Några röster från sociala medier, som oroar Jökarna

  • Annie Lööf den största ”jöken” av dem alla jämrar sig över hatmejl, som kan vara svårt att hantera för Bilderbergarnas lilla prinsessa, som bara är van att få applåder, när hon ropat ut i vida världen ”Kom till oss” alla Ni som önskar ett bättre liv.
  • Här är ett resultat av hennes importerade skyddslingar.
  • En skjutning till, vem bryr sig?
  • Vänstermaffian på Metro har svårt att förstå att deras kvalitéts- journalistik inte får något fäste hos verklighetens folk. Steget Efter har kickat in genom fönstret.
  • Hägersten har varit en omtyckt stadsdel i huvudstaden, men nu råder samma faror som i Rinkeby. Berikarnas jaktmarker måste utvidgas till bättre stadsdelar för resultat. Jämnlikt och bra enligt jökarna.
  • Olagligt att stödja terrororganisationer är äntligen ett lagförslag från Morgan Johansson, men som kan bli verkligt utan retroaktivitet från 1 augusti. Så alla IS-terrorister som tar sig hem kan gänna sig fullständigt trygga. Men vilken tur för honom att lagrådet anser att även kriminella ska ha grundlagsskydd…. (Rapport 20/3).
  • Men hur skulle karln ha gjort med Margot Wallström, undrar jag?
  • För att Löfven med jökar skall vara riktigt säkra på att landets sammanbrott närmar sig, så får kompetensutvisningarna allt högre fart.
  • Men Löfven med bröder och systrar mässar vidare att landet aldrig har varit så tryggt

Ni har väl inte missat Henrik Schyfferts retorikpris? Hät kommer några exempel!

Geografikunskap saknas både hos feministiskt initiatv och hos liberalerna. Inga persontåg går till Piteå och Nya Zeeland ligger inte i Australien. Troligen ryms bara mångfald och SD hat i deras hjärnkontor.

Till sist går det inte att missa en ledarskribents slutsatsförmåga om föräldrar till sextrakasserande döttrar.

Massor är kvar, men jag Tackar för Er uppmärksamhet i dag!

En tanke kring ”Några röster från sociala medier, som oroar Jökarna

  1. Inser ni inte politiker att det är NI själva som kommer att skapa dels Medborgargarden men även Politiska garden? Allt har sin gräns och när den har passerats DÅ kan det bli svårt att återgå om det ens är möjligt. Vad tänker NI med politiker egentligen. Snart kanske ni inte ens kan vistas ”utomhus”! Folket kokar och NI gömmer er hela tiden med denna eviga retorik. Folket har ju genomskådat er trots det fortsätter ni i samma ”anda” som tidigare. D.v.s. Ni först och sedan ingenting annat.

Kommentarer är stängda.