Massgravar grävs fram, medan offrens bödlar vill till säker hamn

IS terrorister ömkar sig och vill hem, medan deras offer glöms av makten för att inte såra sina muslimska väljare.
Alla krigare tycks nu ha varit ovetande om dessa bestialiska gärningar som sekten gjort sig skyldig till. De har ”bara” kört ambulans, lagat mat, passat sina barn, sysslat med pappersarbete etc.

En oroväckande stor del av västs muslimer förordar sharialag och anser att islam är den enda religionen, utan att Löfven och Lööf lyfter på ögonbrynen.

I Danmark dras nu medborgarskapet in för barn som är födda av föräldrar inom ISIS, som vänt Danmark ryggen. Detta beslut får säkert Annie Lööf att tuppa av och miljöpartisternas ”de är ju barn” stämmer visserligen denna gång, men utgör ingen rätt till medborgarskap för hjärntvättade barn, där somliga redan fått skära halsen av ortogna.

Religionsfrihet för migranter, som sedan kan verka för religionsförbud för oss andra, placerar väl dessa Jökar i minoriteters rätt till sin kulturella identitet och pöser sedan i postmodern stolthet.

Diskussionens vågor går höga i väst om att ta hem eller inte ta hem sina vädjande medborgare, som har blod på sina händer.

Justitieminister Morgan Johansson funderar över hur han skall komma förbi lagrådets avslag om föreningsfrihet, som hindrar retroaktiv straffbeläggning av dessa resenärer i mord. Han borde samtidigt tala om att han sade nej till detta under 2013, när förslag från riksdagsledamoten Staffan Danielsson (C) nådde hans bord. MJ var då ordförande i justitieutskottet. Ett sådant förslag kunde ju reta upp förortens väljarbas inför valet året efter.

Regeringens senfärdighet i denna straffskärpning är skandalös och borde få varenda medborgare att förstå att det är den globala finanselitens torped, Soros folkutbyte som inte får störas.

I fjol skrev ledarsidorna.se om hur FN i en rapport, för flera år sedan, beskrev Sveriges senfärdighet mot straffskärpning för deltagande i terrorresor.
Jag misstänker att FN också sitter på dubbla stolar, utåt vill organet visa folket, att de vill hejda terrorn i islams namn, men de kanske tycker det är OK att ett humant land får släpa efter, som är så lojala mot deras folkutbytesplaner som skall bidra till genomförandet av NWO.

När vidriga gärningar avslöjas finns tendens hos oss att både blunda och hålla för våra öron, men detta får inte ske, offren måste hedras och överlevande släktingar måste får upprättelse för att orka med fortsatt liv. Att snabbt vända blad och gå vidare är att vända ryggen åt otaliga offer och neka upprättelse för de efterlevande.  Nu är mentaliteten hos makthavarna ”om detta skall vi inte berätta, utan glömma så fort som möjligt, så inte våra trogna förortsväljare överger oss, låt oss i stället fokusera på nazismens ilgärningar…”

Vänster maffian med liberaler i släptåg tävlar nu i bortförklaringar och snällism.

Jag tror flertalet av läsare håller med svenske Tony Ekman som stred mot Isis i norra Irak:

”Fullständigt vansinne att låta IS-krigarna komma till Sverige,” reportage i Nya Tider v 13/2019.

En internationell domstol i Irak bör upprättas, där finns vittnen och bevisföringen blir enklare.

När Sverige inte ens klarar av att tackla våldet i förorten, hur skall man då kunna hantera mördare från en av världens mest brutala terrorgrupper med sitt ynkliga rättsväsende, som kommer att fria flertalet av fåtalet som ev. skulle ställas inför rätta?

Lyssna på fredspristagaren Nadia Murad, vars anhöriga fanns i en massgrav, där IS skyfflat ner sina offer, där yazidier var främsta målgruppen.

Lyssna också på Nawaf Ashur Yousif Haskan, en yazidisk vetenskapsman från Irak; ”Vi är starka motståndare till att Väst tar tillbaka någon av dessa IS-krigare och deras brudar. Istället borde de sättas i fängelse och åtalas i Irak av en internationell domstol för vad de har gjort i Syrien och Irak. Varenda en av dem har anslutit sig till en farlig ideologi. Vi säger till Väst: Om du inte vill att det som hänt yazidiska kvinnor ska hända kvinnor i Väst, låt då inte dessa förövare komma tillbaka.”

Tillbaka har redan flera IS terrorister kommit utan att ställas inför rätta. Försök att tänka in Dig i Jamilas situation att få möta sina bödlar på gatan i Sverige. Förstadiet till detta förfall inom rättväsendet, är när våldtäktsoffer möter sina frikända och flinande förövare utanför domstolen i den humanitära stormakten med sin feministiska regering.
Se sista länken.

Källor

-https://www.dr.dk/nyheder/politik/boern-af-danske-syrienskrigere-mister-retten-til-dansk-statsborgerskab

https://ledarsidorna.se/2019/02/morgan-johansson-skrev-sjalv-pa-avslaget-om-forslaget-till-straffskarpning-av-terrorlagar-2013/

https://ledarsidorna.se/2018/05/fn-rapport-avslojar-sveriges-senfardighet-med-att-bekampa-resande-terrorister/

https://www.nyatider.nu/svenske-tony-ekman-stred-mot-islamiska-staten-i-norra-irak-fullstandigt-vansinne-att-lata-is-krigarna-komma-till-sverige/

https://sv.gatestoneinstitute.org/13964/terrorister-stottas-offer-ignoreras

https://ledarsidorna.se/2019/03/regeringens-terrorlagar-blir-till-stoft-i-kontakt-med-verkligheten-oviljan-i-regeringskansliet-uppenbar/

-https://unv.is/dn.se/nyheter/sverige/jamila-upplevde-ofattbara-overgrepp-som-slav-hos-is-moter-is-anhangare-i-sverige

3 tankar kring ”Massgravar grävs fram, medan offrens bödlar vill till säker hamn

  1. Bra att du nämner NyaTider. Jätteviktigt att denna veckotidning (papper) får fortsätta växa.

    1. Varmt Tack för Youtu,be länken till detta skrämmande svar!
      Våra globala springpojkars strategi för massinvandringen, är enbart förräderi, medan de har demografi som alibi, utöver känslosnyft, för att mörka sina tjänster till Rotschild och Rockefeller. Allt medan media trumfar ut sina favoriter;
      – Kön
      – Klimatkris
      – Globalt samarbete
      Självklart måste nätets röster tystna, fiffigt inbakat i länksktten och andra djävulskap mot yttrandefriheten från EU, bankdynastiernas verkställande organ.
      Läs vad advokat Henrik Sundstöm skrivr om länkskatten. https://ledarsidorna.se/2019/03/internetcencur-och-lankskatt-vad-hander-nu/

Kommentarer är stängda.