Kan PK indoktrinering ge obotlig hjärnskada?

Tyvärr är jag bredd att svara ja på den frågan, när jag läser en kommentar på nätet som journalisten Magda Gard har återgivit. Hennes skakande reportage om kvinnoförtrycket i Afghanistan tycks ha upprört anhängare av vänsterns absurda relativism, som sätter fakta med alla företeelser i relation till något annat. Allt gungar och flyter, ingen moral, religion är bättre än någon annan. Om du är man, men känner dig som kvinna, så är du en kvinna…..

Kommentar efter MG:s reportage:

”Jag försvarar inte nån våldtäktsman, men vill bara säga att män inte behöver våldta sin fru eftersom män har rätt att ha sex med sin fru när som helst efter Afghanistans regler och lagar och förresten hela världen har inte samma regler och lagar som Sverige. Vi måste lära oss att respektera länder och deras lagar och regler.”

Den omhuldade värdegrunden och det lika värdet blir med relativistens tolkning snömos.

Skribenten måste väl känna sig tillfreds med att nästan varannan kvinna, 47 % i Örebro län  inte vågar gå ut kvällstid, men en maktlojal polis mumlar att risken för överfall är liten… 

Vi skall heller inte vara rädda är polisens mantra, åter upprepat efter en explosion i ett radhusområde i Vårdsberg, när en ung man sprängde sig till döds. Allt är isolerade händelser, ingen gemensam nämnare finns.

Nu får vi också veta att europiska flickor tar på sig en sjal i Wien för att undvika övergrepp och trakasserier av muslimer. Men, som vanligt ligger Sverige även här i framkant, när vänsterns kvinnor iklädda sjal tågade upp till Beatrice Ask iklädda denna förtryckarsymbol, som även statsministern i vår feministiska regering beordrade sina kvinnliga minitrar att täcka sitt hår, för att visa underdånighet inför Irans härskare.

Detta är vardagsmat, redan för 30 år sedan berättade en kollega om hur en medelålders gift kvinna blev utsatt för stenkastning av små invandrarkillar om hon inte hade täckt sitt hår utomhus. Bakgrunden till denna skrämmande information erhölls, när min kollega intervjuade ett par i utkanten på en invandrartät förort i Stockholm, med anledning av en undersökning om handikapphjälpmedel.

Magnus Ranstorp på twitter 2019-02-12

”Det jag ser inom @socialdemokrat är ingen vacker syn om man vill motverka hedersförtryck och våldsbejakande extremism. Tills man gör upp med detta internt kommer partiet att vara en del av problemet och inte lösningen.”

Tänk om det varit sk. nazister bakom all invandringsrelaterad brottslighet, då djävlar hade DN med redaktör Peter Wolodarski gjort dagliga specialreportage och Morgan Johansson hade beordrat in specialförband för att rensa upp i förorten. Nu selekterar och bortförklarar han majoriteten invandringsrelaterad djävulskap och lämnar unga kvinnor i sticket. Förortens affärsidkare tvingas betala till sina bröder för ”skydd” i blomstrande teamsamverkan, som påminner mig om symbiosen mellan LO och socialdemokratin. DN:s utrikesbevakningen består mest av att demonisera Trump, som med alla medel jobbar för leverans av sina vallöften.

Det är inte bara svensk media som betecknar invandrare som landsmän, när brott har begåtts.

Självklart är tysk statsmedias migrantmoder Merkel lika hjälpsam, som Anders Lindbergs och Peter Wolodarskis hjälpsamhet till nationsförrädarna Reinfeldt och Löfven. Dessa vapenbröder är experter på att dölja sanningen.

Jag har endast på sociala medier läst om hur invandrarkillar med berått mod knuffade ner tre tyska killar från perrongen framför ett inkommande tåg. Två dog, en skadades, men  invandrarkillarna blev genast tyskar vid publicering.

“Three young boys were pushed onto the rails at the Nürnberg S-train station Frankenstadion end of January. Two of them were ran over by the oncoming train and killed.
German mainstream media spoke deceitfully of “Germans”, in order to cloak a migration background. Furthermore drivel about “accident” and “tragedy” was put out there, and the three 16 year old’s “fell” onto the rails….”

Tyvärr måste jag åter upprepa att indoktrineringen varit mycket framgångsrik. Lobotomering behövs inte för att skada normala hjärnfunktioner, när korrektheten slagit ut frontallobens omdöme, som skedde för den uppstudsige Randle MC Murphy (Jack Nicholson) i Gökboet.

Jag tycker att Syster Ratcheds falska medmänsklighet inför patienterna har stora likheter med Annie Lööfs förkunnelser, drottningen i vår egen JÖK regeringen.
Nu beklagar hon sig över ilskan och hatet i sociala medier.
Jag kan dock lugna henne med att det är en vindpust, mot vad alla våldtagna unga kvinnor känner efter hennes import av alla brunögda våldtäktsmän.

Men hennes hörsamhet finns endast hos Trilaterala kommissionens och Bilderberggruppens medlemmar.

Vilket i smyg applåderas av statsminister Löfven, som nu ägnar all sin kraft åt att skrämma ev. SD väljare inför EU valet i maj. Han, den lömske humanisten jämför SD:s politik med gasugnarna i Treblinka. Med denna hjärnaktivitet borde han inte få gå lös. Eller är han lobotomerad?

Källor (främst för relativister).