FK kräver dödsintyg på cancersjuk ung man

Skam går på torra land…

Men det är klart att dödssjuka cancerpatienter måste jobba, så IS terroristerna fick kosing till sina mördarresor genom skumma assistansbolag och snart skall väl deras hemresor finansieras med statliga medel. ”Rädda barnen” ligger redan i startgroparna för att bevaka IS- barnens rättigheter. Rätten att få leva sitt liv i Syrien ingår visst inte i FN:s konventioner för alla de små, som mördats av dessa monster.
En bekant berättade om en cancersjuk väninna som också tvingades arbeta under sin cellgiftsbehandling. Toalett fanns bredvid hennes skrivbord och om hon inte hann dit, så kunde hon kräkas i papperskorgen enligt handläggarens käcka råd.
Dessa samhällets övergrepp på svårt sjuka händer samtidigt, som bortskämda ensamkommande i yngre medelålder fått passning dygnet om och kan sitta och slå med besticken för att maten inte passar…

Skyldiga politiker talar om humanism för lögnare, kriminella, terrorister, välfärdsmigranter och förföljer, straffar sanningssägare för att sedan kråma sig i Bryssel över sin humanitära stormakt.

Annika Strandhäll, jag tror inte att alla gamla och svårt sjuka patienter som skickas hem från akuten eller för tidigt skrivs ut från vårdavdelningar håller med dig om en sjukvård i världskalss. Du kanske endast tänker på riksdagsmännens privata vård och inte på cancerpatienter som dör i köer eller blir brutalt hemskickade till en för tidig död.

https://newsvoice.se/2019/02/platsbrist-dodade-cancerpatient/

https://www.svd.se/lang-vantan-pa-canceroperation–ingen-region-nar-malet

4 tankar kring ”FK kräver dödsintyg på cancersjuk ung man

 1. Tyvärr glömde jag att ange en mail-adress där ni läsare kan skicka in tips om advokater som har brottmål mot Försäkringskassans handläggare som en del i sin vardag. Maila gärna mig till tommyt46@hotmail.com, om du har bra förslag som du/ni kan dela med er till mig. Tänk gärna på att avsikten är att i slutänden kan detta även vara andra behjälpliga då det gäller att få till ett ”Prejudikat” (en vägledning i senare inträffade mål eller ärenden med likartade omständigheter) mot Försäkringskassans olagligheter, tack.

 2. Från min syster
  ”Sjukvård i världsklass det är väl vad vi har som i fattiga länder, med ohygien, patienter som förtvivlat väntar på behandling etc……jag känner bara en stor uppgivenhet.”

 3. Handläggarna vid Försäkringskassan har utformat en ”egen” metodik om hur man friskförklarar en patient som är 100 % sjukskriven och 100 % avförd av Arbetsförmedlingens egen utredning. Trots detta anger man i sina beslut att det är andra, oftast läkaren, sjukgymnasten eller annan som får stå som ansvariga över besluten! Problemet är att dessa s.k. uttalanden som beslutet vilade sig på visade sig i efterhand att de var FALSKA. Handläggarna hade i uppsåt skylt på andra som stått för det beslut man själv tagit! Man MÅSTE begära in sina journaler ständigt för att se hur de diarieför alla sina uppbyggda lögner som sedan skall ligga till grund för att ge avslag. Är detta ett led på ”Karriärstegen” hos Försäkringskassan?
  Då ovan berör en släkting vore jag tacksam om ni läsare kan tipsa om advokatbyråer som handlägger ärenden mot Försäkringskassans handläggare, gällande GROVT TJÄNSTEFEL.
  Detta är ett rop på hjälp som också kommer att leda till att andra kan ta del av det kommande brottmålet. Metodiken är att skapa lögner som andra får stå för och som sedan används som stöd för sitt beslut om att ge den sjuke/skadade avslag. Man behöver ju då inte ta SITT ansvar för det är ju andra som ”bidraget” till beslutet om att du är frisk! Detta gör man genom att begå falskt intygande/falsk tillvitelse m.m.
  Inte kunde jag tro att det finns sådana onda människor vid myndighetsutövningen hos Försäkringskassan. Hur länge har de hållit på? Hur många sjuka människors hälsotillstånd har man försämrat egentligen? Alla anhöriga! Detta måste få ett omedelbart stop. Jag redovisade tidigare deras METODIK och är inte den straffbar då kan vi alla slänga Försäkringskassan som den svenska lagen i sjön. För tillfället avvaktar jag svar från en av våra mest begåvade Advokatbyråer, men jag tar tacksamt emot förslag på andra om den jag kontaktat inte har tid med detta ärende. Bevisningen är HUNDRAPROCENTIG och ALLT med inlagor, bilagor, journal, sjukintyg m.m. finns på ett USB minne. Grovjobbet är gjort med andra ord. En Åtalsframställan bör därmed inte ta den tid i anspråk som det skulle göra i andra motsvarande fall kanske gör. Att lögner skall kunna ge den sjuke/skadade ett liv som INVALIDISERAD grundat på dessa ÖVERBEVISADE lögner kan inte och kommer INTE att accepteras. Rättvisa skall skipas och kommer så att ske.

  Konkret hjälp önskas, TT.

  1. Tacksam om TT:s vädjan hörsammas! Jag tar gärna emot läsares berättelser om kontakt med FK, positiva som negativa. Om ngn läsare vill skriva ett eget inlägg, skriv då bara ”Gästinlägg” i en kommentar, så skickar jag min meiladress till de som inte har den.

Kommentarer är stängda.