Vilken ras är jag?

Frågar Katarina Janouch miljöpartisten Leila Ali Elmi, som vill kartlägga människor efter ras. Läs och förskräcks över miljöpartiets riksdagsledamots uttalanden i Dagens ETC den 26/2. Eller kanske jag ska poängtera den somaliska riksdagskvinnan, efter hennes önskan om etnicitet?

Vore det inte bättre att ange etnicitet på endast kriminella element, än hela befolkningen? Statsmedia brukar göra det om det handlar svenska förövare, då poängteras vit hudfärg, för enligt MSM så är alla svenskar så fort de passerat gränsen.

Förskräckt blir också Tove Lifvendahl i SvD den 18/3 hon skriver ”Från etnisk representation till rasregister” https://www.svd.se/fran-etnisk-representation-till-rasregister/i/senaste/om/ledare

Samnytt förklarar riksdagsledamotens påstående med att rasdiskriminering minskar rasism.  ”Jag tror att Sverige har flera olika etniciteter”…….Hon tror, för värdlandet är det bister sanning.

Hur ett system för jämlikhetsdata ska se ut mer konkret har riksdagsledamoten ingen aning om utan väljer att lämna åt vad hon kallar ”experter”. Däremot tillägger hon att ett sådant system utöver ras även bör innehålla religion, etnicitet, funktionsnedsättning och sexuell läggning….”

Tänk om detta uttalande hade kommit från Jimmie Åkesson eller hans vänner, då hade MSM flugit i taket. Men miljöpartister blir alltid smekta medhårs av sina journalistvänner på söder oavsett vilka grodor som hoppar ur deras munnar.

Ni minns väl Isabellas Lövinsmin man är konstnär och han kör tunga lass,” när hon konfronterades om makens diselbil i Almedalen i fjol.

Jag nöjer mig med Steget Efter, som illustrerar hur det kan gå till, när 30-talet åter gör entré.

Källor

http://katerinamagasin.se/hej-leila-vilken-ras-ar-jag/

https://samnytt.se/miljopartisten-leila-ali-elmi-vill-kartlagga-manniskor-efter-ras/

PS. Jag försöker ånyo att hålla kommentatorsfältet öppet, utan registrering, endast signatur/namn + e-post adr som förut. För att se om spam mängden minskat, eller tar ny fart. DS.

4 tankar kring ”Vilken ras är jag?

 1. Vilket ras är Sverige?
  – Välfärdsraset
  – Trygghetsraset
  – Rättsäkerhetsraset
  – Yttrandefrihetsraset

 2. Om det är någon/några som ska kartläggas så är det väl våra Politiker och alla migranter! Att få höra detta av en migrant om denna s.k. rasdokumentering har väl förbrukat den gästvänlighet Sverige har gett dig och/eller dina föräldrar. När ska de snart 100.000 som ”ska” utvisas och som nu vistas illegalt här? De bara växer i antal för hela det svenska ”systemet” kommer ju till slut att haverera. Tro inte att du kommer undan för att du/ni har pengar när det är ”Djungelns lagar” som gäller och INGET annat.

  1. Jag minns hur både Anders Ygeman med Morgan Johansson angav att 80.000 skulle utvisas under 2016, men det var väl i vanlig ordning bara fake news!

Kommentarer är stängda.