Nya yrket, tjänarinnor, ”douler” till nyanländas hjälplöshet

”Till detta går mina skattepengar. Jag vill inte betala skatt längre”, skrev min gamla, numera mycket trötta väninna, när hon ser inflationen av hejdlöst stöd till nysvenskarna, dvs. välfärdsmigranter. De har efter flykt på över 600 mil genom Europa till välfärdsparadiset, förvandlats till barn, som behöver hjälp med allt. 

”Nya yrket, kulturtolk hjälper nyanlända kvinnor att föda”, skriver Expressen i en snyftartikel, om hur svårt det är att föda för dessa kvinnor utan en ”Doula/tjänarinna” vid sin sida utöver sedvanlig barnmorskehjälp.

Här finns det ingen hejd på hjälpsamheten från PK indränkta politiker, som med andra handen lägger ner sjukhus med förlossningsavdelningar. I Norrland fick en kvinna föda i en snödriva, andra får med värkar skumpa fram 10-15 mil på dåliga vägar och be till Gud att de hinner fram.

Mödrar i hela landet kan tvingas föda långt ifrån hemmet, när ständiga överbeläggningar råder, för att inte tala om för tidigt födda barn, som får forslas till Finland när inga neonatalplatser finns att uppbringa i landet.

Nu har Ylva Johansson fått ett bra uppslag till invandrares yrkesverksamhet, douler åt de sina, från vaggan till graven. Så snart kan deras arbetslöshet vara försvunnen och Jökarnas hövding kan hysta in nya applåder i EU med sin framstegspolitik.

Orättvist pensionssystem
Samma listighet råder inom det kritiserade pensionssystemet, där nu grundpensionen skall höjas med hela 200 kr varje månad, men en sådan garndios julklapp måste vi vänta på ett helt år. Bostadsbidraget skall få rejäl höjning från 5600 kr till 7000 i månaden.

Bra för en slösa eller nysvensk, men en spara som fått ihop en slant på banken kan stå där med lång näsa.

”……En pensionär som varit arbetslös eller hemmafru under hela sitt vuxna liv kommer att få en disponibel inkomst på 14 000 kronor efter reformen. Snittpensionären, som har jobbat 40 år, får mellan 13 500 och 14 000 kronor i månaden, har pensionärsorganisationen SPF räknat ut. Det kan alltså löna sig bättre att inte bidra till välfärden genom förvärvsarbete än att slita sönder rygg och axlar som vårdbiträde under ett långt yrkesliv……” står i en ledare i Expressen, som inte frågar sig Varför?

Vilka är det som varit arbetslösa och levt på bidrag under större delen av sitt liv?

Att arbeta, slita och förkovra sig är inget som premieras av politiker, för bakom deras låtsassnyft för de sämst ställda råder ambitionen att få alla nysvenskar nöjda med råge.

Så vi kan bara konstatera att hängmattan ger bra utdelning och att ”doula” yrken kommer att explodera framöver.

Doula, tjänarinna är egentligen inget nytt, för det har värdlandets befolkning tvingats vara under årtionden, för att Löfven och hans företrädare skall få ryggdunkar i EU och framtiden rikligt inkomstförsäkrad.

Kanske det också är en muta till islams fundamentalister för att bli skonade i nästa terrordåd och inte bli utvalda politikermål för deras knivar och Kalasjnikovs? Jeander har sett hur det går till.

För att visa handlingskraft så flyttas fokus till skötsamma jägare, som får vapenlicens och vapenskåp noga kontrollerade, medan gränsen står vidöppen för vapensmuggling från Balkan och Jökarna tävlar i ”doulaskap” för alla rika som fattiga i hela världen, som vill till bidragsparadiset.

Källor:
-https://www.expressen.se/nyheter/mical-hjalper-nyanlanda-kvinnor-att-foda-barn/

-https://www.expressen.se/ledare/hangmattan-ska-inte-ge-hogre-pension-an-slitjobb/