Vänstern snyftbudskap hindrar integrering och skapar hämndbegär

Tyvärr är inte detta inlägg något första aprilskämt, även om jag önskar att det vore det. Men här kommer ett, tänk om det vore sant……
https://samnytt.se/klart-idag-samhallsnytt-koper-metro/

Tino Sanandaji: Skriver i slutet på mars på sociala medier om politikers och medias lögner att invandringens negativa konsekvenser, löser sig på sikt, samtidigt som de förser invandraren med snyftargument om hur förfördelade de är.

Aktuell forskning visar det motsatta, att påstått utanförskap inte beror på socioekonomiska faktorer och främlingsfientlighet, utan på frustration och hävdelsebehov i västvärlden. Den andra generationens invandrare blir allt mindre sekulariserade och mer radikala i sin tolkning av islam. Fakta som Löfven och hans ”forskare” inte vill ta in, som t.ex. Mattias Gardell och Jerzy Sarnecki. Detta faktum har tidigare tagits upp på denna blogg, samt att denna uppfattning ger alibi för fortsatt bidragspolitik, men seglivade lögner behöver upprepas.
…………………………………………………………………………………..

”En vanligast myt om invandring är att problem automatiskt löser sig på lång sikt. Som jag förklarade i Massutmaning är det tvärtom så att vissa problem på sikt *förvärras*.
Ett exempel är enligt internationella studier islamisk radikalism. Nu bekräftar svensk forskning att stöd för jihadism är högre bland invandrarnas barn. Forskaren har själv bakgrund från Irak och ber flera gånger om ursäkt för sin forskning.

SVT: ”Muslimer som är födda och uppvuxna i västvärlden stödjer extremism i större utsträckning än muslimer som är uppvuxna på annat håll och som sedan emigrerat till västvärlden. – Vår avsikt är inte att vara kontroversiella, säger Nazar Akrami, forskare i psykologi vid Uppsala Universitet”

Aftonbladet:
”Det viktigaste fyndet, skriver forskarna, var dock att muslimer födda i västvärlden var mer villiga att använda våld för att försvara muslimer runtom i världen” ”muslimer födda i västvärlden har en starkare upplevelse av att de är missgynnade, jämfört med majoritetsbefolkningen där de bor, något som sin tur leder till frustration och ilska”

Forskarna ”förvånades” att socioekonomiska faktorer inte var en förklaring. Det fanns inga skäl att överaskas. Igår gick Princetons Alan Krueger tragiskt bort, han förklarade redan detta 2007 i sin hyllade bok “What Makes a Terrorist”. Svenska kriminologers tjat om socioekonomiska faktorer beror på att de fastnat i en isolerad ideologisk bubbla och är okunniga om modern forskning.

Det finns utöver frustration och ilska förstärkande förklaringar som rotlöshet och tribal identitetssökande. I hemländer är alla muslimer, det är ingen stark identitet, först i väst blir det centralt.

Dessutom spär media och politiker på problemet genom att uppmuntra identitetspolitik och dagligen tala om för invandrare att Sverige är ett rasistiskt land på väg att övertas av nazister och att problem i mellanöstern är USA, Europa och Israels fel. Identitetsvänstern uppmuntrar invandrare att känna sig som bittra, svaga diskriminerade offer, en självuppfyllande profetia som står i vägen för integration och skapar hämndbegär. 

Tills nyligen fanns få andra generation troende muslimer i Sverige, vi har bara sett början på detta problem.”
……………………………………………………………………………….

Hanif Balis kommentar om S: kongressens tolkning av hedersförtryck tar nog priset. En slags bakvänd projecering, för att urskulda och tona ner hederskulturens förkastliga förtryck av främst kvinnor och unga. Förortens folk får icke förtörnas.

2 tankar kring ”Vänstern snyftbudskap hindrar integrering och skapar hämndbegär

  1. Läste att ”Sverige är ett rasistiskt land på väg att övertas av nazister”. På väg!!! Vi har ju USA som styrts av Nazister efter mordet på JFK. Dessa Nazister ingick i den s.k. ”operation paperclip” där USA tog över många tyskar efter andra världskriget, som man ansåg sig ha nytta av. De fick nya namn. Busch namn är egentligen Scherf. Amerikanarna hade alltså en Nazistisk president mellan 1989 – 1993. Han blev dessutom långt innan högste chef för CIA, efter mordet på JFK. G W Busch tillhörde förmodligen de s.k. ”reptilerna”. Sverige har ju sedan JFK mordet styrts av Nazister! D.v.s. vi i Sverige (som många andra länder) har ju sedan länge ”Övertagits och kontrollerats” av det Nazistiska styret. EU, var/är väl deras väg att skapa ”The Fourth Reich” eller NWO som de kallar det, till vardags. Det var väl Kabalerna (på andra sidan Atlanten) som försåg Hitler med pengar för att kunna starta det andra världskriget i syfte att TJÄNA ÄNNU MERA PENGAR. Nu när media och politiker spär på problemen då undrar man hur orkar dom? Speciellt när alla andra vet att de får INTE berätta den sanning som egentliga ALLA vet! Ok, stoppa huvudet i sanden blir väl det vanliga tillfälliga ”botemedlet”. Politiker, inser ni inte att migrationen har orsakat det svenska folket fortlöpande skador bl.a. p.g.a. inkommande religioner, DÅ ska ni UT ur Sverige. Ni är inte värdiga att längre beträda svensk mark! Vi kan köra ER till Syrien, Israel, Irak eller var ni vill bara VI blir av med er.

    1. Tack för upplysning om ”operation paperclip.” https://sv.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip
      ”…..I Operation Paperclip enrollerades fler än 1 600 tyska vetenskapsmän, ingenjörer och tekniker, varav många var medlemmar av det tyska nazistpartiet och några också haft ledande befattningar i detta parti, och flyttade till USA.[1] Operation Paperclip förstahandsmål var att ge USA ett militärt övertag inför det då förestående Kalla kriget…..”

Kommentarer är stängda.