Aftonbladet snyftar vidare om elaka scuritasvakter, de snälla spionerar åt Erdogan

Hur Åsa Linderborg och Anders Lindberg på Aftonbladet orkar se sig i spegeln är en gåta. De är dopade av globaliseringens vitaminpiller, som får hatet att blossa mot vita män, som gör sitt jobb, ofta utomordentligt väl, till skillnad från Aftonbladets jökar till journalister.

”GOD OCH OND JOURNALISTIK.
En man misshandlas av ordningsvakter och väktare på akutmottagningen i Malmö. Nyheten hamnar högst upp på Aftonbladets hemsida på fredagskvällen. Upprördheten är total, nu när landets ordningsvakter enligt landets samlade journalistkår tycks vara i Satans sold. Aftonbladet ger utrymme åt den misshandlade mannens historia, men ingen annans….”

http://iotakt.se/god-och-ond-journalistik/

Tino Sanandaj  återger en artikel av Hans Lija från ”Projekt Sanning”. Där securitas vakter och polis i Malmö spionerar åt Erdogan via Muslimska brödraskapet, som gödslats med skattepengar av förra värstingen till kulturminister, som banat väg åt nästa muslimska beundrarinna, från partiet som är en skam för riksdagen.

http://projektsanning.com/2019/02/15/tino-sanandaji-detta-ar-en-viktig-nyhet-som-alla-som-bryr-sig-om-sveriges-suveranitet-borde-folja/

”Ett oanständigt hat mot en hel yrkesgrupp” skriver Kristoffer Tamsons (M), trafikregionråd och ordförande SL.

I spåren av en tilltagande poliskris har ordningsvakterna som yrkesgrupp tvingats ta över en allt större del av den brottsbekämpande verksamheten som tidigare har hanterats av polisen. Men de kvinnor och män som arbetar som ordningsvakter i vårt samhälle förtjänar vår uppskattning och respekt…”

https://www.svd.se/ett-oanstandigt-hat-mot-en-hel-yrkesgrupp

Det globala frälset har lyckats väl att söndra nationalstaten. FN:s GCM avtal satte spiken i kistan och Agenda 2030, som låtsas rädda klimatet genom att rasera och underminera nationalstaten, gör resten. Att svartlista olika yrkeskårer, som polis och skyddsvakter ingår i trygghetshaveriet, när inga och inget längre går att på, då luras folk till federala lösningar, till
globalisternas förtjusning.