär är en del av The deep state, som har många hållhakar på den som vill ändra grunden för bankernas vinstupplägg.

Reklaterade källor

För läsare som inte tagit del av författaren Hans Myrebros senaste inlägg finns länken här, där USA:s 37 erövringskrig beskrivs.

https://parnassen.wordpress.com/2016/10/24/darfor-blev-abraham-lincoln-och-john-kennedy-mordade-las-lincolns-brev/

https://parnassen.wordpress.com/2013/01/05/ska-vi-ocksa-forslavas-john-f-kenndey-sag-en-sammansvarning/

https://popularhistoria.se/samhalle/handel/guldfeber-1d2a927e-f18e-493e-bfdc-6aad864b2d6b

-https://www.gp.se/nyheter/sverige/svensk-guldreserv-finns-p%C3%A5-riktigt-1.149344

-https://www.di.se/live/bankslakt-pa-borsen-fortsatt-ras-for-swedbank/

6 tankar kring ”Swedbanks skurkfasoner följer bara Rotschilds traditioner

  1. Vad beträffar The Rotschilds rekommenderar jag ”deras” egen film från 1934. Den heter ”The House of Rotschild”. Filmen visar hur man hade flera banker i olika länder och hur man gjorde sin förmögenhet under kriget Frankrike England. De tjänade pengar på båda sidor. De använde sig av ”brevduvor” och fick därför information om kriget långt innan alla andra. När nyheten om att England hade förlorat kriget då visste Rotschild att de hade vunnit. Engelsmännen sålde allt för en spottstyver till Rotschild för att ett par dygn senare bli en av de RIKASTE på denna jord. Filmen ger uttryck för att det gäller skaffa information ”före alla andra”. Idag är ju alla telefoner, datorer m.m. ”avlyssnade” ifall det dyker upp någon intressant information som man kan ”sno”. Se filmen.

  2. Min avsikt var att vi får svart på vitt i det offentliga där det blir Politikerna ”själva” som avslöjar sig som korrupt. Jag vet att inget händer men gör det ska vi inte vara tysta. Kristersson skulle väl ha åtalats för illegalt innehav av vapen! Vem fick han det ifrån? Har alla eller ”vissa” ett XX antal ”illegala” vapen, bland Riksdagsfolket? Klart de har. De har ju ÅTALSIMMUNITET så egentligen finns det ju inge korruption i Sverige, eftersom det är ju inte straffbart om man tillhör Riksdagsfolket. Den sociala skammen kring dessa avarter är nog ett av flera straffbara ”botemedel”.

  3. Alliansen gav ju under sin tid ”fri passage” åt den s.k. finansmannen Hans Thulin som ”var” skyldig 179 miljoner till skatteverket. D.v.s. pengar till välfärden. När Panama-pappren kom fanns hans namn med där. Snabbt som ögat sekretessbelade man hans ”ärende”. Exportrådet som skötte det hela sa att han blev fri mot en ”smärre” avgift! Trots att det satt minst 150 miljoner på hans Panamakonto! Är man moderat så är man. Man kan inte ens skämmas inför det svenska folket! Risken är väl att detta måste döljas (precis som alla svenskar i Panama-pappren) sett mot ”rikets säkerhet” eller vilket skämt till retorik det nu blir som man måste spotta ur sig.

  4. ALLA NAMN SKA FRAM OFFENTLIGT, annars lever vi under ett fullständigt korrupt politiskt styre. Oavsett VEM som regerar. Finns det ”politiker” som är inblandade? Folket kräver MÅNGA svar på MÅNGA frågor.

    1. Eftersom risken är stor att vi lever under ett korrupt ”bäste bror” styre, så är risken ytterst liten att alla papper kommer på bordet.
      Jag tror att dessa bröder skrattar åt oss därnere, som sköter oss och betalar skatt. Politiker, deras ombusmän, predikar ständigt för folket om sunt leverne, själva handlar de tvärtom. I slutna rum skrattar de nog gott åt oss, som skiljer på mitt och ditt, skänker en slant till Amnesti, Röda Korsetoch Rädda barnen i tron att vi gör ngt gott. Själv skänker jag hellre en slant till katthemmens tilltufsade kissar.

Kommentarer är stängda.